Eşek kulakli midas

bu ne saçma sapan konu. kız kardeşiniz ne güzel hayatına devam etmiş, eşi çocuğu var, siz niye onların ilk gecelerini kendinize dert edindiniz, bir de ilişki görüntüleri gözünüzün önüne geliyor?
yok artık ya.

Kafanda öyle bi yerdeki cinsellik. Çok ilginç geliyor sana nasıl yaşıyor ya nasıl birlikte olur vs. Bu düşüncede ki insanlar mesela bana.cok ilginç gelir bi hayatına dönüp baksan ahlaki bulamayacağın bir sürü sey yapıyordur ama o kafayı cinselliğe taktiği icin kendi ahlaksızlığını göremez
Kusura bakmayın hanımefendi ama siz cinsellik tabusu ile yetistirildiginiz için bu size ilginç ve aşırı uç bir durum gibi geliyor halbuki cinsellik için tek bir doğru yoktur cinsellik insanın temel ihtiyaçlarından biridir ve bunu ne zaman kimle ne şartlarda ihtiyacınızı karsiyalacaginin bellli bir kıstası yoktur. Cinsellik yemek uyumak su içmek gibi temel bir ihtiyaçtır. Biraz gözünüzü acında kendinize bakın. Başınızı yastığa koydugunuz da bugün niye dedikodu yaptım nasıl yaparım bugün nasıl hak yedim nasıl yerim, bugün dışarda ac susuz insanlar hayvnalr varken nasıl onlar için hiç birşey yapmadım diyip kafayı yiyin mesela. Kendi ahlak yargılarınızla başkalarının cinsel hayatlarının derdine düşmeyin. Asıl böyle cinselligi tabu olarak yaşayanların ciddi derecede bastırdıkları bir cinsel durtuleri var. Allah ıslah etsin.

Beyniniz hasta olmuş gibi geldi bana,o nedenle düşünceleriniz de hastalıklı. Ve muhtemelen yetiştireceğiniz çocuk ya da çocuklara da bulaşacaktır. O nedenle acil tedavi olun derim.

Kardesinize coook mutluluklar diliyorum ve size cok sabirli iyi bir Ruh doktoru. Siz kendi yasaminizi yasayin ve öbür insanlar da istedikleri gibi yasatin ve rahat birakin. Sevmek ve sevilmek en güzel seylerden bjrisidir. Iste sizin gibi insanlar in yüzünden türkiye bu hale geldi. Eger unuttuysaniz bir hatirlatayim, biz 2020 yilinda yasiyoruz 7. Yüzyilda degil.

Bir ben anlamadım sanırım. İntihar eden bu kkardes değil herhalde değil mi? Çünkü intihar etmenin sonucunda ölmüş olması gerekiyor. Yoksa intihara teşebbüs mü etti? Yani yaşıyor ise teşebbüs olarak kalması gerekiyor.

Kardeşiniz evlenmiş çoluk çocuk olmuş ve sen hala onun yaptığındamısın. Kusura bakmayın kendinize dert arıyorsunuz heralde saçmalık

Yorumlari okudum inanamiyorum bi cogunuzun turkcesi bozuk galiba kimisi basliga kimisi gozumde canlandiriyorum kismi icin neler yazmis.kimseye soyleyemedigim icimde yillardir yakistiramayip uzuldugum seyi burda paylasmak istedim.bi cogunuz yanlis anlamis demek istediklerimi bi daha burda konu asla acmicam

Tüh 😏

Siz niye bu durumu bu kadar dert edip evliliğinize yansıttınız hiç anlamadım. Kardeşimin yaptığı şeyler hiç gözümün önüne gelmez benim,hayır bana ne yani.

Bu arada kız kardeşiniz eğer intihar ettiyse şu anda rahmetli olmuş demektir. Hayattaysa eğer intihara teşebbüs etmiştir olsa olsa.

Yorumlari okudum inanamiyorum bi cogunuzun turkcesi bozuk galiba kimisi basliga kimisi gozumde canlandiriyorum kismi icin neler yazmis.kimseye soyleyemedigim icimde yillardir yakistiramayip uzuldugum seyi burda paylasmak istedim.bi cogunuz yanlis anlamis demek istediklerimi bi daha burda konu asla acmicam
Reis sen kız kardeşine destek olmaliydin bak o bi şekil hayatını kurdu sen ise gece gece oturuyon, kocanla ilgilenecegine bacının geçmişini deşip deşip kuruyorsun..
Ne diyek sana, nobel mı verek?
Vallahi tedavi ol kardeş bak deli olursun ha..

Bilenler bilir bu hikayeyi bende bagirip icimi dokmek istiyorum kisaca nasil anlatirim bilemiyorum.
Ailemdeki her fert birbirinden kotu annemi babama .babami ablama .kardesimi anneme sikayet edemezsin cunku al birini vur otekini hepsinin birbirinden cok yanlislari.babam memur cok sehir.gezip gormusler zamaninda ama ne bi gorguleri var ne de maddiyatlari evlatlarini dusunup gelecege yatirim dahi yapmamislar bu zamana kadar borc borc..
Asil konum kiz kardesim bundan 8 yil once intihar etti.intihar ettiginde universiteye gidiyordu bende farkli bi sehirde univeristedeydim.nisanlisi ile cinsel iliski yasamis .sonrada terkedince intihar etti .fakat kiz kardesimin hatalari coktu nisanlisi birakmakta hakliydi.bundan 6 ay sonra serseri tipli bi.cocukla gorusmeye baslamis ve onlada cinsellik yasamis hamile kalmis cocugu aldirmis.kardesim cocugu terketmek isteyince cocuk benim numarami bulup beni arayip herseyi anlatti.hatta kardesimi de tehdit etmis babana annenede anlatirim diye ve de dedigini yapti annemide aradi anlatti .ben ilk ogrendigimde fenalik gecirdim ablama anlattim ablam yaptigi ilk is kardrsimi evine sokmamak oldu.annem pasif kaldi kafasi rahata aliskin kardrsim yapmadim etmedimlerle kandirdi onu inanmadi annem.
Bu dert beni yillardir kurt gibi yedi kardesimin yaptigi pisligi unutamiyorum.midem bulaniyor esimle cinsellik yasayamiyorum o konular aklima geliyor.cok taktim zamaninda ozellikle gece olunca gozumun onune iliski goruntulerini canlandiriyorum atlatamiyorum.kardesim evlendi baskasiyla kocasida cok iyi cocuguda var
Herkes hayatina dondu .kocasina ne dedi nasil ilk gece yasadilar kocasinin haberi yok.ben atlatamiyorum midem bulaniyor surekli aklima geldikce sinir oluyorum ofke duyuyorum .nasil atlatirim yardim edin
Bence mide bulandırıcı olan sizsiniz bu kadar mı boş beleş hayatlar yaşıyorunuz da kafanızda bunları canlandırıyorsunuz acilen destek alın psikolojik olarak

Çok ayıp iğrenç ötesi,neyi hayal ettiğinizi fark edin ve son verin buna.
Kardeşiniz canınızdır, yapmıştır zamanında hatalar vs neyse ne. Geçmiş bitmiş evli barklı kadın olmuş anne olmuş siz neyin derdindesiniz de deşiyorsunuz geçmişini?
Hakkı yok mu yeni bir hayat kurmaya?
Ay bi yaşıma daha girdim,ömür boyu sürünsün mü isterdiniz nedir?
Çocuk aldırdı mı, hamile mi değildi neydi oraları anlamadım.Bunlar bana göre de 'hata' mesela.Ama bir yere kadar müdahil olunur. Hayatına yeni yön vermiş evlenmiş kadına daha da karışılmaz herhalde.Yargılayıcı siz olamazsınız.
İşinize bakın.
Kocanıza evinize bakın.

Kardeşiniz sizin kadar tutucu olmayabilir, Büyük hatalar da yapmış olabilir, başına olumsuz şeyler de gelmiş olabilir, ama siz abla olarak ona destek olmanız gerekirken onu kınamış, ötelemiş, bir tekme de siz vurmuşsunuz.
Olaylardan çok olumsuz etkilendim benim için travma oldu diyorsanız, ki olabilir, siz de bir psikolojik destek alın. Yalnızca kardeşinizi kınamakla yanlışın en büyüğünü yaparsınız, bunun ne size ne de kardeşinize bir faydası olur. Kardeşinizin şu an mutlu bir yuvası varsa onun adına sevindim. Şu anki kocası ile aralarında olanlar sizi ilgilendirmiyor. Siz de kendi hayatınıza bakın, gerekirse psikolojik destek alın ama kin tutmayın, öfkenizi ne kendinizden ne de kardeşinizden çıkartın.

Arkadaşım yıllardır bunu icinde tutman zaten normal değil, çocuk muydun ergenlikte miydin, şok mu yaşadın ne oldu bilmiyorum ama buna takılı kalman garip. Ablan o senin tutucuda olsan olmasanda ablan onu her haliyle sevmelisin,hata yapmış belki sizin ailenize ağır gelen şeyler yaşamış olabilirsiniz ama esinizle ilişkiye girememe sebebi bu olamaz. Yani bu olay sizin başınızdan geçmişte cocugun sizisini çekiyorsunuz gibi davranıyorsunuz. Yapmayin destek alin bunlar normal şeyler değil. Insan ablasinin mutlu olmasini ister herkes hayatını bir şekilde sürdürüyor siz kalmissiniz normal olmayan bir davranışı tutuculukla açıklıyorsunuz

Back
X