Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

Arkadaşlar yorumlarımızı alıntı yapmadan yaparsak çok daha iyi olur

fıstıklı kurabiyemm cm ben kapanmadan evvel de çok araştırıyodum niyetine girmiştim yani biraz değişik olsun farklı kapatayım diye araştırıyodum, arkadaşlarımdan öğrenmeye çalışıyodumm

nasıl oldu anlamadım birden kendimi kapalı buldum
:Saruboceq:
içimde hep vardı ama bi türlü o uygun zaman gelmiyodu
arkadaşlarımda önümüzdeki ramazana kadar kendini hazırla falan derken hooopp ben kapanmışım bileeee
hepsi şookkkk :1shok::1shok:

yeteneksizim galiba demişsin kendine haksızlık yapmam bence sadece biraz heves olucak o kadar cnm yaaa
a.s

sende izle videolarda çok güzel modeller var biri eminim senin zevkinede uyacaktır
:1hug:

öle kolay gösteriyolar ki 30 sn de bağlıyosun en zor model diye düşündüğünüsengözlerimebaksanab

saol ebrucummmmŞeniz
sen eklemiyosun ama:delphin:

canım resim çekilmeye fırsatım olmuyo inanki en son kızımın mevlütünde celkimişim resim baktımda onuda eklemiştim zaten daha önceki topikte sabah apar topar cıkıyorum ewden gun içinde ortam oluyor zaten akşamda kızımın yanına zor atıyorum kendimi resim çekildiğim ilk fırsatta ekliyeceğim inşallahh şimdilik izlemedeyim tatlım gözlerim bayram ediyor opuyorumnanaktan

&
2990.jpg
3050.jpg

3003.jpg

3037.jpg

kızlar şimdi çektimm taze taze:))
alışverişe gidiyorum birazdan
bu kendime kapanmadfan önce aldığım ilk başörtümdü bu renk çok kullanıyorum petrol mavisi hastasıyım diyebilirim
altımdaki de önü etek arkası pantalondu aslında ön kısmındaki lkapğı kestirice öndende pantalon oldu şimdi kumaşı da çok ince kottur çok rahat ediyorum))

Son düzenleyen: Moderatör:
DreamLover tatlım masallah ya esarplarının desenı cok hosuma gıdıyo gule gule kullan..

canım resim çekilmeye fırsatım olmuyo inanki en son kızımın mevlütünde celkimişim resim baktımda onuda eklemiştim zaten daha önceki topikte sabah apar topar cıkıyorum ewden gun içinde ortam oluyor zaten akşamda kızımın yanına zor atıyorum kendimi resim çekildiğim ilk fırsatta ekliyeceğim inşallahh şimdilik izlemedeyim tatlım gözlerim bayram ediyor opuyorumnanaktan

anladım cnmm
haftasonları çekersin belki:))
koşturmacan çokmuş çalıştığın için çok haklısın :1hug:

Merhaba,
Hatırlarsanız bundan 5-6 ay önce buradaki fotograflarınız alınıp bir arkadaşlık sitesinde kullanıldığı için bir anda bir süre kişinin üyelik ve mesajlarını silme yarışına girmeleri sonucu ciddi olarak sorun yaşamıştık. Bu acı tecrübeyi hatırlatarak ve aynı içerikte konu olmasından dolayı bu konuyu kapatma durumunda kalıyorum.
Bilginize

Back
X