Kızlar biliyorsunuz ki bebeğimi kaybettim daha iki gün geçmedi eşim annemlere yatıya gidelim dedi ben de kendi anneme ihtiyacım olduğunu onunda annesini özlemiş olduğunu gitmesi gerektiğini söyledim tabi ki sadece 2 gün erken gel baş başa olalım olur mu dedim yatarım annemler de dedi ben de yatmam ama gündüz gelirim dedim sinirlendi yatmayacaksan gelme kırılırlar dedi daha yeni bebeğimiz öldü bunun zamanı mı dedim ama işitmediğim hakaret kalmadı ağladım birden.. Anneni düşüneceğine az eşini düşün dedim sadece benimde anneme ihtiyacım var senin gibi ben de özlüyorum dedim sabah gelirim akşam dönerim dedim gelme dedi ben de arkadaşlarla takılırım dedi derdin bu mu dedim evet dedi anlamadım dün bir bugün iki şoka girdim bunun hesabını yaptığı için annem babam üzülür diyor ben şuan kimseyi görmek istemiyorum anlamıyor bencil memnuniyetsiz dedi sonrada uzatmayalım lütfen hayatım yazmış battı her söylediği hak etmedim bunları bir insan bir yerde yatılı kalmamıyorsa suç mu eşiniz size zorla geleceksin der mi asla saygısızlık yapmadım giderim ama yatamam diyorum ne laflar yedim daha iki gün olmadı kürtaj olalı bu reva mı psikolim alt üst oldu kaynanam etraf ne der diye diye eşimi doldurdu bugün yine aradı mesgulsn diyor oysaki lavabodaydım yine ulaşamıyorum dedi ben yoruldum artık bu çektiğimden eşimin karım yatamıyo gündüz gelsin gitsin diyememesinden bir bir buçuk saatlik yola mecbur muyum yatılı gitmeye üstelik 2 artı 1 

bunun için hakaret yenilir mi sorarım... Zaten bebeğim kaydı gitti derdimiz bu kaldı eş annesi üzülür diye ben 5 gün yatmalı mutsuz olmalıyım eşime göre önce ikimizi düşün diyorum hala annemler yanlış anlar diyor benle mi evli annesi mi önce çözemedimmm neden bu kadın böyle yapıyor yatamam dedim daha önce tamam dedi şimdi ısrarla yat diyor tekrardan.. Nedenn anlamıyorum tamam deyip bir daha yüzüme vuruyor