Eş!!!

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Eşimle bu akşam ki tartışma konumuz bir yoğurt! Adam ailesini her dakika görmeden yapamıyor fakat bu aralar baya azalttım, haftada 1 veyahut 2’ye indi. Sebebi kv ile anlaşamamam, bana emirler verilmesinden hoşlanmamam, kv’nin ısrarla değişmemesi ve eşimin onların yanında dahi susup telefonla oynaması, o zaman neden geliyoruz dedirtir bana. Tamam demişim gidelim gittik oturduk istediği oldu çıktık markete uğradık eve geldik onları yerleştireceğim yok benim dediğim olacak şekilde yerleştir diyor, karışma dedim her gün kullanan benim elim nereye alıştıysa oraya, normalde buzdolabını açmaz bile bilerek yapıyor. Küstü gitti küsme huyu çıkardı, bir kaç kez dayanamadım sesi yükselten ben olduğum için gidip öptüm sanırım ondan yüz buldu küsme huyu edindi! Bu akşamda buna alışmasın diye bende konuşmadım, sigarayı bırakıyorum ve acayip sinirliyim bana destek olacağına köstek oluyor, hastayım dedim annemi istiyorum, nane limon yapar mısın dedim kalktı yaptı yattı, küsen insandan nefret ederdim eşim huy edinmeye başladı!

Kendini amma naza çekmiş. Üzerine düşme, düştükçe küsme huyu yerleşir ve bunu kullanmaya başlar.

Kendini amma naza çekmiş. Üzerine düşme, düştükçe küsme huyu yerleşir ve bunu kullanmaya başlar.
Üzerine hep düşerdim yemeğini çayını sormak üzgünse moral vermek güzel sözler söylemek yanında başkalarıda olsa her zaman ki halimdi buna rağmen nasılsa üstüme düşüyor diyip yapmazdı, evlendikten sonra huy edindi bunu, sigarayı bırakırken bana destek olacağına

Eşiniz ergen henüz kişiliği gelişmemiş ,anneciğinden kopardığınız için tepkisini böyle gösteriyor ,aile terapistine gidin yoksa başınıxa daha çok iş çıkar ,çocuk yoksa bi süre daha yapmayın kendi iyiliğiniz için

Erkeğin üzerine çok düşünce şımarıyor ve bu ilgiyi kullanıyor. İyisi mi kendine yönel bu aralar. Böyle tavır yapar gibi değil de ilgin başka bir yerde gibi davran. Çekil köşene kitap oku, arkadaşlarınla buluşma Ayarla, TV izle ne bileyim sürekli meşgul ol. Aynı zamanda bunu güler yüzle yap. Özlesin seni ve ilgini, sonra o gelir yanına. Ama bunu kasten yaptığını hissettirme.

Sigarayı bırakma döneminden dolayı biraz daha yoğun yaşıyor olabilir misin duygularını? Öyle pis küsenler var ki ne nane limonu yanına bile yanaşmıyorlar. Eşinizin burcu neydi?

Adım atan hep sizsiniz galiba ondan alışmış. Yani yoğurdu nereye koyduğunuza ne karışıyo sanki evin hanımı o. Benim eşimde annesine gidince telefonla oynar. En son dedim ona oraya gidiyoruz o telefonu elinde görmücem senin annen baban niye ben oturuyorum onlarla. Şimdi telefonu eline almıyo.

Annesiyle sarmaş dolaş değil
Sigarayı bırakma döneminden dolayı biraz daha yoğun yaşıyor olabilir misin duygularını? Öyle pis küsenler var ki ne nane limonu yanına bile yanaşmıyorlar. Eşinizin burcu neydi?
Kesinlikle öyle, sigarayı bursktığım için her zamankinden anlayışlı olmasını istiyorum, Burcu ikizler ama özelliklerini taşımıyor

Ben garibim galiba küsen insanlar tatlı geliyor
Yani dozu önemli tabi benim nisanlimda küser bende küserim ama gulmemek için kendimizi zor tutariz. Eğlenceli geliyor küsmek bana ama uzun sürünce can sıkıcı olabilir tabi

Annesiyle sarmaş dolaş değil

Kesinlikle öyle, sigarayı bursktığım için her zamankinden anlayışlı olmasını istiyorum, Burcu ikizler ama özelliklerini taşımıyor
Oğlak ikizler biraz zor iki karakter zaten. İsteklerinizi açıkca dile getirin bundönemde daha cok desteğe ihtiyacınız olduğunu dile getirin ki alınganlık yapmasın bence küsmemiş alınganlık etmiş

Hemen adamı ne yerden yere vurdunuz be kizlar. Yok kendini yetistirememis,yok cocuk kalmis bilmem ne.
Ne var yani erkekler kusemez,trip atamaz diye bir kaide mi var ?
Belki o an esref saati degildir. Bizim kizlar gommeye hazir bekliyor.
Kusen,triplenen adam kalkip nane limon yapmaz.
Sahsen ben olsam yapmazdim.
Bambasit bir konu... Bir iki guzel kelamla duzeltilebilecek bir şey.

Bir tek bu dert bende sanıyordum.Ben bulamadım bir çare hatta öyle ki bırakın telefonu bilgisayar başından kalkmiyor.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.

Oğlak ikizler biraz zor iki karakter zaten. İsteklerinizi açıkca dile getirin bundönemde daha cok desteğe ihtiyacınız olduğunu dile getirin ki alınganlık yapmasın bence küsmemiş alınganlık etmiş
Ben tam bir oğlağım, anam beni oğlak doğurmuş derim, o kadar taşırım özelliklerini, söylüyorum anlıyor da zaten zeki kendisi fakat umrunda değil, günlük hayatta yapmadıklarını sigarayı bırakınca yapmaya başladı resmen! Bir tane yaksam peşimde dolanır askm diye, ama yakmayacağım, çözemedim!

Bir tek bu dert bende sanıyordum.Ben bulamadım bir çare hatta öyle ki bırakın telefonu bilgisayar başından kalkmiyor.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Benim ki balayında online oyun oynamış adam, ama artık oynamıyor, çünkü karışmadım üstelemedim ben işime baktım o oynadı ve sıkıldı attı yapma desem daha çok yapabilirdi öyle deneyin.

Ben hiç sevmem, oyunlara gelemem, net isterim ne düşündüğünü söyle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…