- Konu Sahibi fataldanger
Aramızda Esabil Eker'e ameliyat olup memnun kalan ya da kalmayan var mı? Bir de ameliyat için ne kadar ücret talep ediyor biliyor musunuz acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oldum 1,5 sene önce memnunumAramızda Esabil Eker'e ameliyat olup memnun kalan ya da kalmayan var mı? Bir de ameliyat için ne kadar ücret talep ediyor biliyor musunuz acaba?
Evet oldum 1,5 sene önce memnunum
Burnunuzun şekli nasıl oldu tarif edebilir misiniz? Bir de acaba Esabil bey revizyonda iyi midir? çünkü bu benim ilk ameliyatım olmayacak.
Esabil Eker’e gelinceye kadar bir sürü iyi doktor var, Ankara’da isen Gürcan Arslan’a gitmek daha iyi bence
İlk ameliyatı 12 bin civarı dediler bana. Revizyon fazladır bence. Ama esabil eker hakkındaki yorumları okumuşsunuzdur umarımAmeliyat ücreti ne kadardır onun bir bilginiz var mı?
Ben kombine ameliyat için sormuştum çok uygun bir fiyat vermişti. Tek burun da pahalı değildir. Gürcan Esabil'den bana göre tartışmasız şekilde daha iyidir yalnız ondan eminim. Ankara'da olsam ona giderdim. Fiyatı öğrenirseniz burada paylaşır mısınız?Ameliyat ücreti ne kadardır onun bir bilginiz var mı?
Havalı olmakla yapmacık olmak arasında ince bir çizgi var. Estetik olduğun çok fazla anlaşılmıyor ama hafif kavisli hafif kalkık burnun varsa havalıdır. Ben estetiğim diye bağırıyorsa havalı değil artık yapmacık olmuş oluyor. Bu benim fikrim.Burnunuz çok havalı çok güzel olmuş
Havalı olmakla yapmacık olmak arasında ince bir çizgi var. Estetik olduğun çok fazla anlaşılmıyor ama hafif kavisli hafif kalkık burnun varsa havalıdır. Ben estetiğim diye bağırıyorsa havalı değil artık yapmacık olmuş oluyor. Bu benim fikrim.
Peki, ben bu kadar kavisli ve kalkık burun benim favorim değil. Bu kadar kavisli seviyorsanız bence Şaban Çelebi'ye yaptırın. Gürcan Arslan biraz daha doğal.Hayır, ben arkadaşımızın burnunun yapmacık olduğunu düşünmüyorum. Bence güzel ve havalı.
Peki, ben bu kadar kavisli ve kalkık burun benim favorim değil. Bu kadar kavisli seviyorsanız bence Şaban Çelebi'ye yaptırın. Gürcan Arslan biraz daha doğal.
Şaban Çelebi çok güvenilir bir doktor. Ben bu kadar kavisli burun sevmediğim için ona yaptırmıyorum. Bu tarz sevse idim Şaban'dan başkasını düşünmezdim. Bence böyle burun sevenler hiç düşünmeden Şaban'a yaptırmalı. Hakkında en az olumsuz yorum olan doktorlardan biridir.Zevk ve tercih meselesi tabii. Ben bu saatten sonra kimseye yaptırabileceğimi sanmıyorum. Doktorlara güvenim çoktan öldü gitti.
Aynen bana da çok kavisli geldi, zaten tek korkum böyle olması yoksa hemen ameliyat olacağım da. Esin yalçınkaya ya bir bakar mısınız çok ilgili bir doktor sizce nasıl kararsızımPeki, ben bu kadar kavisli ve kalkık burun benim favorim değil. Bu kadar kavisli seviyorsanız bence Şaban Çelebi'ye yaptırın. Gürcan Arslan biraz daha doğal.
Evet benim de en büyük korkum böyle olması veya tam tersi dümdüz olması. Dümdüz olsa yine çözümü var da bu kadar aşırı kavisin çözümü çok zor.Aynen bana da çok kavisli geldi, zaten tek korkum böyle olması yoksa hemen ameliyat olacağım da. Esin yalçınkaya ya bir bakar mısınız çok ilgili bir doktor sizce nasıl kararsızım
Aynen çok zor gerçekten. Bir doktor niye bu kadar kavis verir bir burna anlamıyorum. Neyse hasta memnunsa biz bir şey söyleyemeyiz tabii. Siz uzun süredir doktor araştırıyorsunuz biliyorsunuzdur. Esin yalçınkaya ya bir bakar mısınız?Evet benim de en büyük korkum böyle olması veya tam tersi dümdüz olması. Dümdüz olsa yine çözümü var da bu kadar aşırı kavisin çözümü çok zor.