• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellik ve evlilik baskısı..

Madem konu geri açılmış, sanırım konu sahibesinin talebiyle
(hala pek inandırıcı gelmese de .)
Neyse .
Farklı bir yorum yapıcam .
İçinde bulunduğun durumun psikolojik olabileceğini düşündün mü ?
Ben psikoloji dersi alırken , sözü geçmişti bir kaç eşcinsel sonradan aslında öyle olmadıklarını fark etmişler.
Belki zaman geçtikçe sende de böyle olur.
Diyelim ki böyle bir şey olmadı ve gerçekten de öylesin .
Bu kötü bir durum değil. Herkesin bir tabiatı vardır.
Her ne olursa olsun sadece 1 yaşamın olduğunu , giden 1 günü geç 1 saatini bile geri alamayacağını hayatın kıymetini anla. Kendinden öncelikle sen nefret etme . Olduğun gibi kabul et ki. Çevrende bunu yapabilsin.
Bu ülkede oturmayan tek şey de senin tabiatın değil buna emin ol :KK51:
Özellikle de çevre baskısı konusunda.
Kim bilir belki bir gün uzaklara gidersin ?
 
Başlıkta yaşananlara gelince...

Bu sitede rahatsız olduğum bir kaç durum var. Kendi çevresinde örnek teşkil etmemiş olay yaşayan insanların yaşadıklarını okuyunca fake oluyor, yurtdışına balayına çıkmış evlilik fotoğraflarını paylaşan üyelere inanmıyorlar(maldiv gelini bir arkadaşa iftira atmışlardı ama kendisi düğünden fotoğraflarını paylaşarak kapak etmişti şüphecileri) , cinsellik konusunda başlık açanlara inanmıyorlar veya erkek diyorlar tamam bikaç erkek olabilir ama burda kadınca yazan insanların kaçı kadın - ben de dahil- bunu nerden bilebiliriz?
Yardım etmek yerine herkes hafiyelik peşinde.

Konu sahibesi sen utanılacak bir durumda değilsin, toplum utansın ötekileştirdiği için. Sakın ola evlenip hem kendini hem karşındaki insanı yakma. Yaşadığın süreçle başa çıkamıyorsan profosyonel yardım almanı öneririm.
Hayır bir de yeni üyelik diyorlar .Sanal olduğumuz halde burada da bir kimliğimiz var az çok üyeler birbirini tanıyor .böyle bir derdim olsa ben de bilinen uyeligimle konu acmam 2. Üyelik alırım ilk mesajım da bu konu olur haliyle
 
Hayır bir de yeni üyelik diyorlar .Sanal olduğumuz halde burada da bir kimliğimiz var az çok üyeler birbirini tanıyor .böyle bir derdim olsa ben de bilinen uyeligimle konu acmam 2. Üyelik alırım ilk mesajım da bu konu olur haliyle

yeni üye olsa ne olacak zaten onu da anlamıyorum. İlla pasta tariflerine, askere yolu bekliyorumlu başlıklara yorumlar yazıp 100-200 mesajdan sonra mı inandırıcı olcak derdi olan insan bunla mı uğraşsın
 
yeni üye olsa ne olacak zaten onu da anlamıyorum. İlla pasta tariflerine, askere yolu bekliyorumlu başlıklara yorumlar yazıp 100-200 mesajdan sonra mı inandırıcı olcak derdi olan insan bunla mı uğraşsın
Beğeni almak için komik! Yorum yapıyorlar işte.amac o . Yoksa cevap yazmazsin olur biter.
 
Mutlaka doktor desteği almalısın. Bu ülkede çok zor bir durum farkındayım. Sana destek olabilecek insanlar çevrende olur umarım.
 
Evlenme, kendinden de nefret etme. Keşke duygu ve düşüncelerini daha iyi anlatsaydın da eşcinsellik konusunda daha anlamlı fikir sahibi olsaydık. Sana, ya da benzer durumdaki bir insana yardımcı olabilirdik o zaman.
 
Evlen istersen ama karsi cinsle degil...
 
Kafana göre yaşa... Kimseyi takma. Hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin.
 
Back
X