- 29 Ocak 2024
- 391
- 572
- 23
- 30
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Şıllık tatlısı harika fikirBence kadını görmeye gidin, çok güzel örmüşsünüz saçlarını, size şıllık tatlısı yapıp getirdim, ben genelde saç yolmayı seviyorum, diyebilirsiniz. en azından bir sizi görsün bence.
Sessiz kalmadım tamamını okudunuz muKadınla tanışıyor musunuz? Eşiniz normalde karşı cinsten arkadaş olduğu kişilerle nasıl konuşuyor? Bunları bilmeden yorum yapamam ama eğer içinize kurt düştüyse bence şimdi sessiz kalın ve takibe alın. Bunlar açıklaması yapılacak şeyler. Eğer fazlası olduğunu düşünüyorsanız sessiz kalıp takip edin. Umarım düşündüğünüz gibi olmaz.
Evet şimdi okudum. Bence biraz bu olayı unutmuş gibi yapın eğer ortada birşey varsa da zaten ekstra önlem alırlar. Bir süre sonra eşinizin WhatsApp hesabına bağlanın, sosyal medyasını kontrol edin. Ortada birşey varsa er geç çıkıyor ama insanın içini de kemiriyor tabi kiSessiz kalmadım tamamını okudunuz mu
Aynen oyleEvet şimdi okudum. Bence biraz bu olayı unutmuş gibi yapın eğer ortada birşey varsa da zaten ekstra önlem alırlar. Bir süre sonra eşinizin WhatsApp hesabına bağlanın, sosyal medyasını kontrol edin. Ortada birşey varsa er geç çıkıyor ama insanın içini de kemiriyor tabi ki
Takıntılı diyenlere kızıyorsunuz ama gayet takıntılısınız kusura bakmayın.Yine yeniden hesabini dondurmus o kişi çok ilginç değil mi
Ben degil arkadaşım söyledi ayrıca niye takmayayim şüphe uyandıran kisiTakıntılı diyenlere kızıyorsunuz ama gayet takıntılısınız kusura bakmayın.
Takip etmeyi bırakın kadını yahu başka işiniz mi yok?
Bildirdim sanirimof su erkekler var ya...
umarim haddini bildirirsiniz isler daha da ileriye gitmeden...
Yine devam miymis kadin esinleKızlar o kadını uyarmıştım eski konumu bilenler.Suan ne gördüm ben onu 15 tatilde uyardım ve okul açılınca aramış konuşmuşlar hala da arkadaşlıkları devam ediyor ortak okul grubunda konuşuyorlar yani gördüm simdi
Kızlar o kadını uyarmıştım eski konumu bilenler.Suan ne gördüm ben onu 15 tatilde uyardım ve okul açılınca aramış konuşmuşlar hala da arkadaşlıkları devam ediyor ortak okul grubunda konuşuyorlar yani gördüm simd
Ne yazalım istiyorsunuz ki? Size öngörülerimizi yazınca bize kızıyorsunuz.Kimse neden yazmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?