Cok az eşcinsel kadın var derken sen nesli tükenmesin diye koruma altına almaya karar verdin heralde. Tövbe yarabbim.Yok içinde kalmasın diye sana yürüsün....
Cok az eşcinsel kadın var derken sen nesli tükenmesin diye koruma altına almaya karar verdin heralde. Tövbe yarabbim.Yok içinde kalmasın diye sana yürüsün....
yani kadın öyle hissediyorsa ne yapalım asalım keselim mi
söylerse rahatsız olmam açıkçası ama alışıldık gelmez çünkü gerçekten henüz hala alışmadık toplumda bu tür şeylere
reddettiğim erkeklere ne diyorsam aynısını derim ve erkeklerden hoşlandığımı belirtirim anlayacaktır herhalde
yani kadın öyle hissediyorsa ne yapalım asalım keselim mi
söylerse rahatsız olmam açıkçası ama alışıldık gelmez çünkü gerçekten henüz hala alışmadık toplumda bu tür şeylere
reddettiğim erkeklere ne diyorsam aynısını derim ve erkeklerden hoşlandığımı belirtirim anlayacaktır herhalde
Benim anlamadiğim neden "escinsellik" denilince ayri bir pohpohlanma destek bekleniyor ki.
Kimsenin kapali kapilar ardinda ne yaptigi ne duyduğu ne söylediği şahsen beni ilgilendirmez.Benmle ilgili kısımlarda kimseyi ilgilendirmesin.Benim yaşayişim anlayisim nasilsa ben oyle yasarim.
Bunuda allandirip bullandirmak sacma..
Ayri olaģanüstu bi konu gibi algilamakta oyle..
Oncedendi o dul kadinlarin evleri taşlanirdi filan.. şimdi heryerde hersey.
Yani evet ozel hayatin dillenmesinden rahatsiz olurum cok. He yardim edecek insanlara gidilirse yardimi da görülur.. doktora vs
Baska da nababiliriz kimsenin herseyini kabul etme gibi zorunluluğumuz yok ama taşlama gibi durumumuzda yok
Çok az eşcinsel kadın olduğunu düşünmüyorum. Açılması beni rahatsız etmez, erkek veya kadının özel hayatında ne yaptığı beni ilgilendirmez.
Aynı eyilimde olmadığım için teklifini uygun bir dille reddederdim.
Rahatsiz olmam ve 2 eşcinsel arkadaşım var.
Ben kadinlardan hoşlanmadığım için açılsa bile saygıyı bozmadan teklifi geri ceviririm ama cokta kafaya takılacak durum değil