- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- 303
- Konu Sahibi Sekerkizads
Eşek kulaklı midas başlığını okuyunca herhalde kulakları çok büyük biri yazıyor diye düşündüm,vede bundan muzdarip biri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnançlıyım diyorsun ama inandırıcı gelmiyorsun, bu takıntılar ne?
Ateistim deseydin inanırdım!
Namaz kılınca, kuran okuyunca manevi bir huzur olur, tabi psikolojisi bozuk ise takıntı sayısı artar, burda inançlıyım deyince tuhafladım, şimdi önemli olan bu konuyu açan şahıs kabul edecek mi psikolojik rahatsızlığını ve gidip tedavi olacak mı?Ne alakası var?
İnançla ilgili obsesyonu olan, okb tedavisi gören bir sürü insan var.
İnancı olmayanların aile bireyleriyle ilgili hayallerden hayallere koştuğunu mu sanıyorsunuz ne sanıyorsunuz onu da anlamadım.
Namaz kılınca, kuran okuyunca manevi bir huzur olur, tabi psikolojisi bozuk ise takıntı sayısı artar, burda inançlıyım deyince tuhafladım, şimdi önemli olan bu konuyu açan şahıs kabul edecek mi psikolojik rahatsızlığını ve gidip tedavi olacak mı?
Boşver ne hali varsa görsün vız gelir tırıs giderSiz bu şekilde huzur bulduğunuz için herkesin aynı olduğunu düşünüyorsunuz ama dünyadaki bütün kötülükleri inançsız olan insanlar yapmıyor.
Konu sahibi inançsız olduğunu söyleseydi ve birileri de çıkıp "inançlıyım desen inanırdım" deseydi nasıl hissederdiniz?
Kaldı ki burada konu sahibinin "tutucuyum, bu konuya taktım" dediği şey inancı dışında bir konu. Toplumun kendine öğrettikleriyle alakalı.
"Bir kadın evlenmeden önce kimseyle sevişemez. Bakire değilse iyi olan hiçbir şeye layık değildir. Evlenemez, evlenirse mutlu bir evliliği olamaz, çünkü hiçbir erkek bu durumu kabul etmez.
Annem onu nasıl affeder, "kusurlu" haliyle nasıl mutlu olur? Ben "kusursuz" olduğum halde neden kardeşimle aynı, hatta belki daha kötü şartlarda yaşıyorum?"
Konu sahibinin derdi bu. Buna o kadar takmış ki kardeşi mutsuz olduğu an huzurlu bir uyku uyur ancak.
"Olması gereken buydu" deyip içi rahatlar eminim.
Tedavi de olmaz. Burayı okuduğunu bile sanmıyorum. Yorum yapanlara ilk sayfalarda sallayıp gitti. Biz okuduğumuzu anlamıyormuşuz![]()
"Nasıl olsa inançsız herşeyi yapar" mantığı en mantıksız şeydir. Ben de inançlılara burada laf etsem herkes beni linç ederdi. "Nasıl olsa azınlıklar laf söylesem ne olur" diye düşünüyosunuz ama saygısızsınız.Namaz kılınca, kuran okuyunca manevi bir huzur olur, tabi psikolojisi bozuk ise takıntı sayısı artar, burda inançlıyım deyince tuhafladım, şimdi önemli olan bu konuyu açan şahıs kabul edecek mi psikolojik rahatsızlığını ve gidip tedavi olacak mı?
İnançlıyım deyince onların nasıl rahatladığını biliyoruz diğerlerin bilemeyiz! Saygısızlıkla alakası yok"Nasıl olsa inançsız herşeyi yapar" mantığı en mantıksız şeydir. Ben de inançlılara burada laf etsem herkes beni linç ederdi. "Nasıl olsa azınlıklar laf söylesem ne olur" diye düşünüyosunuz ama saygısızsınız.
Sana noluyo ben onu anlayamadımBilenler bilir bu hikayeyi bende bagirip icimi dokmek istiyorum kisaca nasil anlatirim bilemiyorum.
Ailemdeki her fert birbirinden kotu annemi babama .babami ablama .kardesimi anneme sikayet edemezsin cunku al birini vur otekini hepsinin birbirinden cok yanlislari.babam memur cok sehir.gezip gormusler zamaninda ama ne bi gorguleri var ne de maddiyatlari evlatlarini dusunup gelecege yatirim dahi yapmamislar bu zamana kadar borc borc..
Asil konum kiz kardesim bundan 8 yil once intihar etti.intihar ettiginde universiteye gidiyordu bende farkli bi sehirde univeristedeydim.nisanlisi ile cinsel iliski yasamis .sonrada terkedince intihar etti .fakat kiz kardesimin hatalari coktu nisanlisi birakmakta hakliydi.bundan 6 ay sonra serseri tipli bi.cocukla gorusmeye baslamis ve onlada cinsellik yasamis hamile kalmis cocugu aldirmis.kardesim cocugu terketmek isteyince cocuk benim numarami bulup beni arayip herseyi anlatti.hatta kardesimi de tehdit etmis babana annenede anlatirim diye ve de dedigini yapti annemide aradi anlatti .ben ilk ogrendigimde fenalik gecirdim ablama anlattim ablam yaptigi ilk is kardrsimi evine sokmamak oldu.annem pasif kaldi kafasi rahata aliskin kardrsim yapmadim etmedimlerle kandirdi onu inanmadi annem.
Bu dert beni yillardir kurt gibi yedi kardesimin yaptigi pisligi unutamiyorum.midem bulaniyor esimle cinsellik yasayamiyorum o konular aklima geliyor.cok taktim zamaninda ozellikle gece olunca gozumun onune iliski goruntulerini canlandiriyorum atlatamiyorum.kardesim evlendi baskasiyla kocasida cok iyi cocuguda var
Herkes hayatina dondu .kocasina ne dedi nasil ilk gece yasadilar kocasinin haberi yok.ben atlatamiyorum midem bulaniyor surekli aklima geldikce sinir oluyorum ofke duyuyorum .nasil atlatirim yardim edin
Ben de ateistim. Ardına sığınacak ve rahatlayacak inancım olmadığından,kendi yaptıklarıma çok dikkat ederim. İnan bana,bende de çoğu ateist insanda da vicdan azabı denen şey vardır.İnançlıyım deyince onların nasıl rahatladığını biliyoruz diğerlerin bilemeyiz! Saygısızlıkla alakası yok
Sende vicdan yok demedik ki, kendi, kendini tripe girmişsinBen de ateistim. Ardına sığınacak ve rahatlayacak inancım olmadığından,kendi yaptıklarıma çok dikkat ederim. İnan bana,bende de çoğu ateist insanda da vicdan azabı denen şey vardır.
Söylesene o zaman,"kesin ateistsin" derken ne demek istedin?Sende vicdan yok demedik ki, kendi, kendini tripe girmişsin![]()
Dini obsesyonlarım sebebi ile 3 sene tadavi gördüm.Namaz kılınca, kuran okuyunca manevi bir huzur olur, tabi psikolojisi bozuk ise takıntı sayısı artar, burda inançlıyım deyince tuhafladım, şimdi önemli olan bu konuyu açan şahıs kabul edecek mi psikolojik rahatsızlığını ve gidip tedavi olacak mı?
Eşek kulaklı midas hikayesini okursanız konu sahibinin sonraki adımı görebilirsiniz bilinç altına ister istemez bunu herkese söylemeyi planlıyor ve bence yapacak daEşek kulaklı midas başlığını okuyunca herhalde kulakları çok büyük biri yazıyor diye düşündüm,vede bundan muzdarip biri![]()
Kardeşinin mutluluğunu kıskandığı için hasetlenmis sanki. Çok kötü insanlar var şu hayatta. Kardesin bile mutlulugunda gözü. İyi bir ailesi varmış kardeşinin geçmişte intihar etmiş biri için hele ki kan bagi olan 1. Derece yakını nasıl böyle düşünebiliyor hayret ediyormEşek kulaklı midas hikayesini okursanız konu sahibinin sonraki adımı görebilirsiniz bilinç altına ister istemez bunu herkese söylemeyi planlıyor ve bence yapacak da