• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guncelliyorum.Esimle konuştuk yemin etti artniyet yoktu içimde ben arkadaşım diye yazdım ama fazla samimi olmuşum özür dilerim bundan sonra görüşmem gerekirse de dedi.Ben kadına da yazdım bu arada ona da öfkemi kustum çünkü eşimle hallettik şuan ama ilerde o kadın Bi daha bisey yazsa ayrılma noktasına o zaman geliriz.Engellemem gerekiyordu bunu yaparak.Samimiyetinden hoşlanmadığımi söyledim.Arkadaslik arasında Bi sinir olması gerektiğini ve kızımın saçına başkasının dokunmasindan hoşlanmıyorum dedim.
Siz yinede dikkatli olun, gozunuz uzerlerinde olsun. Kadinla konusmaniz da iyi olmus bence ama yinede dikkatli olmakta fayda var , mesafenizi koruyun

Olayın üstünden iki hafta geçmişken kadına niye mesaj attınız ki?

Saçma sapan davrandınız. En son muhatap olacağınoz insandı o kadın.

Ne kadar takıntılı bir manyak olduğunuzu okuldaki diğer meslektaşlarınızdan dinlemeye hazır olun.
Hiç umurumda değil arkadaşlarına anlatacak Bi konu değil utanması lazım.Ne diyecek kirmizi kalp attım o da kıskandı mi diyecek

Siz yinede dikkatli olun, gozunuz uzerlerinde olsun. Kadinla konusmaniz da iyi olmus bence ama yinede dikkatli olmakta fayda var , mesafenizi koruyun
Sonunda beni anlayan biri teşekkür ederim bence de iyi oldu ben çok rahatladım ikisine de haddini bildirdim içim rahat uyudum gece

Hayır eşim de haklı buldu beni için rahat edecekse tamam dedi o da söyledi Bi daha ben böyle bir ortama fırsat vermezdim diye ama diğer tarafı ve niyetini bilmiyoruz o da ona göre davransın artık erkeklerle o kadar samimiyet fazla olduğunu bilsin kızıma da dokunmasın istemiyorum
Hala aynı şeyi yazıyorsunuz… durumu anladığınızı düşünmüyorum. Gerçekten takıntılısınız bence de, umarım kendinizi farkedip bununla ilgili adım atarsınız.

Sac resmi cekilmis ve 3 saat sonra atilmis bu arada Mesaj şu sekilde: N - 3 adet resim
-cok tesekkur ederiz nur teyzesi eline saglik😊
N-Ne demek
❤️❤️
-Cok güzel olmuş valla
N-senin kız güzel ne yapsak yakışıyor 😊😊
-ah çok teşekkürler.O senin güzel gormen ile alakalı cancagizim 😊(Bu mesajı da karşı taraf beğeniyor)
Bence eşiniz yürümüş kadın geçiştirmiş bu arada. Evet o kalp mesajını kızınız için atmış. Şimdi benim abi diye seslendiğim bi müdürümüz var işyerinde. O da beni kardeşi olarak görür. Gün içine muhabbetimiz var. Komik video denk gelirse ig'den bana atar ben de atarım aramızda ya da ofiste geçen bir konuyla ilgiliyse. Onun harici geçenlerde oğlu geldi. Benim masamda da pokemonlu bi not tutucu vardı. Oğlu beğendi inceledi ben de "al senin olsun" dedim verdim. Bu adam bana "teşekkür ederiz vignette ablası" diye mesaj atsa ben de ona "ne demek" diye yazarım hatta kalp koyabilirim çünkü konu küçük çocukla ilgili. Bunda ne var ki? Adamla ilgili bi konuda yazsa kalp koymam.

Hala aynı şeyi yazıyorsunuz… durumu anladığınızı düşünmüyorum. Gerçekten takıntılısınız bence de, umarım kendinizi farkedip bununla ilgili adım atarsınız.
Kendinizi benim yerime koyun.Bakislari bile kadının bana değişmişti ben rahatsız olduğum konuyu kibarca belirttim bunda bisey yok eşime asiliyorsun vs demedim

Hiç umurumda değil arkadaşlarına anlatacak Bi konu değil utanması lazım.Ne diyecek kirmizi kalp attım o da kıskandı mi diyecek
Yoo adamla iki kelam ettik bi dünya mesaj atmış aman muhatap olmayın şu manyakla sizi de itham eder diyecek. Bana bi bilmemne demediği kaldı diyecek.

Hatta sırf boşanmış olduğum için bana böyle davrandı diyip kendini mağdur gösterecek.

İnsanlar size gelip bu kadına niye böyle mesaj attın diye sorup olayın izahatini mi isteyecek sanıyorsunuz?

Bu arada takıntılısınız zaten.

Kendinizi benim yerime koyun.Bakislari bile kadının bana değişmişti ben rahatsız olduğum konuyu kibarca belirttim bunda bisey yok eşime asiliyorsun vs demedim
Size burada onlarca kadın dedi ki rahatsızlığınızı belirteceğiniz kişi kadın değil.

Ama siz teyze akıllı terapistinizi dinlediniz. Sonuçlarına da katlanacaksınız.

Kadına senin tayinin çıktı diye korktum diyen kocanız çok masum hıhı evet kardeşi diye korkmuştur.

Evet asıl bundan sonra ne olacak o önemli eşimin gözünde mağdur benim o değil şuan ben eşimin haberi yok gibi attım eşimi karistirmadim aynı ortamda çalışıyoruz ben hoşlanmadığımi belirttim bunda tuhaf bisey yok.
Aralarında sizin mesajlarınızın mevzusu olmamıştır yani öyle mi?
Ben hiç sanmıyorum ama neyse.
Bu konuyu burada da olsa devam ettirdikçe geride birakamayacaksiniz.

Yoo adamla iki kelam ettik bi dünya mesaj atmış aman muhatap olmayın şu manyakla sizi de itham eder diyecek. Bana bi bilmemne demediği kaldı diyecek.

Hatta sırf boşanmış olduğum için bana böyle davrandı diyip kendini mağdur gösterecek.

İnsanlar size gelip bu kadına niye böyle mesaj attın diye sorup olayın izahatini mi isteyecek sanıyorsunuz?

Bu arada takıntılısınız zaten.
Valla akıllarında yoksa da düşürdü zaten bu şekilde. Asla tek bir kişiye takıp kıskançlık yapmamak lazım, uyarır geçersin yoksa eşek ve karpuz kabuğu olayı olur net. Hanımefendi de bunu yaptı

Hayır eşim de haklı buldu beni için rahat edecekse tamam dedi o da söyledi Bi daha ben böyle bir ortama fırsat vermezdim diye ama diğer tarafı ve niyetini bilmiyoruz o da ona göre davransın artık erkeklerle o kadar samimiyet fazla olduğunu bilsin kızıma da dokunmasın istemiyorum
Ablacım size ne ya size mi düştü elin kadını kime nasıl davranacak? Şimdi kocanız ne özürler dilemiştir kadından, sen bizim kuruntuluya bakma diye, siz kendinizi ne hale soktunuz onu düşünün. Diğer tarafın değil sizin eşinizin niyeti önemli, bal gibi biliyorsunuz da işinize gelmiyor. Sanki kocanızın niyeti olmasa silah dayayıp muhabbet edecekler Allah'ım akıl fikir ver.

Evet asıl bundan sonra ne olacak o önemli eşimin gözünde mağdur benim o değil şuan ben eşimin haberi yok gibi attım eşimi karistirmadim aynı ortamda çalışıyoruz ben hoşlanmadığımi belirttim bunda tuhaf bisey yok.
Mağdur mu? Kim mağdur etti sizi? Bi zahmet kabahatini bilip otursun zaten eşiniz olacak adam, mağdur olarak görüyormuş aman Allah'ım büyük lütuf. Çok zavallıca.

Sac resmi cekilmis ve 3 saat sonra atilmis bu arada Mesaj şu sekilde: N - 3 adet resim
-cok tesekkur ederiz nur teyzesi eline saglik😊
N-Ne demek
❤️❤️
-Cok güzel olmuş valla
N-senin kız güzel ne yapsak yakışıyor 😊😊
-ah çok teşekkürler.O senin güzel gormen ile alakalı cancagizim 😊(Bu mesajı da karşı taraf beğeniyor)
Yazışmanın tamamına bakınca kadının kalpleri kızınız için attığı açıklaması yapılabilir ama eşinizin “cancağızım” tabirinin bir açıklaması yok maalesef.
O da bana beni neyle suçluyorsun o kalp ne demek olabilir sence diye sordu.Ben de bana normal gelmediğini söyledim.Kizim için atmış kalbi.kardesi gibi görüyormuş eşimi. Boyle dusunmene uzuldum diyor cok abes buldum bu mesajini iyi aksamlar yazmis ben de o zamar birilerine bi soralim ne dusunurler dedim.cevap vermedi.Sonra beni instagramdan silmis ben silmeden ama esim duruyor.
Bu mesajınızı yeni gördüm. Maalesef düşündüğüm gibi olmuş. Kadınla konuşarak kendinize zarar verdiniz, kötü duruma düşürdünüz bence ama farkında değilsiniz.

Ayrıca eşinizin bu saçma açıklamalarına inanmış, kadını günah keçisi ilan etmişsiniz bile. Ne diyelim, umarım tekrarını yaşamazsınız.

eşimin gözünde mağdur benim o değil şuan ben eşimin
Bu açıklamanıza da üzüldüm. Erkeklerin bu salağa yatmalarına inanmayın lütfen.

Son düzenleme:
Evet aynen öyle diyecek muhtemelen. Ben küçük çocuğa kalp attım ama kocasının bana cancağzım yazdığını bile bile, belli ki ona bir şey demeye cesaret edemeyerek bana sardı diyecek.

Olan da bu zaten.

Ne kadar utanç verici. Kendinizi ne kadar küçük düşürmüşsünüz.
Kadın ve eşiniz arkanızdan bir dünya dedikodunuzu yapmıştır.
Aldatıldığını ya da aldatılmak üzere olduğunu fark eden birçok kadın gibi konuyu asıl muhatabıyla değil karşı taraftaki kadınla çözmeye çalışmanız zavallıca.
Yalnız bu hanım gider başkası gelir, sorun kadında değil kocanızda. Kadının yazdığı mesajda da tavrında da bir gariplik yok.

Evet aynen öyle diyecek muhtemelen. Ben küçük çocuğa kalp attım ama kocasının bana cancağzım yazdığını bile bile, belli ki ona bir şey demeye cesaret edemeyerek bana sardı diyecek.

Olan da bu zaten.
Bana atsaydı kalpleri o zaman ne diye çekiyor çocuğun resimlerini bekletiyor telinde 3 saat sonra gönderiyor iltifat bekliyor

Ne kadar utanç verici. Kendinizi ne kadar küçük düşürmüşsünüz.
Kadın ve eşiniz arkanızdan bir dünya dedikodunuzu yapmıştır.
Aldatıldığını ya da aldatılmak üzere olduğunu fark eden birçok kadın gibi konuyu asıl muhatabıyla değil karşı taraftaki kadınla çözmeye çalışmanız zavallıca.
Yalnız bu hanım gider başkası gelir, sorun kadında değil kocanızda. Kadının yazdığı mesajda da tavrında da bir gariplik yok.
Ben utanılacak bisey yapmadım asıl muhatabına da saydirdim zaten önce.

Ben utanılacak bisey yapmadım asıl muhatabına da saydirdim zaten önce.

Asıl muhatabinizin sizi dinlemeyip yine yazişacagina inandiginiz için kadina gittiniz. Bir daha yapar, bu sefer daha kotu olur kadina da soyleyerek garantiye alayim dediniz.
Yani sizin kocaniza güveniniz yok, böyle birine de güvenilmez zaten o ayri ama bu kadin biter başkasi olur üyeler bunu söylüyor.
Eşiniz gibi güvenilmez tipler biraz yüz ve boşluk bulsa yine aynu olur.

Back
X