aBlam yeni evlendiğinde damadımız anneme annecimmm Bana da ağiz dolusu Canım Bitanecık Baldızım derdi.. damadımızın ailesiyle problem yaşadilar ama ciddi problemler.. ayırmak istedi kadın ( Başardı da ) neyse aBlam Bu süre içerisinde Bayramlarda damadımızın ailesinin evine gitmemeye annesiyle görüşmemeye Başladı.. damadımız da anneme kaynana diye hitap etmeye Başladı... sonra arkamızdan konusmaya hatta evlerine gidip gelmemizi istememeye Başladı.. Benımkıler gelmıyosa sizinkıler de gelmıcek diye düşündü. insanız sonuçta.. eşiniz haklı.. siz soğuk davranırsanız o da soğuk davranı ne olursa olsun onlar onun ailesi..
haklıyım demiyorum zaten ben ama size de teşekkr ederm en azndan düzgün cvp yazmşsınız ben başta çok yanlş anlattm aslnda herkes
bana hak verecek de ben yanlş anlatım ...
başlığı unutun son yazdklarımı okuyun başlıkta ben kısa geçtm ve gerçekten çok sinirlydm ...
sadece bir örnej vereym size
ben nişan öncesi annesyle tanştığımda eşimin bekar evindeydk ..( ben de aynı il de öğrencydm ve arkadaşlarmla kalıyordum) ... annesi teyzesi geldi o gün evde vakt geçrdk nişanlım da bir ara not almaya dışarı çıktı
o sıra eşimn köpeği vardı onun içn bir avuç et almştık ben eti kaynataym dye mutfağa gttm hazrlarken annesi geldi napıyosun
dedim köpeğe bişiler hazrlıyım ... annesi beni şok etti ^eee biz ne yicez hayret bişey ^demezmi ben şok oldum hiçbişey diyemedm ... oğlunun bekar evine gelen bir
insna bana neden bunu diyor ben hiç bişey demedm hemen alırız marketten bişeyler ben evde ne var ne yok bilmiyorum felan ddm
neyse yemek yaptk bi yandan ben de çamaşır suyuyla temzledm bazı yerleri ve kötü oldum dedm çamaşr suyu çok rahatsz etti beni biraz uzancam geçtm içeri
uzandm ( nefes darlığım var çamar suyu cidden dokunabiliyor) ardndan zatne yemeğe gel ddiler dedm afiyet olsun ben birazdan gelrm kötü hissediyorum kendimi dedm
sonra uyuyakamlşım ... işte
o zaman kıyamet kopmuş
ve hiç bişey anlamadm arkadaşlar bu bir başlangçtı nişan öncesydi
ben kalktığımda somurtkan bir surat
neyse o gün gttler daha otogarda eime msj atmş annesi ... o kızı sakın bi daha peşinden getrme benm evime de getrme diye ...( eşim annesnin söyledklerni söylemedi çok ağır laflar etmş ben bi tane
msjı okudum sadece) eşimde demş anne naptı sizi evden mi kovdu sana saygızılıkmı etti küfür mü etti de sen bunu söylüyorsun... annesi demş
bizimle yanı sofraya oturmadı gitti yattı ...bu daha başlangıç size bırakıyorum yorumu...
ayrıca eşimn kardeşin de aradı bilmeğim bi srunmu oldu kız arkadşım bişey mi yaptı diye kardeşi yok ağbi valla
ben de şaşrdım ablamın hiç bi saygıszlğnı görmedm ben demş...