• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim öldü...

Merhabalar benim eşim de 45 gün önce vefat etti.bu acı ile nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum.o benim yanımdayken bile onu ozlerdim.acidan delirmek üzereyim. Siz bu acı ile nasıl başa çıktınız.o benim yalnızca eşim değildi.annem babam en yakın arkadaşım sırdaşım aldığım nefes içtiğim suydu.. yaşama sebebim huzurunda.. onsuz daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.. canım çok yanıyor..:KK42:

Merhabalar benim eşim de 45 gün önce vefat etti.bu acı ile nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum.o benim yanımdayken bile onu ozlerdim.acidan delirmek üzereyim. Siz bu acı ile nasıl başa çıktınız.o benim yalnızca eşim değildi.annem babam en yakın arkadaşım sırdaşım aldığım nefes içtiğim suydu.. yaşama sebebim huzurunda.. onsuz daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.. canım çok yanıyor..:KK42:
Başınız sağ olsun. Allah bol bol sabır versin.

Rabbim cennetinde kavuştursun sizi.

Konu sahibinin ve sizin başınız sağolsun çok üzüldüm, Rabbim sizlere dayanma gücü versin inşallah :dua:

Başınız sağ olsun. İsterseniz yeni bir konu açarak destek olabiliriz. Mesaj kutum açık her zaman yazabilirsiniz. Sabırlar dilerim.

Cenabı Allah sabırlar ihsan eylesin. Başınız sağolsun . 🤲🏻

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Babam da annemi kaybettiğinde zor bir süreç geçirmişti ama onun hatası yardım almamak oldu siz yardım alıyormuşsunuz. İnanın ki zaman her şeyin ilacı. Bizzat yaşadığım için söylüyorum bunu size. Ben hiç evlenmedim ama bebekken annemi kaybettim zamanla kabullendim ve onun duasını hep hissettim.

Ah canm benim, güzel kardeşim. Rabbim eşine rahmeti ile muamele etsin. Dünya da yaşayamadıklarınızı, yarım bıraktıklarınızı cennete yaşayın inşallah. Çok zor bi durum.
Hani bazı şeyler olur, bir şey okursunda hayat sana bir tokat atar ya onu yaşadım şu anda. Ne kadar saçma nedenlerden birbirimizi kırıyoruz ah ahh.. İçimi yaktın, kavurdun. Rabbim senin hayatını kolaylaştırsın, evladın sana hayırlı bir evlat olsun.
Hiç bir acı ilk günkü gibi taze kalmaz kardeşim, bir süre sonra o acıyla yaşamayı öğrenirsin. Sonra unutur gibi olursun, utanırsın hatta neden unuttum ben dersin, bir ses gelir, bir koku, bir yer yeniden hatırlarsın. Dünya hayatı o kadar zor ve karışıkki, sonra hayatına devam edersin işde, devam etmekse bu. Seneler geçer, ömür biter anlamazsın bile nasıl geçtiğini. Hayat böyle işde, çok acımasız ve hiç adil değil. O minicik bebeğine kalk sıkı sıkı sarıl, çünkü o baba kavramını hiç bilmeyecek. Bi duş al, yemek ye, balkona çık bi nefes al. Hayat eşin için bitti, ama senin için devam ediyor. Kalan ömrün, gidenden hayırlı olsun inşallah.
Unutma ki dünya dediğimiz kavram bir göz yansımasından ibaret, ebedi hayat daha uzun ve sonsuz o güne hazırlan. Dua et. Allah kalbine inşirah suresi rahatlığı versin, dinle bol bol oku.
Çok sevdiğim bir söz vardır, burası dünya bura da birşeyler hep yarım kalacak!..
Son cümlenizi okuyunca tüyler diken diken oldu

Bende oglumuzu gorsun isterdim bana olmeden az bi once aşkım ben galiba oglumu senden daha fazla sevicem kiskanma demisti oncelerinhayatta en cok seni seviyorum derdi
Merhabalar.Başınız sağolsun.Allah’ın dediği olur.Nurlar içinde yatsın.Örnek bir olay üzerinden size teselli verebilirsem ne mutlu.Bir yakınım eşini kaybetmişti be beş aylık evliydi.Hamilelik şüphesi varmış.O kadar istemişti ki ondan bir parçası olmasını.Malesef olmadı. Kendisini çok üzdü.Yıllar geçti aradan.Çocuk sahibi olmak İÇİN evlenmeye niyetlendi.Aniden yumurtalıklarınile ilgili rahatsızlandı.Hiç anne olamayacağını öğrendi.Onun da imtihanı böyleymiş.Hayat güzel.Yaşınızı tuttunuz.Tıparlanma zamanı.Önce kendiniz sonra da çocuğunuz İÇİN ayağa kalkın.Zor ama deneyin.Küçük adımlarla başlayın.Banyo yaparak,zorla da olsa iki lokma yemek yiyerek..Her şey geçecek.Acı da ..Eşiniz ebediyen var bu hayattan gitse de..Anılar baki...ayağa kalkın..Sevgiyle kalın..

Allah sabır versin. Oğlun var. Allah bağışlasın. Yaşayacaksın. Unutmayacaksın ama yaşayacaksın

Back
X