Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla kimseden beklenti içinde olmadım, iki kere taşındım birinde 3 aylık bebem vardı. Eşim benim ailemdir, ikimiz altından kalkarız herşeyin, annemler hep destek olur ama kv. Pek ortada olmaz. Hiçbir zaman ailesinden eşimi sorumlu tutmadım, ona saygısızlık yapmadım, bu nedenle üzmedim. Herkes kendi yaptığından sorumludur bana. Göre.
Anneninizin dolduruşuna gelmişsiniz.
Ayrıca kayınpeder perde astığı nerede görülmüş ben şok.
bunların hepsimi aynı diye sinir çıkıyor tepeme
eee bende bir erkek kardeş var o niye ailem ailem diye karısını ezmiyor ,
biz neden görümcelik yapmıyoruz ,
bu işte bir terslik var anlayan bana anlatsın vallahi
Hamile degilim bekarim su ana kadar bir suru ev tasidim kendi ailemden bile yardim istemedim. Aklima bile gelmez boyle seylerde annemden babamdan yardim istemek. Hamile olsam is degisebilir belki, evet yardima ihtiyaciniz var ama bunu ailelerden ozellikle es ailesinden istemek yine de cok garip geldi. Yaparlarsa kendi iyilikleri yapamazlarsa da trip atmaya gerek yok bence. Burda baska bir sorundan dolayi yapamadiklarini dusunuyorum. Esiniz yapmaliydi aileler degil. Biraz daha uzun surerdi ama olsun. Yani gercekten ailelerden bu kadar cok sey beklemek bana cok tuhaf geliyor.
Annem benim icin canini verir mesela ama bana yillardir sey der: "benden iki sey isteme, bir Sana dugun yapmami (gereksiz masraf olarak goruyor), iki cocuguna bakmami cunku Ben sirami savdim". Ve hakli da bence. Mesela Ben erkek olsam esim belki burada konu acacakti "vurdumduymaz kayinvalidem ne bir dugun yapti ne bisey simdi de hamileyim umrunda degil" diyeoysaki Ben anami oyle seviyorum kimseye, bana dahil bir borcu yok.
Ayrica insanlardan bu kadar beklenti icine girmezseniz kararlariniza da karismazlar. Iliskiniz daha guzel olur bence.
Kv, kp sizin için planını bozmak zorunda değil. Zaten yaşlı başlı insanlara temizlik, iş yaptırmak da gereksiz beklenti. Bir de sanıyorsunuz ki onlar sizin köleniz. Trip atma, konuşma hakkınız yok. Para verip yardımcı tutacaktınız. Ben kendi annemi de çalıştırmazdım.
Şu kadınlar hamile olunca dünya benim etrafımda dönüyor sanmasa keşke. Tüm konu eşiniz ne yaptı anlayamadım. Kp perde takmış, anne evi düzmüş. Siz de kavga etmişsiniz. Defol git diyen, iş yapmayan, yardımcı tutamayan kocanıza bakın kv yerine![]()
Bizimkilerde de hep yaparız ederiz yapardık ederdik lafları vardır. Ortada bir cacık yoktur. Maddi manevi arasan bulamazsın lazım olduklarında. Eşim de ailesini görür ama laf söyletmez onlara çıkışmaz. Bence sizinki de o hesap. Onlara ses edemeyince siz de yüzüne söyleyince savunamıyor onları saldırıya geçiyor.
kimsenin bir şey demesine gerek yok. hastasınız hamilesiniz yardıma ihtiyacınız olduğu besbelli.. insanlıksızlık düpedüz yaptıkları. Acımamışlar annesi yapsın demişler. Arar insan mesaj ne..ne cevap verebilirsiniz? Onlar üzüldük vs demeden siz demeliydiniz eşinize annen gelmedi bir de mesaj atıyor ne cevap verebilirim gönlüm kırık diye. siz demeyince onlar diyo.. aa sağol anne iyiyiz yerleştik diyecektiniz vicdanı rahat
İnanın muhatap olmak istemiyorum artık normalde ben acık acık söylerim hissettiğimi bu sefer sustum zaten bayılmıyoru