- 14 Aralık 2014
- 1.551
- 708
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
-
35 yaşından sonra alkole başlayan eş, her fırsatta içmesi.Kalbimden rahatsızım holter takildi annemde kaldım bi gün o gün arkadaşlarını toplayıp evde içmiş.Ertesi gün arkadaşıyla buluşup içmiş annemlere geldi kokarak çok içmedim diyor bi de
Keyfi imis.2 hafta hiç geçmeyen carpintim nefes darlığım oldu acillik de oldumSiz hastayken evde keyif yapması büyük ayıp.
Sebebi neymiş içmesinin ?
Kaç yıldır evlisiniz? Bunca zaman alkol içmeyen eş , bir anda ne oldu da içmeye başladı? Psikolojik sorunları mı var? Bir kayıp mı yaşadı?35 yaşından sonra alkole başlayan eş, her fırsatta içmesi.Kalbimden rahatsızım holter takildi annemde kaldım bi gün o gün arkadaşlarını toplayıp evde içmiş.Ertesi gün arkadaşıyla buluşup içmiş annemlere geldi kokarak çok içmedim diyor bi de
Arkadas ortamıKaç yıldır evlisiniz? Bunca zaman alkol içmeyen eş , bir anda ne oldu da içmeye başladı? Psikolojik sorunları mı var? Bir kayıp mı yaşadı?
11 yıldır evliyiz 8 yasinda kızım varKaç yıldır evlisiniz? Bunca zaman alkol içmeyen eş , bir anda ne oldu da içmeye başladı? Psikolojik sorunları mı var? Bir kayıp mı yaşadı?
Holter takildi diye neden ev degistiriyorsunuz yahu? Kronik rahatsızlığım var 3 senede 1 holter takilip takip ediliyorum, hic baska evde kalmadim.35 yaşından sonra alkole başlayan eş, her fırsatta içmesi.Kalbimden rahatsızım holter takildi annemde kaldım bi gün o gün arkadaşlarını toplayıp evde içmiş.Ertesi gün arkadaşıyla buluşup içmiş annemlere geldi kokarak çok içmedim diyor bi de
Alkol almayanlar şunu çok yanlış anlıyorlar içince bilinç kapanacak,kırıp dökecek,hiçbişey yapamayacak hale gelecek öyle bişey yok aslında, bende hemen hergün alkol alıyorum bir iki kadehten şuurumu kaybettiğimi hatırlamıyorum,hafif bir rahatlama dışında bir etkisi olmuyor sabaha kadar şişeleri deviriyorsa sıkıntı büyük hemen boşanın hiç bekletmeyin adam eve sürünerek gelip sorumluluklarını yerine getiremeyecek kadar bırakıyorsa kendini ona kimse tahammül etmez zaten o zaman çok haklısınız,sarhoş insan yükten başka bişey değil oyle bir iki kadehten bişey olmaz tabi yinede siz rahatsızsanız söylersiniz olmadı yolları ayırırsınız,bu kadar az bir miktar konu edilecek bir mevzumu onu pek bilemedim.35 yaşından sonra alkole başlayan eş, her fırsatta içmesi.Kalbimden rahatsızım holter takildi annemde kaldım bi gün o gün arkadaşlarını toplayıp evde içmiş.Ertesi gün arkadaşıyla buluşup içmiş annemlere geldi kokarak çok içmedim diyor bi de
Hayir ondan değil kardeşim sehir dışından geldi o yüzden oraya gittimHolter takildi diye neden ev degistiriyorsunuz yahu? Kronik rahatsızlığım var 3 senede 1 holter takilip takip ediliyorum, hic baska evde kalmadim.
Zaten holter takili diye dinlenmeniz gerekmiyor, normal hayatinizin aksiyonunu yasamalisiniz ki tansiyonunuzla alakali bilgiler gercekci olsun, mesela stres kaynaginizdan (bu durumda eşiniz oluyor) uzaklasmamaliydiniz ki tansiyonunuz, nabziniz yukselsin durumunuz anlasilsin.
Esiniz ne siklikta alkol kullaniyor?
Toy ergen mi canım bu, aklı yok mu, tutamiyorsa kendini arkadaşının suçu ne, bizim toplumda da b.kluk benimkinde denmez de (sadece bu konu için değil) hep arkadaşına suç atılır zaten.Arkadas ortamı
Canı 35 yaşından sonra içmek istemiş olabilir. Ben alkol kullanmıyorum, eşim kullanıyor. Yeri geliyor o da arkadaşlarına gidiyor veya onlar geliyor ben yokken. Boyle şeyler için boşuna kendinizi sıkmayın. Ancak sizin hayat standartlarında alkol kesinlikle olmamalı ise orası başka, eşinizle konuşun. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.35 yaşından sonra alkole başlayan eş, her fırsatta içmesi.Kalbimden rahatsızım holter takildi annemde kaldım bi gün o gün arkadaşlarını toplayıp evde içmiş.Ertesi gün arkadaşıyla buluşup içmiş annemlere geldi kokarak çok içmedim diyor bi de
Derdinizi doğru düzgün anlatamıyorsunuz, insanlar ağzınızdan kerpetenle laf almış.Hayir ondan değil kardeşim sehir dışından geldi o yüzden oraya gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?