Esabil Eker'e Ameliyat Olan var mı?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.748
1.141
698
Ankara
Aramızda Esabil Eker'e ameliyat olup memnun kalan ya da kalmayan var mı? Bir de ameliyat için ne kadar ücret talep ediyor biliyor musunuz acaba?

Eklentiler

• 816DE61C-20E8-4B17-8F3F-BB253B5DD848.webp
    816DE61C-20E8-4B17-8F3F-BB253B5DD848.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 175
Revizyonda nasıldır bir fikrim yok ama ben ve ameliyat olan arkadaşlarımın hepsi memnun, gidip görüşme yapmanız daha iyi olur fikir sahibi olmanız açısından 😊

Ameliyat ücreti ne kadardır onun bir bilginiz var mı?
Ben kombine ameliyat için sormuştum çok uygun bir fiyat vermişti. Tek burun da pahalı değildir. Gürcan Esabil'den bana göre tartışmasız şekilde daha iyidir yalnız ondan eminim. Ankara'da olsam ona giderdim. Fiyatı öğrenirseniz burada paylaşır mısınız?

Havalı olmakla yapmacık olmak arasında ince bir çizgi var. Estetik olduğun çok fazla anlaşılmıyor ama hafif kavisli hafif kalkık burnun varsa havalıdır. Ben estetiğim diye bağırıyorsa havalı değil artık yapmacık olmuş oluyor. Bu benim fikrim.

Hayır, ben arkadaşımızın burnunun yapmacık olduğunu düşünmüyorum. Bence güzel ve havalı.

Zevk ve tercih meselesi tabii. Ben bu saatten sonra kimseye yaptırabileceğimi sanmıyorum. Doktorlara güvenim çoktan öldü gitti.
Şaban Çelebi çok güvenilir bir doktor. Ben bu kadar kavisli burun sevmediğim için ona yaptırmıyorum. Bu tarz sevse idim Şaban'dan başkasını düşünmezdim. Bence böyle burun sevenler hiç düşünmeden Şaban'a yaptırmalı. Hakkında en az olumsuz yorum olan doktorlardan biridir.

Peki, ben bu kadar kavisli ve kalkık burun benim favorim değil. Bu kadar kavisli seviyorsanız bence Şaban Çelebi'ye yaptırın. Gürcan Arslan biraz daha doğal.
Aynen bana da çok kavisli geldi, zaten tek korkum böyle olması yoksa hemen ameliyat olacağım da. Esin yalçınkaya ya bir bakar mısınız çok ilgili bir doktor sizce nasıl kararsızım

Aynen bana da çok kavisli geldi, zaten tek korkum böyle olması yoksa hemen ameliyat olacağım da. Esin yalçınkaya ya bir bakar mısınız çok ilgili bir doktor sizce nasıl kararsızım
Evet benim de en büyük korkum böyle olması veya tam tersi dümdüz olması. Dümdüz olsa yine çözümü var da bu kadar aşırı kavisin çözümü çok zor.

Evet benim de en büyük korkum böyle olması veya tam tersi dümdüz olması. Dümdüz olsa yine çözümü var da bu kadar aşırı kavisin çözümü çok zor.
Aynen çok zor gerçekten. Bir doktor niye bu kadar kavis verir bir burna anlamıyorum. Neyse hasta memnunsa biz bir şey söyleyemeyiz tabii. Siz uzun süredir doktor araştırıyorsunuz biliyorsunuzdur. Esin yalçınkaya ya bir bakar mısınız?

Back
X