• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen kadına mesaj at, sen kendini yiyeceğine o yesin biraz da. Hatta telefonla ara. Gerçekten birşey olup olmadığını daha iyi anlarsın. Kadın bağırıp üste çıkmaya çalışıyorsa onun da meyili vardır. Ama sakin çok aklı başında konuşuyorsa seninki yeşilleniyordur.
Meyilli var ki kalp atiyor

Şuan neyi farkettim biliyor musunuz mesajlaşma saatine baktim da öğleden sonra atmış yani sabah yapmıştı 11 gibi eşim zaten gormustu öğlen kızımı mesajı çok çok sonradan atmış 2 buçukta atmış kadın ve ben de okuldayken.

Akşam video atıp ben güldüm Nur da gülsün diyene kadar sorun yoktu.

Daha eski Bi mesajını da gördüm Bi tayin olayı olmuş kadın demiş ki ben değilim korkma arkadaşımın oldu demiş eşim de demiş ki Bi an için çok korktum sensin diye demiş.Esimin instagramindaki resimlere dikkat ettim çok paylaşmaz zaten ama paylaştığı 4 resim var hepsi kızımla sadece.Ve yüzük takmıyoruz ikimiz de küçük geliyor diye satmistim Bi daha almadı

Daha eski Bi mesajını da gördüm Bi tayin olayı olmuş kadın demiş ki ben değilim korkma arkadaşımın oldu demiş eşim de demiş ki Bi an için çok korktum sensin diye demiş.Esimin instagramindaki resimlere dikkat ettim çok paylaşmaz zaten ama paylaştığı 4 resim var hepsi kızımla sadece.Ve yüzük takmıyoruz ikimiz de küçük geliyor diye satmistim Bi daha almadı
Son yazdıklarınızdan ihaleyi komple kadına bırakacaksınız gb duruyor ama kocanız da sütten çıkma ak kaşık değil bunu anlayın. Eğer bir hesap görecekseniz eşinizle görün. Sizin asıl sorununuz eşinizle

Sorun eşinizde. Siz de içinize sindiremediniz ki buraya yazıp duruyorsunuz ara ara. Bi sorun olduğu ya da bi ilişkiye doğru gittiği, ya da eşinizin ilişki başlatmaya çalıştığını düşünüyorum. Takipte kalın, tabi boşanacaksanız.

Kadına hesap sormayı planlıyor
Kadına neyi soracak. Bu tarz kişilerin vereceği cevap kocana sahip çıksaydın. Sadakat sözü veren eşi o kadın değil. Enteresan kafalar ben olsam yapıştırmıştım eşimi duvara hayırdır ne oluyor diye

Sac resmi cekilmis ve 3 saat sonra atilmis bu arada Mesaj şu sekilde: N - 3 adet resim
-cok tesekkur ederiz nur teyzesi eline saglik😊
N-Ne demek
❤️❤️
-Cok güzel olmuş valla
N-senin kız güzel ne yapsak yakışıyor 😊😊
-ah çok teşekkürler.O senin güzel gormen ile alakalı cancagizim 😊(Bu mesajı da karşı taraf beğeniyor)

Sac resmi cekilmis ve 3 saat sonra atilmis bu arada Mesaj şu sekilde: N - 3 adet resim
-cok tesekkur ederiz nur teyzesi eline saglik😊
N-Ne demek
❤️❤️
-Cok güzel olmuş valla
N-senin kız güzel ne yapsak yakışıyor 😊😊
-ah çok teşekkürler.O senin güzel gormen ile alakalı cancagizim 😊(Bu mesajı da karşı taraf beğeniyor)
siz olayı kafanızda hallettiniz bence, burdakileri yumuşatmaya mı çalışıyorsunuz?

siz olayı kafanızda hallettiniz bence, burdakileri yumuşatmaya mı çalışıyorsunuz?
Hayır kafamda yeni oturdu aslında biliyor musunuz saatine Bile dikkate etmemişim edince daha da sinirlendim.Kalbin normal olmadığını ve bunun içinde eşimden yüz bulup attığını ...

Hayır kafamda yeni oturdu aslında biliyor musunuz saatine Bile dikkate etmemişim edince daha da sinirlendim.Kalbin normal olmadığını ve bunun içinde eşimden yüz bulup attığını ...
Peki bizden isteğiniz ne, görüşlerimizi ilk açtığınızda bildirmiştik zaten bunlar güncelleme değil ki ilk olayı yeniden yazıyorsunuz sadece

Back
X