- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.619
- 898
Yine de önce bi aciklamasini dinleyin.
Bunun aciklanacak bi tarafi yokki. Bunun nasil bir mazereti olabilir?Eşiniz bu duruma ne diyor? Bi de onu dinleyin.
Numara neden engelli falan kafanızdaki soru işaretlerini sorun, ondan sonra ayrılmak istiyorsanız yine ayrılın.Bunun aciklanacak bi tarafi yokki. Bunun nasil bir mazereti olabilir?
Yine de desteginiz icin tesekkur ederim. Insan yazdikca aciliyor. Yoksa kime anlatayim derdimi.
Anladim.Numara neden engelli falan kafanızdaki soru işaretlerini sorun, ondan sonra ayrılmak istiyorsanız yine ayrılın.
Eskortlar korunmadan ilişkiye girmezler ama. Tabi ki de yaptırmakda fayda var ama bildiğim kadarıyla onların kesin kuralları
Gozumun onunde canlandi.ama prezervatif bütün hastalıklardan korumuyor,
tükrükle bulaşan, olası açık yaralar nedeniyle kandan geçen vs
genital siğilden de korumuyor mesela,
benim hastalık fobim var belki ondandır, paralı ilişki diyince aklıma direk bunlar geliyor
Anlamadim. Nasil yani? Bir de facede numarasi cikiyor. Yani numara yazinca sahibi cikiyor. Fakat o iki numarayi aradigimda bugun ikisi de "Bu numara kullanılmiyor." diyordu. Kafam karisti.
ama prezervatif bütün hastalıklardan korumuyor,
tükrükle bulaşan, olası açık yaralar nedeniyle kandan geçen vs
genital siğilden de korumuyor mesela,
benim hastalık fobim var belki ondandır, paralı ilişki diyince aklıma direk bunlar geliyor
%100 eminim bu cevabı verecek. Ben de zaten onun ciğerini pazara çıkaracağım. (Doğru deyim bu mu emin degilim. Şimdiden kusura bakmayiniz KK hanimlari hazretleri. Mamafih türkçeye ben de çok takığımdır. Umarım yanlış bir laf etmemişimdir.)Eşine sorduğun an vereceği ilk tepki ben bişey yapmadım. Arkadaşım benim telden görüştü bende engelledim.
Yanlışlığın var yanlış anladın.
Gibi gib mazeretler. Kendisi yapmamıştır kesin arkadaşı yapmıştır zaten
Ama o no uzerinden face acmis hanim kizimiz. tovbeestagfirullah sinirimden yemin ederim sirtima nasil bir agri girdi, felç olmasam bari.Yada kadın benim peşimi bırakmıyor olur :)
He bu arada numara kullanilmiyor meselesi,onların telefonları bildiğim kadarıyla tek kullanımlık oluyor bidaha arayamıyosun.
Ama numaraları engellenenler Bölümü'nde görmüşsünüz konuşmasını ya da yazışmasını falan bulmadıysanız sorun yok bence
Ama o no uzerinden face acmis hanim kizimiz. tovbeestagfirullah sinirimden yemin ederim sirtima nasil bir agri girdi, felç olmasam bari.
Belki numara aradı adamda bilmeden açtı daha yazmasın aramasın diye engelledi adam olamaz mıNasıl sorun yok ne işi var engellenenler listesinde? İrtibata geçmiş. Konuşmayı saklayacak hali yok ki. Böyle bir kadının telefonunda numarası engellenenlerde dahi olsa ne işi var ki?
Niyetini bozmuş bikere adam.
Eşine sorduğun an vereceği ilk tepki ben bişey yapmadım. Arkadaşım benim telden görüştü bende engelledim.
Yanlışlığın var yanlış anladın.
Gibi gib mazeretler. Kendisi yapmamıştır kesin arkadaşı yapmıştır zaten
Siz neden yangina korukle gidiyorsunuz ve kadini gaza getiriyorsunuzki :S 5000 takipcisi olan eskort konu sahibinin esini napsin Allahaskina. Adam aramistir yazmistir. Kadin geri arar diye korkup engellemistir. Hamilelik hassas bir donem bence boyle seyler yazip iyi etmiyorsunuz. Konu sahibi sende esine sor ogren dogruyu. Burda çok kisi anlik ofkeyle neler yapti sonra adam sucsuz çıktıYada kadın benim peşimi bırakmıyor olur :)
He bu arada numara kullanilmiyor meselesi,onların telefonları bildiğim kadarıyla tek kullanımlık oluyor bidaha arayamıyosun.
Siz neden yangina korukle gidiyorsunuz ve kadini gaza getiriyorsunuzki :S 5000 takipcisi olan eskort konu sahibinin esini napsin Allahaskina. Adam aramistir yazmistir. Kadin geri arar diye korkup engellemistir. Hamilelik hassas bir donem bence boyle seyler yazip iyi etmiyorsunuz. Konu sahibi sende esine sor ogren dogruyu. Burda çok kisi anlik ofkeyle neler yapti sonra adam sucsuz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?