Esim bu iki numarayi kendi eliyle engellenenler listesine yazmis ve bu tel 2 senelik. Yani biz evliyken yapmis bunu. Eski teline baktim orda da engelli nolar var ama bu nolar burda yeni yani biz evliyken engellemis. Ya da dediginiz gibi kenara not etmis. Eski telindeki nolari sorguladim onlar erkekti.Bir eskort müşterisini aramaz. Bence eşiniz telefon numarası kenarda kalsın diye böyle bir yol bulmuş olabilir.
Sizden önce ilişkiye girmedim demesi normal asıl sizin buna inanmanız anormal birşey bence.
Esim bu iki numarayi kendi eliyle engellenenler listesine yazmis ve bu tel 2 senelik. Yani biz evliyken yapmis bunu. Eski teline baktim orda da engelli nolar var ama bu nolar burda yeni yani biz evliyken engellemis. Ya da dediginiz gibi kenara not etmis. Eski telindeki nolari sorguladim onlar erkekti.
Ben burda yaniyorum. Onlar dalga pesinde.Mamafih anlamını bilmeyen , hatta hiç bu kelimeyi duymayan bir de alay edenler var. Valla siz konu sahibiyle alay edeceğinize,biraz kitap okuyun, en azından konuşma görgünüz artsın. Mamafih bunlar hep eline bir kitap alıp okumamaktan.
Son 2 sene icinde olduysa, adam soyledigi gibi bakir evlenmis demektir.
Bu arada eskort kiz onu aramasa da numarasi kizda oldugu icin her an arayabilir diye engellemistir.
Hamileliginizin basinda yaptirmadiysaniz hiv, hepatit gibi kanla bulasan hastaliklarin tahlillerini yaptirin, cunku eskortlarin hic denetimi yok, tamamen serbest calisiyorlar, her hastaligi tasiyor olabilir.
Ben bisey belli etmicem. Abisi ve annesi dun koye gittiler tamda uzerine bu geldi. 15 gun nasil sabredicem bilmiyorum. Onlar gelsin abisiyle konuscam adam akilli. Her halukarda inkar ederler bu serefsizler.Tamam kendi eliyle engellemiştir illa ki. Ama böyle bir kadının teli engellenenlerde bile olsa bir hatadır. Demek ki bir şekilde irtibata geçilmiş..
Bu eskort olayları zaten beni benden alıyor benim eşim de internetten aratmış ben geçmişinde görmüştüm.
Hep inkar hep yalan yapmadım bişey sadece baktım..
Ama inandım mı diye sorarsan inanmadım.
Evi terk ettim yurt dışına çıktım 3 ay sonra peşimden geldi pişman bir halde. Bir şans daha verdim ama o zaman eskorta gitmediğine inanmıyorum. Sadece kanıtlayamıyırum. Arattırıyorsa altında bişeu vardır.
Abisiyle neyi konuşacaksınız?Ben bisey belli etmicem. Abisi ve annesi dun koye gittiler tamda uzerine bu geldi. 15 gun nasil sabredicem bilmiyorum. Onlar gelsin abisiyle konuscam adam akilli. Her halukarda inkar ederler bu serefsizler.
Ben bisey belli etmicem. Abisi ve annesi dun koye gittiler tamda uzerine bu geldi. 15 gun nasil sabredicem bilmiyorum. Onlar gelsin abisiyle konuscam adam akilli. Her halukarda inkar ederler bu serefsizler.
Ahaha cok guldum yorumuna komik geldiMamafih ben bişey anlamadım.
Konu şimdi o numaramı eşinizin bakirligimi ?
Ben bisey belli etmicem. Abisi ve annesi dun koye gittiler tamda uzerine bu geldi. 15 gun nasil sabredicem bilmiyorum. Onlar gelsin abisiyle konuscam adam akilli. Her halukarda inkar ederler bu serefsizler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?