B Bendebnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2014 15 6 86 Ankara 3 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcumzzz #21 birhaylileyla .!.: Merhabalar nasıl oldunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba leyla hanım, daha iyiyim şişlerim yavaş yavaş inmeye başlıyor. Beşinci ay olmasına rağmen ucum daha yeni iniyor
birhaylileyla .!.: Merhabalar nasıl oldunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba leyla hanım, daha iyiyim şişlerim yavaş yavaş inmeye başlıyor. Beşinci ay olmasına rağmen ucum daha yeni iniyor
birhaylileyla Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 45 9 16 28 Ankara 4 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcumzzz #22 Çok geçmiş olsun çok merak ediyorum benim de her gün solum daha ödemli uyanıyorum Ocak 14te olmuştum ameliyatı. Yeni diye mi bilmiyorum ödem orada toplanıyor hep çok şiş
Çok geçmiş olsun çok merak ediyorum benim de her gün solum daha ödemli uyanıyorum Ocak 14te olmuştum ameliyatı. Yeni diye mi bilmiyorum ödem orada toplanıyor hep çok şiş
M Manatha Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2018 55 17 18 37 4 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcumzzz #23 Aylin3333 .!.: Yok benimki başka doktordu. İkinci ameliyat birinci gibiydi, tampon, dikiş, vs. hatta daha zordu, çok ağrım oldu ameliyat sonrası. Genişletmek için tıkla... Esabik Eker devlet hastanesinde mi? Devlet hastanesinde revizyon mu oldunuz?
Aylin3333 .!.: Yok benimki başka doktordu. İkinci ameliyat birinci gibiydi, tampon, dikiş, vs. hatta daha zordu, çok ağrım oldu ameliyat sonrası. Genişletmek için tıkla... Esabik Eker devlet hastanesinde mi? Devlet hastanesinde revizyon mu oldunuz?
A Aylin3333 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2017 1.299 1.263 133 5 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcumzzz #24 Manatha .!.: Esabik Eker devlet hastanesinde mi? Devlet hastanesinde revizyon mu oldunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır devlet hastanesinde ama başka doktora revizyon oldum
Manatha .!.: Esabik Eker devlet hastanesinde mi? Devlet hastanesinde revizyon mu oldunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır devlet hastanesinde ama başka doktora revizyon oldum