konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. canım sıkkın. eşim hiç arkamda durmuyor. kayınvalidemler 10 söylüyorsa o 20 söylüyor. ona aramızda kalsın diye söylediğim şeyleri sinirlendiği an ailesine söylüyor. insanın eşine güvenememesi o kadar zor bir durum ki. sizce ne yapabilirim. herşeyi içime atsam patlarım. ailem uzakta. eşim deseniz ne söylesem ailesine gidip söylüyor. ne yapacağımız şaşırdım.
konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. canım sıkkın. eşim hiç arkamda durmuyor. kayınvalidemler 10 söylüyorsa o 20 söylüyor. ona aramızda kalsın diye söylediğim şeyleri sinirlendiği an ailesine söylüyor. insanın eşine güvenememesi o kadar zor bir durum ki. sizce ne yapabilirim. herşeyi içime atsam patlarım. ailem uzakta. eşim deseniz ne söylesem ailesine gidip söylüyor. ne yapacağımız şaşırdım.
bence bir kadın kocasıyla herşeyi paylaşabilmeli.içini dökebilmeli her sıkıntısını anlatabilmeli.hayat arkadaşlığı budur ama bazı erkekler büyümemiş çocuk gibilerseninki de böyleymiş canım.düzelir mi zamanla bilmiyorum ama senin sıkıntını çok iyi anladım eşinle konuşamayacaksan kiminle konuşacaksın.kimisi arkadaş demiş ama bu zamanda sağlam arkadaş mı kaldı.çocuklarının babası seni anlamıyorsa düşünmüyorsa başkası hiç düşünmez sadece sana şu tavsiyede bulunabilirim eşine ailesi hakkında ileri geri konuşma herşeyi sorun etme konuşacağın zamanda yumuşatarak ailesini kötülemeyerek konuş.çünkü aileleri söz konusu olunca erkekler değişiyor hepsi gidip anne babasına yetiştirmese bile eşlerini pek anlamıyorlar.seninki üstelik gidip anlatıyor daha da dikkatli olman gerek canım
boşanmak kolay değil. bebeğimiz var bizim. tabi ki seviyorum eşimi ama bu hareketleri soğutuyor kendinden.ßabana bile guvenemiyorsun bu devirde ne esi???
sana tavsiyem, kendi ailenle olan seyleri asla anlatma esine..
insani sogutur bu ya,ne oyle cocuk gibi herseyi yetistir anana babana..
ben sevemem boyle bir insani.
erkek dediginde,esinin yaninda duracak her zaman.
kendi laf soylesin eyvallah,ama baskasina laf soyletmemeli esi icin..
bosanmayi dusunmuyormusun.. Asikmisin hala?
ßabana bile guvenemiyorsun bu devirde ne esi???
sana tavsiyem, kendi ailenle olan seyleri asla anlatma esine..
insani sogutur bu ya,ne oyle cocuk gibi herseyi yetistir anana babana..
ben sevemem boyle bir insani.
erkek dediginde,esinin yaninda duracak her zaman.
kendi laf soylesin eyvallah,ama baskasina laf soyletmemeli esi icin..
bosanmayi dusunmuyormusun.. Asikmisin hala?
dediğiniz gibi benim eşim ailenin en küçüğü. diğer kardeşleri böyle değiller. bu hala çocuk. sanırım hiç büyümeyecekte. eğer imkanınız varsa ailenin en küçükleriyle evlenmeyin. hep çocuk kalıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?