• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşe aşırı bağlılık

Armin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
170
123
18
36
Arkadaşlar benim eşime olan bagliligim beni çok korkutuyor. Kendisini ilk gördüğüm andan itibaren için ısındı sebepsiz bir sekilde. Çok yakışıklı çok karizmatik değildi ama benim için dünyadaki en tatlı varlıkti çok bağlandım. Evliligimize burda bahsedemiyecegim bir sürü engel vardı. Çok zor zamanlar geçirdik. Mantığımla Karar verdim ayrıldım. Ve çok önemli bir şey farkettim ki ben onsuz yaşayamiyorum. Ağlama krizleri sinir krizleri bir sürü şey yaşadım kalp hastası oldum. Psikolog psikolog gezdim ilaç kullandım.Onlar bile yetmedi. İşe yaramadı. Esimle geri barıştık. Beni affetti. İkimiz dışındaki sebepler yüzünden çok kahrımi çekti. Eşim ruhundaki bütün açıkları dolduruyor. Bir gün ayrılırsak ölüm olursa Allah korusun ben yaşayabileceği mesaj inanmıyorum. Hatta esimde ona bu kadar bağlı olusumdan rahatsız benim için endişeleniyor. Doktora görünmek ilaç bile işe yaramadı. İnançlı biriyim üstelik daha sağlam olmam lazımdı ayrilik acısı yaşarken. İnsanlarla olan sorunlarim beni çok etkilemedi. Ama işte ben ne Yapıcam, ne yapabilirim

Can'ım Allah neyi benden çok seversen,istersen seni onsuz bırakırım demiş.O yüzden ne evlat ne eş üzerine düşmemekte fayda var.Ters teper Ada'm iyice uzaklaşır senden.Kendine güven ,dik dur...Erkekler böyle dik duruşlu kadın ister.Sendeb ayrılmasa bile seni üzer bir Zaman sonra bu tavırlarından sıkıldığı için.

Can'ım Allah neyi benden çok seversen,istersen seni onsuz bırakırım demiş.O yüzden ne evlat ne eş üzerine düşmemekte fayda var.Ters teper Ada'm iyice uzaklaşır senden.Kendine güven ,dik dur...Erkekler böyle dik duruşlu kadın ister.Sendeb ayrılmasa bile seni üzer bir Zaman sonra bu tavırlarından sıkıldığı için.
Tavirlarimda onu iten bir şey yok çok şükür. Benimle vakit geçirmeyi çok seviyor. Dikkate alicam yine de

Tavirlarimda onu iten bir şey yok çok şükür. Benimle vakit geçirmeyi çok seviyor. Dikkate alicam yine de
Yoktur Can'ım da korkuyor,ürküyor diyorsun...Yeni evlisiniz sanırım bakmadım da ne kadarlık evli olduğunuza.Evlilik oturunca bu düşünce de kalkar Can'ım.İlk 1 yıl bende de vardı.Birileri ayıracak gbi gelirdi.3 yıl olduk şimdi normale döndüm bende

Bu denli bağlılığı aşka değil psikolojik bir soruna bağlıyorum ben.
Açıkçası ben de psikolojik bir soruna bagladim. Bu konularda çok açık fikirliyim ve tedavi olmak istedim. Kaç psikiyatr gezdim bilmiyorum. Ama bir rahatsızlığın olmadığını söylediler. Antidepresan kullanmak istiyorum diyen bendim.

Yoktur Can'ım da korkuyor,ürküyor diyorsun...Yeni evlisiniz sanırım bakmadım da ne kadarlık evli olduğunuza.Evlilik oturunca bu düşünce de kalkar Can'ım.İlk 1 yıl bende de vardı.Birileri ayıracak gbi gelirdi.3 yıl olduk şimdi normale döndüm bende
Umarım ben de dönerim 3 senedir beraber 6 aylık evligiz geçer inşallah

Açıkçası ben de psikolojik bir soruna bagladim. Bu konularda çok açık fikirliyim ve tedavi olmak istedim. Kaç psikiyatr gezdim bilmiyorum. Ama bir rahatsızlığın olmadığını söylediler. Antidepresan kullanmak istiyorum diyen bendim.
Çok doğal bir şey destek görmek. Antidepresanın çözebileceği meseleden ziyade psikologla paylaşmak daha mantjklı gibi geldi.
Eşiniz rahatsız değilse sorun yok deyip geçiştirmek doğru gelmiyor, ayrılıkta bile mahvolmuşsunuz ölüm diye bir gerçek var.

Insanlar ailesini kaybediyor ama zor olsa da yine de ayakta durmaya calisiyor evli de olsaniz ayni kan can degilsiniz bu baglilik neden kaynaklaniyor anlamadim...
Uc sene once girmis hayatiniza
Uc sene once o yokkende gayet guzel yasiyordunuz
Yasama , mutlu olma sebebinizi lutfen bir insana baglamayin
Bu esiniz dahi olsa

Çok doğal bir şey destek görmek. Antidepresanın çözebileceği meseleden ziyade psikologla paylaşmak daha mantjklı gibi geldi.
Eşiniz rahatsız değilse sorun yok deyip geçiştirmek doğru gelmiyor, ayrılıkta bile mahvolmuşsunuz ölüm diye bir gerçek var.
O kadar haklısın ki ölüm denen bir şey var. Sorun yok diyip gecistirmiyorum. Bundan kurtulmak zorundayım. Etrafim çok yakın dostlarımla doluyken, ailem yanımdayken, sabahtan akşama yoğun bir işte çalışırken yaşadım bir de bunları ama uygulayabileceğim hiç bir yontem gelmiyor aklıma. Urkuyorum

Insanlar ailesini kaybediyor ama zor olsa da yine de ayakta durmaya calisiyor evli de olsaniz ayni kan can degilsiniz bu baglilik neden kaynaklaniyor anlamadim...
Uc sene once girmis hayatiniza
Uc sene once o yokkende gayet guzel yasiyordunuz
Yasama , mutlu olma sebebinizi lutfen bir insana baglamayin
Bu esiniz dahi olsa
Ben de anlamıyorum.

Back
X