Esabil ekere 2.ameliyatini olanlar

Burcumzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
133
22
98
36
Merhaba arkadaşlar ben esabil ekere burun ameliyatı oldum seklinden çok memnunum sadece sağ burun kanadım çöktü konuştum 15 dklik ameliyatla düzeltecek çok kararsız kaldım tekrar aynı doktora revizyon olmalımiyim yoksa başka doktorami olsam

Evet kıkırdak eklenecek ameliyatla ilgili bi sorun yokda acaba başarılı olabilecekmi tekrar aynı sorunu yasarmiyim diye tereddüt ediyorum

Benim de 2. Ameliyatımda kıkırdak ekledi, birinci ameliyatta fazla kıkırdağı atmamış, burun içine koymuş, o kıkırdağı kullandı ikincide, kulaktan kıkırdak almaya gerek kalmadı.

BUr
Benim de 2. Ameliyatımda kıkırdak ekledi, birinci ameliyatta fazla kıkırdağı atmamış, burun içine koymuş, o kıkırdağı kullandı ikincide, kulaktan kıkırdak almaya gerek kalmadı.
burun içine saklamış fazla kıkırdağı, koymuş derken yanlış anlaşılmasın.

Merhaba ben de esabil beye iki ay önce ameliyat oldum, genel olarak memnunum ama burun ucum top gibi, sizce zamanla iner mi?? Benim kendisine gösterdiğim resimlerde burun uçları üçgendi ama benimki eski burnumun ucu gibi. Ameliyata girmeden once doğal olsun demiştim, acaba doğal istediğim için ucuna dokunmadı mı ki?

Şişlikler en son burun ucunda toplanır 4 ay sonra şekil almaya başlıyor nekadar oldu ameliyat olali

Yok benimki başka doktordu. İkinci ameliyat birinci gibiydi, tampon, dikiş, vs. hatta daha zordu, çok ağrım oldu ameliyat sonrası.
Benim doktorum 15 dk falan sürer dedi şişlik morarma olmaz dedi tampon olmaz ama belki yine atel takarım dedi yani eğer başarılı bi ameliyat olacaksa ben zorluklara razıyım ama bilemiyorum acaba busefer istediğim gibi olacakmı

O kadar korkuyorum ki böyle şiş kalacak diye. Acaba doğal istediğim için ucuna hiç dokunmadı mı diye düşündüm. Yağlı bir cildim var, kalın derili galiba. Umarım dediğiniz gibi olur ve iner, istediğim şekil üçgendi

Tam iki ay olacak iki gün sonra. Sizce bunu. Hepsi ödem olabilir mi?
Evet ödem olduğu bariz belli kalın derilisin iyileşme süreci daha uzun sürer malesef ben ince derili olmam a rağmen 4 sonra sisler inmeye başladı çok güzel olmuş bence en azından kanatlarda çökme çok benim atel çıktığı anda kadın biri çokmustu doktor ısrarla düzelir dedi ama malesef şuan 7.ayimdayim daha kötü oldu revizyon olacağım tekrar

Umarımm söylediğiniz gibi olur ve iner. İnşallah sizinki de bir an önce düzelir ameliyatla. Şimdiden çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…