- 14 Aralık 2014
- 1.530
- 708
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
Ya da siz yorum yapmayın beni anlayan kişiler yazabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver aşko bayatladı bu konu yenisini aç sen. Şimdi millet gelip tonla sayfa okuyacak falan yorma kimseyi, belki işine yarayacak olanlar da kaçacak, garantiye al.VazgeçtimMune
Ilginç. Elin kocasına kalp atıyorsun, karısının rahatsız olacağını düşünemiyorsun. Nasıl bir kafa bu?Kadin dün mesaj attı nasılsın, düşündüm senin açından öyle algilanacagini düşünemedim seni üzmek istemezdim daha hassas davranacagim yazmış...
Kadına yazdım diye kızanlar oldu burada.Tepki vermek iyiymis öğreniyorum gr4i dönüşleri güzel oluyor.Ilginç. Elin kocasına kalp atıyorsun, karısının rahatsız olacağını düşünemiyorsun. Nasıl bir kafa bu?
Kadın heralde kendini aklama girişiminde bulunacaktı, heralde evet abla kocanla birbirimize yürüyoduk basıldık diyecek hali yoktu. Sizin kocanıza bişeycik olmaz ama o kadın bu olay şekilde duyulsa fişlenirdi.Kadına yazdım diye kızanlar oldu burada.Tepki vermek iyiymis öğreniyorum gr4i dönüşleri güzel oluyor.
Tabi ki de öyle ama ben burdayım dedim ikisine de.Kadın heralde kendini aklama girişiminde bulunacaktı, heralde evet abla kocanla birbirimize yürüyoduk basıldık diyecek hali yoktu. Sizin kocanıza bişeycik olmaz ama o kadın bu olay şekilde duyulsa fişlenirdi.
Bence kadın okulda daha farklı şeyler yaşanmasından, duyulmasindan korkmuş.Kadin dün mesaj attı nasılsın, düşündüm senin açından öyle algilanacagini düşünemedim seni üzmek istemezdim daha hassas davranacagim yazmış...
Bırakın artık bu kadını. Bu koca sizde oldukça daha çoook kadın olacak. Eforunuzu onlara saklayın. Deli ettiniz kendinizi kaç haftadır.Tabi ki de öyle ama ben burdayım dedim ikisine de.
Kesinlikle öyle muhatap olmayacağım daha fazla söyleyeceğimi söyledim.Bence kadın okulda daha farklı şeyler yaşanmasından, duyulmasindan korkmuş.
Instagrami kapatması da o yüzden, eski mesajlarda kocaniza tayin çıkan ben değilim korkma falan yazmış. Hiçbirini düşünememiş yazık. Daha fazla muhatap olmayın kendisiyle. Sizin asıl derdiniz kocanız zaten ama kadın da gayet sınır ihlali yapmış yani ve bunun tabi ki farkında.
Daha olacağını sanmıyorum ne olacağını biliyor Bi daha olursa.Cok pişman sınır ihlali yaptığının farkında.Bırakın artık bu kadını. Bu koca sizde oldukça daha çoook kadın olacak. Eforunuzu onlara saklayın. Deli ettiniz kendinizi kaç haftadır.
Tabi ki biliyor ne olacağını. Elin kadınına haftalarca kurulup duracak, kendine de az surat yapacak karısı. Sonra evlilik devam edecek.Daha olacağını sanmıyorum ne olacağını biliyor Bi daha olursa.Cok pişman sınır ihlali yaptığının farkında.
Yorumlariniz o kadar saçma ki hem yaptıklarımı elestiriyorsunuz hem de takipten geri kalmiyorsunuzTabi ki biliyor ne olacağını. Elin kadınına haftalarca kurulup duracak, kendine de az surat yapacak karısı. Sonra evlilik devam edecek.
Onu da yaptım şimdi gözümün içine bakıyorKadının tavrı da gıcığıma gitti. Daha dikkat edeceğim falan ne? İnsan biraz utanır kusura bakmayın yanlış anlamışsınız der. Ayrıca kocanızla da bir kavga gerekiyordu. Ortalığı ayağa kaldıracaktın
Hayır saçma değil hepsi bir görmüşlük ürünü, siz gözünüzü kocada açtığınız için tuhaf geliyor. Erkeklerin özetini veriyorum size. Evet hep böyleler. Bedel ödemeyince nasılsa karımdan, evimden, düzenimden olmuyorum diye daha fena azıtıyorlar. Bari bi bilezik bişey aldırın ya, aylarca sıkıntıya girsin, böyle öpüştük barıştıkla olmuyor, bi güzel davetkar kadın görmesinler hemen bozuluyor o yemin.Yorumlariniz o kadar saçma ki hem yaptıklarımı elestiriyorsunuz hem de takipten geri kalmiyorsunuz
Gözünü üzerinden ayırma valla sinir oldum ikisine de.Onu da yaptım şimdi gözümün içine bakıyor
Himm bilezikle mi kaniyorsunuz siz deHayır saçma değil hepsi bir görmüşlük ürünü, siz gözünüzü kocada açtığınız için tuhaf geliyor. Erkeklerin özetini veriyorum size. Evet hep böyleler. Bedel ödemeyince nasılsa karımdan, evimden, düzenimden olmuyorum diye daha fena azıtıyorlar. Bari bi bilezik bişey aldırın ya, aylarca sıkıntıya girsin, böyle öpüştük barıştıkla olmuyor, bi güzel davetkar kadın görmesinler hemen bozuluyor o yemin.
Siz her ne kadar bunu görmek ,duymak, bilmek istemeseniz de belki sizi üzdüğü ve acı verdiği için görmezden gelip yola devam etmek isteseniz de eşiniz sinyal veriyorDaha eski Bi mesajını da gördüm Bi tayin olayı olmuş kadın demiş ki ben değilim korkma arkadaşımın oldu demiş eşim de demiş ki Bi an için çok korktum sensin diye demiş