burun içine saklamış fazla kıkırdağı, koymuş derken yanlış anlaşılmasın.Benim de 2. Ameliyatımda kıkırdak ekledi, birinci ameliyatta fazla kıkırdağı atmamış, burun içine koymuş, o kıkırdağı kullandı ikincide, kulaktan kıkırdak almaya gerek kalmadı.
Memnun musunuz şu an ?Benim de 2. Ameliyatımda kıkırdak ekledi, birinci ameliyatta fazla kıkırdağı atmamış, burun içine koymuş, o kıkırdağı kullandı ikincide, kulaktan kıkırdak almaya gerek kalmadı.
Sonucu çok merak ediyorum esabil hocamı yaptı ameliyatıHenüz 13 gün oldu, bilemiyorum inşalh memnun olurum.
Birde ilk ameliyatdaki gibi tampon atel konuyormu şişme ve morluk oldumuHenüz 13 gün oldu, bilemiyorum inşalh memnun olurum.
Yok benimki başka doktordu. İkinci ameliyat birinci gibiydi, tampon, dikiş, vs. hatta daha zordu, çok ağrım oldu ameliyat sonrası.Birde ilk ameliyatdaki gibi tampon atel konuyormu şişme ve morluk oldumu
Şişlikler en son burun ucunda toplanır 4 ay sonra şekil almaya başlıyor nekadar oldu ameliyat olaliMerhaba ben de esabil beye iki ay önce ameliyat oldum, genel olarak memnunum ama burun ucum top gibi, sizce zamanla iner mi?? Benim kendisine gösterdiğim resimlerde burun uçları üçgendi ama benimki eski burnumun ucu gibi. Ameliyata girmeden once doğal olsun demiştim, acaba doğal istediğim için ucuna dokunmadı mı ki?
Benim doktorum 15 dk falan sürer dedi şişlik morarma olmaz dedi tampon olmaz ama belki yine atel takarım dedi yani eğer başarılı bi ameliyat olacaksa ben zorluklara razıyım ama bilemiyorum acaba busefer istediğim gibi olacakmıYok benimki başka doktordu. İkinci ameliyat birinci gibiydi, tampon, dikiş, vs. hatta daha zordu, çok ağrım oldu ameliyat sonrası.
İki gün sonra tam iki ay olacakŞişlikler en son burun ucunda toplanır 4 ay sonra şekil almaya başlıyor nekadar oldu ameliyat olali
Ödem olduğu o kadar belli ki üstelik 2 ay cok erken burun ucu 8.aya 9.aya kadar devam eder yavaş yavaş iner hatta bazılarında bu süre daha da uzuyorTam iki ay olacak iki gün sonra. Sizce bunu. Hepsi ödem olabilir mi?
Evet ödem olduğu bariz belli kalın derilisin iyileşme süreci daha uzun sürer malesef ben ince derili olmam a rağmen 4 sonra sisler inmeye başladı çok güzel olmuş bence en azından kanatlarda çökme çok benim atel çıktığı anda kadın biri çokmustu doktor ısrarla düzelir dedi ama malesef şuan 7.ayimdayim daha kötü oldu revizyon olacağım tekrarTam iki ay olacak iki gün sonra. Sizce bunu. Hepsi ödem olabilir mi?
Merhabalar nasıl oldunuz acaba?Tam iki ay olacak iki gün sonra. Sizce bunu. Hepsi ödem olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?