Ben Anadolu'dan bi kızım Batılı erkeklere söyleyeyim de benden uzak dursun nede olsa kültür farkı.![]()
kesinlikle katılıyorum bende anadoluluyum eşim ise doğulu...boşamakmı lazım yani şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Anadolu'dan bi kızım Batılı erkeklere söyleyeyim de benden uzak dursun nede olsa kültür farkı.![]()
Şuana kadar eğitimle alakalı bir durum yaşamadım ama kültür farkı çok çok önemli.. Eşim izmirde yetişmiş onunla hiç bir problem yaşamıyorum ama Ailesi !! Onlar doğu kültürüyle yetişmişler büyümüşler.. Ben ve ailem ve 7 ceddimde izmirde.. O kadar çok fark var ki... O yüzden pek anlaşamıyorum. Evlenmemiş olsaydım önce eşi değil aile seçerdim.
izmirden bahsederken sanki paris yada londradan bahsediyorsunuz neticede orasıda bu ülkenin bir şehri.ayrıca konunun basında sorun eşinken şimdi ailesi olmus..ha izmir bu ülkenin en batı şehri ordan gerisi dogumu oluyor yani ben mersinliyim dogulumuyum eger öyleysem ne mutlu bana.kısacası konuyu cok saçma bir boyuta getirmişsiniz.aklın nerdeydi evlenirken diye sorarla kuzum adama
Arkadaslar ben konuyu açarken kimin nereli olduğunu one atmadım sadece iliskilerde yetiştirilme yasama tarzından gelenek ve göreneklerden meydana gelen degisiklikler eğer güçlü karşılıklı sevgi bağınız yoksa cok kısa zamanda kültür farkı yaratıyor egitim eğitimsizliğe gelirsek hep sorunların egitimsiz kesimler tarafından yaşandığı düşünülür oysa ki gunümüzde eğitimli insanların yaptıkları dudaklarımızı ısırmamıza neden oluyor herkes birbirinin yasam sekline yasam görüşüne saygı duymalı ve rica ediyorum cümlelerin ne amaçla kullanıldığı belli lütfen ayrımcılık olarak nitelendirmeyelim bir sıkıntımdan bahsetmek istedim nacizane yeni evlenenlerin dikkat etmesini istedim lütfen saygisizca yaklasmiyalim
Evlenmemiş olsaydım önce eşi değil aile seçerdim.
Teşekkür ederim yorumunuz için cocuk sahibi olmak istedim çünkü esım bu sekilde davranmiyordu bu kadar vicdansiz degildi ufak sorunlarida cozebilecegimizi düşünmüştüm. Yanılmışim esım beni isteseydi böyle davranamazdi, cocuk isteseydi bu sekilde kiyamazdi. Esım etrafa karsı o kadar saygılı sevecen, yardımsever ki anlatamam hamilelere itina gösterir kardesinin karısını gunde dört defa arardi.hamile üzülmesin diye,peki kendi esine nasıl bu kadar gaddar olabiliyor ben anliyamadim nasıl yaptığını...
bir adam ne demeye yengesini günde 4 kere arar ki
pes doğrusu
pelinlord kaç yaşındasın eşin kaç yaşında ve ne kadarlık evlisin acaba
Ben Tup bebek tedavisi gördüm transferim 5 gün önce oldu dinlenmem gerekiyordu bir de huzurlu olmam esım mı cok anlatmalıydı ilk gün dün unutulmaz sevgililer gunü hediyesi aldım asalandim ve karnımdan darbe aldım şimdi mı benim ondan özür dileme mı bekliyor ne güzel dimi
ya millet kadının derdini unutmuş doğu batıya yöenlmi. kk kadınlarının çoğu iğneleyecek biyer buldumu asla kaçırmıyo.
yok düzgün yaz yok türkçeyi düzgün konuş yok kültür ayrımı yapma bune bee
kadının derdinimi dinliceksiniz yoksa tdk başkanı gibimi davranıcaksınız yada milletvekili adayı falanmı olucaksınızda bune eleştiri yaaa. daha kadının tek bir sorununa düzgün yorum yapan olmamış.
artık burda konu açmanın insanın sorununa çare değil daha çok taşlanacak insan arama durumuna dönmüş. Allah hepinize akıl fikir versin.
canım benim Allah yardımcın olsun derdinin dermanını yanlış yerde aradın zaten yakında kimse konu açmaz burda ayıp valla ayıpp....
çok çok doğru derdimizi anlatalım derken birde yargılanma korkusu başlıyor
esine fazla deger vermiyorsun...
sen de onun sana davrandigin gibi davranmalisin...
ayrica aranizdaki sorunlar "tamamen" bitmedigi surece, evliliginden 100% emin olmadigin surece bebek yapma sorun bebekle ortada kaliverirsin, bosanma durumunda yani...
bende çok istiyodum ama erteledim tamda bu sebeptençok üzüldüm ama sonrasını düşünmek lazım bu devirde