- 14 Aralık 2014
- 1.530
- 708
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Normal olsa buraya yazmazdiniz benceMerhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de sen güzel bakıyorsun cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de sen güzel bakıyorsun cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Yani ben mi abartıyorum dedim acabaNormal olsa buraya yazmazdiniz bence
Açıkçası ogretmenim o gün hastaneye gittim kızımı eşime bırakıp okula.o da örmüşNiye sizin çocuğunuzun saçını başka birisi örüyor?
Nur kadının adı mı? Ve sizce normal mi? Bence değil. Eşiniz normalde insanlara nasıl hitap eder bir de? Cancağızım vs genel kullandığı bi kelime mi? Kimse bana diyemez mesela, biraz fazla samimiMerhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de sen güzel bakıyorsun cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Normal değil, abartmiyorsunuz .Olmaması gereken şeyler bunlar normalde.Yani ben mi abartıyorum dedim acaba
Yani ben olsam şuan burnundan getirmiştim ikisine bariz kocanız aldatıyor siziYani ben mi abartıyorum dedim acaba
Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de sen güzel bakıyorsun cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Ortalığı ayağa kaldır bizi de bilgilendir.Yani ben mi abartıyorum dedim acaba
Açıkçası ogretmenim o gün hastaneye gittim kızımı eşime bırakıp okula.o da örmüş
Kızına sorabilirsinKizim istemiş olabilir belki ormesinj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?