Eşe ne zaman söylediniz?

Hindistancevizzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
33
26
38
Arkadaşlar yeni üye oldum, umarım yanlış konu altında yazmıyorumdur.

3. Kez beta HCG testi yaptırdım bu hafta ve her seferinde iki kat arttı. 4 hafta geçti tam son regli tarihinin üzerinden. Bugün adet olmaliydim henüz olmadım. Doktora farkli sebepten gitmiştim, HCG test de yapalım dedi.

Ben hemen eşime söylemek konusunda çok kararsız kaldım ve sizin ne yaptığınızı veya ne onerdiginizi çok merak ediyorum. Daha kendim emin olamıyorum, o kadar çok dış gebelik ve kimyasal gebelik yaşayan var ki.
Doktorum gebelik var evet dedi. 10 gün sonraya tekrar cagirdi. Acaba regli dönemini 1 hafta geçsin mi yoksa söylesem mi? Ona hayal kırıklığı olmasından çok korkuyorum.
Siz ne yaptınız kan testinden sonra hemen söylediniz mi, yoksa keseyi görüp öyle mi soylediniz?

Hepinize teker teker teşekkür ederim

Ben daha dün gece söyledim. Adetimin 2. Günüydü olmadım hiç gecikme yaşamadım test yaptım ve pozitifti
O gün kan verdim bhcg 17.23 cıktı tebrikler hamilesin dedi cok düşük degerin ama haftaya carsamba gel dedi doktor. eşim bunlarda hep yanımdaydı devlet olduğu için doktor odasına eşler alınmıyor. Boşa geldik deyip gecistirdim.
Kutu hazırladım bebek patiği, idrar testi, kan test sonucu ve uzunca bir not ağlamaktan gözlerim şişmişti geldi eve direk verdim okudu öyle sevindik müzik açtı oynadı falan kalk bunu kutlamalıyız canin ne istiyor gidelim yiyelim falan diyor tatlımı tuzlumu. Dedim daha asermiyorum gittik yedk gecenin 1inde cok sevindi herkese söylemek istiyor ben de keseyi bebeği görüp söyleme taraftariyim hatta dayanırsa kocam kalp atışını da duymak. Tabi herkesin yaşam şekli farklı eşimin ailesi rahatsız ağır kaldırdığım zamanlar oluyor belkide kalp atışı beklemeyiz bilemiyorum.
Allah isteyen bekleyen dileyen herkese bu duyguları yaşatsın.

Cok sevindim Cook tatlı geçmiş aksaminiz. Bende zor tutuyorum kendimi. Keseyi görene kadar zaman geçmek bilmez diye düşünüyorum. Eminim ki söyleyip çok rahatlamissinizdir

Cok sevindim Cook tatlı geçmiş aksaminiz. Bende zor tutuyorum kendimi. Keseyi görene kadar zaman geçmek bilmez diye düşünüyorum. Eminim ki söyleyip çok rahatlamissinizdir
Evet saklayamazdım icim içime sığmadı o ise gidince hungur hungur ağlayıp uyuya kalmistim ilk bebeğimiz olacak Allahım izin verirse
Siz peki nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz iyi sabretmişsiniz bence maşallah çatlardım

İnsallah, Allah sağlıkla kucağınıza alacağınız günleri göstersin Bizimde ilk olacak. Ben ilk gün bir tık yüksek çıktığını ama bunun bir anlama gelmediğini ve yükselmesi gerektiğini söyledim ve daha reglimin bile gecikmedigini. Sonra 2. Testim iki kat yüksek çıktığında bişey demedim. Bugün 3. Test tekrar iki kat yüksek çıkınca ve doktorum gebelik var diyince artık aklım karıştı ne yapacağımı bilemedim. Sizin tarzınızda bir şey yapabilirim o kadar inanmıyorum ki ve korkuyorum ki..

Çok değişik bir duygu gebe olduğunu duymak sizde belirtiler var mı?

allah bağşlasn bebeğinizi ne güzel söylemşsiniz eşinize.. bende 2 senedir uğraşıyorum 2 gün regl gecikmem var şuan her ay 26 günde bir regl olurum bu ay öyle olmadı acaba diyorum var mıdır teste çkar mı bekliymmi dha fikrnz nedir

Idrar testi yapın sonrada kan verin bence. Bende 25 günde bir oluyordum hiç şaşmazdı ama benimki kimyasal gebelikle sonlandı malesef değerim düştü sonrada adet oldum. Eğer varsa aynı yerde iki gün sonra kan verin değer ikiye katlanırsa söyleyin ben çok erken davrandım inşallah bebişiniz sizinledir

kafamı karştırdılar 25 günde regl olmaz progesternun düşüktür flan ama bliyorum senelerdir 4 gün önden gelir yani ne bliym ya tedirginim göğüslermde ağrıyor adet olcm diyemi gebelk mi of ne zor işler.. size çok üzüldüm ama en azndn sağlklısınız kimyasal olduğuna göre sağlklı bebekte olablir demektir bundada bir hayır vardır inşallah en kısa sürede anne oluruz

En doğrusunu yapmışsınız. Ben çok erken davrandım malesef kimyasalmis. Benim belirtim 10 gün önce başlamıştı göğüslerim şişti bi sabah ağzıma bal kabağı tadı geldi bi ara midem bulandi yediklerimden tiksindim falan bir gece rüya gördüm. Böyleydi ama malesef olmadi
Allah sağlıklı gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

Inşallah bunuda yaşamak varmış bizde çok uzulduk eşim belli etmesede beni toparladı
bazen yaptığım kutuyu açıp bakiyorum bi tuhaf oluyorum. Inşallah yine olur umutla yine bekliycem bebeğimi. Enazindan daha kötüsü gelmedi başımıza diyorum.
Ben hep 25 gunde bir oluyorum bunada normal diyorlar.
Bence vakit kaybetmeden yarın test yapın aklınızda kalmasın bizede yazın belki vardır zaten adet tarihinizde geçmiş. Varsa çıkar zaten inşallah vardır

Yaaa çok heyecanlı Eltilerin savasini izlediniz mi bilmiyorum. Onlardan biri oyun oynarken söylemişti. Oyun şöyle , 4 kişi oynuyorlar.ikili grup halindeler. Tabi esler birbiriyle takim. Birinin kulaginda kulaklık var yuksek sesle müzik veriyorlar. Diğerinin söylediğini dudak okumayla bilmeye çalışıyor. Karisi baba oluyorsun dedi adam ilk basta anlamadı sonra anlayınca çıldırdı tabi falan. O gündem beri ben de düşünüyorum nasil söylerim acaba olursa diye

Çok ama çok üzüldüm Allah en tez zamanda sağlıklı bir gebelik kısmet eder, dualarım sizinle. Lütfen güzel haberde bizi de bilgilendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…