Esabil eker e bugun ameliyat oldum.

Erktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
101
12
28
43
Merhaba arkadaşlar dr esabil eker bugün ameliyat oldum.saat 12.30 girdim saat 2 de odaya geldim.Allah in izniyle ameliyat iyi geçti. Korkacak hicbirsey yok.ağrı sizi kusma hiç biri olmadı. Hepimize geçmiş olsun.

Merhabalar, geçmiş olsun. . Ben ve eşim de bu doktoru düşünüyor.. Bayan burunlarının ucunu biraz kalkık yapıyormuş doktor bey erkekler için nasıl hiç görebildiniz mi ? İyi geçtiğine çok sevindim operasyonunuzun

Hiç yaptığı erkek burun görmedim ama emin olun esabil bey işini bilir.

Teşekkür ederim bir de ben şehir dışından geleceğim aynı gün hastaneden taburcu ediyorlar mı memlekete dönebilir miyim ?

Refakatçi olmasi iyi olur.evet hemşireler geliyo .ben terlik pijama getirdim.
20160925_074551.webp

Gecmis olsun ne guzel morlukta olmamis sizde..bende esabil beyde karar verdim ucret 2000 civariymis son ogrendigime gore siz tam ne kadar odediniz muhakkak burundan buruna degisir fiyat ama merak ettim
Bide morluk olmamasi icin ne yaptiniz

Evet 2000 lira .ben bişey yapmadım bunyemle alakali demekki.şişlik morluk ve ağrı sizi olmadı.

Merhaba arkadaşlar dr esabil eker bugün ameliyat oldum.saat 12.30 girdim saat 2 de odaya geldim.Allah in izniyle ameliyat iyi geçti. Korkacak hicbirsey yok.ağrı sizi kusma hiç biri olmadı. Hepimize geçmiş olsun.
Esabil hocaya karin germe olmayi dusunuyorum bilginiz varmi

Şuan annem giriyor karin germe ameliyatına Esabil beye. Daha sonra sonuçları süreci yazarım inşallah.

Esabil hocam hakkindaki bütun ovguler gercekmis 1 mayis 2018 gunu burun ameliyati oldum ne bir agrim ne bir sikayetim sanki hic dokunmadi burnuma kolumdaki igne yeri acidi burnum acimadi, gece rahatlikla nefes aldim, uyudum, gozlerim mor ve yuzum sis olmasa sanki hic ameliyat olmamisim gibi rahatim, omrumdeki ilk ameliyatim oldugumdan cok korkuyordum esabil hocanin kendine olan ozguvenini gorunce rahatladim,isinin eri, cok guleryuzlu, onca hastasi olmasina surekli ameliyatlara girmesine yorgunluguna ragmen cok ilgili evliya gibi degisik bir adam hem kisiligini hem isini herseyini cok sevdim herkese esabil hocami tavsiye edecegim,butun arkadaslarima anlatiyorum boyle bir doktor yok, ameliyathanedeki ekibide ayni kendisi gibi hepsi cok ilgili ve guleryuzlu ,Allah onun gibi doktorlari basimizdan eksik etmesin,burun ameliyati olan butun arkadaslarim neler cekti bende anlattiklarinin hicbiri olmadi demekki doktordan doktora fark var ,esabil hoca narin bir sekilde hic zedelemeden dokularimi acitmadan ameliyat etti demekki Bir yakinimda ayni gun kendisine goz kenarlari icin kirisik botoksu yaptirdi oda sonuctan cok memnun kendinizi rahatlikla esabil hocama emanet edebilirsiniz herkese saglikli hayatlar
Bugun ameliyatimin 5. Gunu superim agri yok aci yok uyku sorunsuz bugun sokaga bile ciktim

eger sincan devlet hastanesinde olursaniz yogunluktan oturu en erken 2 ay oluyor
Ama ankara cerrahi tip merkezinde ozel kabul ederseniz esabil beyin en uygun oldugu bos izin gunune falan 1 hafta gibi bir zamanda gun veriyor ben 1 mayis 2018 de ameliyat oldum cok korkarak girdim ne agri ne uykusuzluk ne kusma sanki hic ameliyat olmadim oyle rahatimki kendi kendime nazarim degecek diye korkuyorum

eger sincan devlet hastanesinde olursaniz yogunluktan oturu en erken 2 ay oluyor
Ama ankara cerrahi tip merkezinde ozel kabul ederseniz esabil beyin en uygun oldugu bos izin gunune falan 1 hafta gibi bir zamanda gun veriyor ben 1 mayis 2018 de ameliyat oldum cok korkarak girdim ne agri ne uykusuzluk ne kusma sanki hic ameliyat olmadim oyle rahatimki kendi kendime nazarim degecek diye korkuyorum
Bugun 5 inci gunum sali gunu tamponlarim cikacak yuzum gozlerim balon baligi gibi sis ama burnum hic acimiyor gece misil misil uyuyorum herseyi yiyorum suyu pipetle iciyorum ama Ananas ödem attiriciymis ananas yiyorum hep

Hiç yaptığı erkek burun görmedim ama emin olun esabil bey işini bilir.
Merhaba ben temmuzda olucam ameliyat ama kötü yorum yaoanda çok oldu çok kararsız kaldım doktor öz3nsizmi davranıyo ben fotoğraf gösterdim bu burun uygun olurmu diye uygun olur yaparoz desi ama dün gece olumsuz yprumlar okudum ve şuan içim sıkılıyo korluyprum yaşımda 19

Annem karin germe ameliyatı oldu esabil hocaya genel olarak memnun diyebilirim. Benim burnum icin gorustum cok emin konustu ama benim oncrsi 3 ameliyayim oldugundan ve bu ameliyatta kaburgadan kikirdak alinacagindan korkumdan olmuyorum

Back
X