Slm kızlar... 4 yıllık evliyim başta ailem evliliğime onay vermediği için eşim aileme bilendi başta memur değil diye ailem istemedi eşim de bunun kinini yıllardır güdüyor,birebir yaşadıkları bi durum yoktu bu seneye kadar bizim bi tartışmamız aileme de yansıdı olaylar iyice koptu falan en son gelinen nokta da ise oğluma annem bakıyor bu arada niye kreşe vermedin diyecekler için ailemin maddi durumu iyi değil kreşe vereceğim parayı aileme veririm diye düşündüğüm için ailem bakıyordu. En son oğlum düşmüş yüzü yara içindeydi eşim de söylendi çok düşkündür oğluna annem de utanmadan bi de söyleniyor musun dedi eşim de teyze sen bakma artık dedi... Neyse biz eve geçtik olay büyümesin diye ben eşimi ikna ettim ve oğlumu tekrar götürdüm anneme bakması için, annem bakmıyorum dedi çocukla sokak ortasında kalakaldım eşimi aradım işe yetişmem lazım, ailemin böyle bizi kapıda bırakması eşimi aşırı sinirlendirdi bir daha yüzlerini görmeyecekler diyor.. Benim nasıl davranmam lazım şu durumda.. Aralarında kalmaktan yıldım usandım..