Eş ve aile ile imtihanım

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar... 4 yıllık evliyim başta ailem evliliğime onay vermediği için eşim aileme bilendi başta memur değil diye ailem istemedi eşim de bunun kinini yıllardır güdüyor,birebir yaşadıkları bi durum yoktu bu seneye kadar bizim bi tartışmamız aileme de yansıdı olaylar iyice koptu falan en son gelinen nokta da ise oğluma annem bakıyor bu arada niye kreşe vermedin diyecekler için ailemin maddi durumu iyi değil kreşe vereceğim parayı aileme veririm diye düşündüğüm için ailem bakıyordu. En son oğlum düşmüş yüzü yara içindeydi eşim de söylendi çok düşkündür oğluna annem de utanmadan bi de söyleniyor musun dedi eşim de teyze sen bakma artık dedi... Neyse biz eve geçtik olay büyümesin diye ben eşimi ikna ettim ve oğlumu tekrar götürdüm anneme bakması için, annem bakmıyorum dedi çocukla sokak ortasında kalakaldım eşimi aradım işe yetişmem lazım, ailemin böyle bizi kapıda bırakması eşimi aşırı sinirlendirdi bir daha yüzlerini görmeyecekler diyor.. Benim nasıl davranmam lazım şu durumda.. Aralarında kalmaktan yıldım usandım..

Annenın esıne tepkı vermesı yanı utanmadan soylenıyormusun demesıde, esının tepkısıde sonrasıda baya fazla olmus. Noldu pekı sımdı son durum ne , kım bakıyor cocuklara?
Tek çocuk.. Geçen hafta oldu... Nöbetleşe çalışıyorum bir gün eşim baktı.. Bu ay o bakacak.. Sonrasına kreş falan ya da eşim bakmaya devam edecek henüz karar vermedik..

Slm kızlar... 4 yıllık evliyim başta ailem evliliğime onay vermediği için eşim aileme bilendi başta memur değil diye ailem istemedi eşim de bunun kinini yıllardır güdüyor,birebir yaşadıkları bi durum yoktu bu seneye kadar bizim bi tartışmamız aileme de yansıdı olaylar iyice koptu falan en son gelinen nokta da ise oğluma annem bakıyor bu arada niye kreşe vermedin diyecekler için ailemin maddi durumu iyi değil kreşe vereceğim parayı aileme veririm diye düşündüğüm için ailem bakıyordu. En son oğlum düşmüş yüzü yara içindeydi eşim de söylendi çok düşkündür oğluna annem de utanmadan bi de söyleniyor musun dedi eşim de teyze sen bakma artık dedi... Neyse biz eve geçtik olay büyümesin diye ben eşimi ikna ettim ve oğlumu tekrar götürdüm anneme bakması için, annem bakmıyorum dedi çocukla sokak ortasında kalakaldım eşimi aradım işe yetişmem lazım, ailemin böyle bizi kapıda bırakması eşimi aşırı sinirlendirdi bir daha yüzlerini görmeyecekler diyor.. Benim nasıl davranmam lazım şu durumda.. Aralarında kalmaktan yıldım usandım..
Parasıyla bakıyormuş. Adam niye utanacak orasını anlamadım ben. Önceki olayları bilmem adam haklı. Ne demek yahu yüzünün yara içinde olması. İyi fazla tepki vermemiş.

Anneniz neden eşinize bir de söyleniyor musun dedi? Annenize eşiniz teyze mi diyor?

Konu özelinde yorumum, sizi kapının önünde artık ben bakmayacağım diye bırakan annenizin demekki paraya o kadar da ihtiyacı yokmuş. Bakmasın madem torununa siz de bakıcı tutun.
İşte ben bakıyorum sen bi de söyleniyor musun dedi.. Evet teyze diyor.... Dediğim gibi anne oğul durumları yok..

Çocuklar kaşla göz arasında düşüp kendilerini yaralama yeteneğine sahipler ne yazık ki, saniyelik iş. Anneniz ihmalkar mı davranmış,yoksa her çocuğun başına gelebilecek tipte bir kaza mıymış? Eşiniz taraflı bakıyor tabi, sonuçta içinde bir kin varmış ailenize karşı. Ama anneniz de "utanmadan söyleniyor musun" demekle ayıp etmiş. Kim çocuğunun yara bere içinde olmasını hoş karşılar? Bunlar bir kenara, çocuğunuz kaç yaşında? Yani sırf ailenize maddi yardımda bulunmak için onu kreşe göndermeme fikri bana iyi gelmedi. Ha belli bir yaşa kadar kreşe göndermeme taraftarıysanız anlarım da, bunu çocuğunuzun faydasını gözeterek yapmanız daha doğru olur sanki.

Çocuklar kaşla göz arasında düşüp kendilerini yaralama yeteneğine sahipler ne yazık ki, saniyelik iş. Anneniz ihmalkar mı davranmış,yoksa her çocuğun başına gelebilecek tipte bir kaza mıymış? Eşiniz taraflı bakıyor tabi, sonuçta içinde bir kin varmış ailenize karşı. Ama anneniz de "utanmadan söyleniyor musun" demekle ayıp etmiş. Kim çocuğunun yara bere içinde olmasını hoş karşılar? Bunlar bir kenara, çocuğunuz kaç yaşında? Yani sırf ailenize maddi yardımda bulunmak için onu kreşe göndermeme fikri bana iyi gelmedi. Ha belli bir yaşa kadar kreşe göndermeme taraftarıysanız anlarım da, bunu çocuğunuzun faydasını gözeterek yapmanız daha doğru olur sanki.
İşte ben çocuğumun faydasından çok ailemin zor durumunu düşündüm.. O da beni kapıda bıraktı.

İşten çıkmam mümkün değil yeni ev kredisine girdik... Eşimin işleri çok iyi değil.
aneniz de hatalı eşiniz de
anneniz tamam alıyorum ama en faza şu kadar zaman bir an önce çaresine bak diip çocuğu o gün almalıydı
ortada bırakması hoş olmamış
eşinize bide söyleniyor musun demesi de hoş olmamış

annenize kaç para ödüyorsunuz sorması ayıp?

Şimdi cocugumum yüzü gözü yara içinde olsa kreş de olsa bakıcı da olsa annem de olsa canım sıkılır hesabını sorarım. Eşiniz haklı bir de utanmadan hesap mi soruyorsun demiş elbette soracak kaldı ki parasıyla bakıyor. Verin kreşe minnet etmeyin. Eşinize de kötü olmayın

Bu arada bi ihmal söz konusu değil her çocukta olabilecek bi şey ama eşim zaten tavırlı olduğu için çocuğu o halde görünce söylendi bakamıyor edemiyor falan diye

Back
X