• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellik ve evlilik baskısı..

Yazında hiç bir samimiyet, hissettiklerini anlatacak detay yok.

Hem kendinden nefret edecek kadarsın hem de dertleşme fırsatını düz yazı ile geçiştiriyorsun.
Bir daha ki konuyu açarken bu kısımlara dikkat et emi? :KK20:

Şurada olaydı bir kaç eşcinsel ağzının payını vereydi sana keşke. :KK11:

Kafamda temsili konu sahibi:KK53:

640x480_5051yigit-ozgur-karikaturleri-054.jpg
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

evlenme.. zorunluluk yok ama aile ve cevre baskısı var.. :/

Hinata karakteri bir anime manga serisinden ..
Japon tarzı çizgi film diym siz anlayın.
Bunları genelde erkekler izler.
E izleyenlerde genelde 15 16 yaşlarındadırlar.
Canın mı sıkılıyodu evde ablası ?

Naruto oluyor adı da animenin :) :KK52:
Kaç yıldır izliyorum,takip ediyorum bıkmadım :KK53: :KK53: Bu gidişle hep çocuk kalacağım ben:KK53:

:KK14: Eşime espri olsun diye , seni bayanla aldatsam aldatmaktan sayılırmı dedim . Ciddi ciddi sayılmaz dedi !! Erkek mantığı ! Konu sahibesi evlensin ., erkeklerce bi sakıncası yokmuş
bayan dediysen ondan iplememiştir bir de kadın de bak ne diyecek:KK70:

Yalnızca bir kişi bildirim yaptı, kendisine teşekkür ederim, geri kalan geyik derdinde.
Sonra ayyy ama biz burayı kadın sitesi biliyorduk, erkek girmiş, bana özelden taciz mesajı attı demeyin, bildirmiyorsunuz dalga geçiyorsunuz.

Al sana bir erkek uye dahaaa :) ilk mesaj yemezler gulummmmm :)))

Bu başlıklarda anlamadığım bir tepki de budur. Şimdi bu kızcağız gelmiş böyle bir site görmüş. Herkes derdini anlatıyor. Üyeliği alacak ne dicek?

'Dur ben birazcık takı forumuna yazıyım. Ay azıcık da yemeklerle ilgili bilgi vereyim. Tamam 100 mesaj kadar oldu artık derdime odaklanabilirler'

Bu mu yani? Tamam bu erkek üye muhabbetleri can sıkıcı ama, böyle bir başlık görünce yazmamak şu yorumu yapmaktan daha faydalıdır herkes için.

Hinata karakteri bir anime manga serisinden ..
Japon tarzı çizgi film diym siz anlayın.
Bunları genelde erkekler izler.
E izleyenlerde genelde 15 16 yaşlarındadırlar.
Canın mı sıkılıyodu evde ablası ?

Animeye çizgi film demek bu tarzın sevenlerine hakarettir ama :)
Mühendisim. Bizim sektörde Naruto diyince Bleach diyince akan sular durur.
Eşim anime/manga hastasıdır. İkimiz de 32 yaşındayız ve akşamları Sailor Moon izliyoruz.
15-16 yaş oldu mu şimdi?

Eşim anime/manga hastasıdır. İkimiz de 32 yaşındayız ve akşamları Sailor Moon izliyoruz.
15-16 yaş oldu mu şimdi?

sen çok yaşa :) One Piece, Naruto, Miyazaki diyince bende de akan sular durur. Anime / Manga çok başka bir kültür ve dünyadır ve çocuklardan ziyade yetişkinler içindir.

Başlıkta yaşananlara gelince...

Bu sitede rahatsız olduğum bir kaç durum var. Kendi çevresinde örnek teşkil etmemiş olay yaşayan insanların yaşadıklarını okuyunca fake oluyor, yurtdışına balayına çıkmış evlilik fotoğraflarını paylaşan üyelere inanmıyorlar(maldiv gelini bir arkadaşa iftira atmışlardı ama kendisi düğünden fotoğraflarını paylaşarak kapak etmişti şüphecileri) , cinsellik konusunda başlık açanlara inanmıyorlar veya erkek diyorlar tamam bikaç erkek olabilir ama burda kadınca yazan insanların kaçı kadın - ben de dahil- bunu nerden bilebiliriz?
Yardım etmek yerine herkes hafiyelik peşinde.

Konu sahibesi sen utanılacak bir durumda değilsin, toplum utansın ötekileştirdiği için. Sakın ola evlenip hem kendini hem karşındaki insanı yakma. Yaşadığın süreçle başa çıkamıyorsan profosyonel yardım almanı öneririm.

15-16 yaş oldu mu şimdi?
Ben Güzel sanatlar fakültesindeyim.
Grafik dersleri alıyorum ve animasyon.
Çizgi film dememdeki amaç bundan çok uzak olan üyelerin anlamasını sağlamaktı.
Yoksa manga - anime serilerinin çizgi dizi olmadığını bilirim..
Ayrıca izlediğim animeleri buraya yazsan uzunca bir liste olur .
Yaşım da 20 .
Ben bir genellemeden bahsettim ki , doğruluğu da yadsınamaz.
Konunun fake liğide o an gözümde (sadece benim değil tüm üyelerin) gaayet barizdi.
Mühendislikle ne alaka bilemedim ama
Ö.m.den yazaydınız keşke :)

Back
X