Arkadaşlar benim eşime olan bagliligim beni çok korkutuyor. Kendisini ilk gördüğüm andan itibaren için ısındı sebepsiz bir sekilde. Çok yakışıklı çok karizmatik değildi ama benim için dünyadaki en tatlı varlıkti çok bağlandım. Evliligimize burda bahsedemiyecegim bir sürü engel vardı. Çok zor zamanlar geçirdik. Mantığımla Karar verdim ayrıldım. Ve çok önemli bir şey farkettim ki ben onsuz yaşayamiyorum. Ağlama krizleri sinir krizleri bir sürü şey yaşadım kalp hastası oldum. Psikolog psikolog gezdim ilaç kullandım.Onlar bile yetmedi. İşe yaramadı. Esimle geri barıştık. Beni affetti. İkimiz dışındaki sebepler yüzünden çok kahrımi çekti. Eşim ruhundaki bütün açıkları dolduruyor. Bir gün ayrılırsak ölüm olursa Allah korusun ben yaşayabileceği mesaj inanmıyorum. Hatta esimde ona bu kadar bağlı olusumdan rahatsız benim için endişeleniyor. Doktora görünmek ilaç bile işe yaramadı. İnançlı biriyim üstelik daha sağlam olmam lazımdı ayrilik acısı yaşarken. İnsanlarla olan sorunlarim beni çok etkilemedi. Ama işte ben ne Yapıcam, ne yapabilirim