- 13 Mart 2022
- 28
- -19
- 16
- 40
- Konu Sahibi mariposa23
Eşimle ikinci evliliğim kızlarımız var şu anda ben doğuda görevliyim kendisi de Suriye’de yedi aydır görmüyorum eşimi konuya gerçekten nereden başlayacağım bilmiyorum yani ancak beni ben gibi durumda olanlar anlar. Eşimle beraber aynı tarihte izin alacaktık temmuz ayına fakat o birden gelmeye karar verdi çünkü temmuz ayına kızını görmeye gidecek kızıyla plan yapmış kızını özlediğini yanına gitmek istediğini ve benim anlamami istedi evet o kızı evet görmeye gidebilir hiç sorun değil ben bunu kızmıyorum ki benim üzüldüğüm nokta ben eşime biz aile değiliz dediğim zaman kızıp bağırıyor kendini yerlere vuruyor. evliliğim süre dahilinde ben bu konuyu ona çok konuştum söyledim en son konuşmamızda dahi ben her zaman ikinci plandayım sen kızının yanına gittiğin zaman beni görmezden geliyorsun sanki biz aile değiliz çünkü ben bunu yaşadım kızını gördüğü zaman benim elimi biraktigini gördüm ve bana dönüp diyor ki kızımın psikolojisi o zaman öyleydi ben de eşime dönüp söyledim bu evliliği süre dahilinde benim psikolojim şimdi bana yazık değil mi düşünsenize eşinizle evlisiniz ve ailesinin yanına gidiyorsunuz kızının yanına birden eşiniz elinizi bırakıyor sanki siz orada yoksunuz yani etkisiz bir eleman gibi bu yani