Lekeler, Çiller eşek sutu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Doğum kontrol hapı nedeniyle oluşan leke ve ağda sonrası oluşan bıyık lekesi
doğum kontrol hapının leke yaptığını ilk defa duydum. hiç böyle bir yan etki yazmıyor prospektüste.

Kesinlikle yapiyo öyleki dr bu ilacı verdiğinde cildini güneş koruyucu kullan diye uyrmisti

Doğum kontrol hapı nedeniyle oluşan leke ve ağda sonrası oluşan bıyık lekesi
Bıyık lekesi agdadan dolayı olusur bence iple alin dudak üstünü. Doktorunuza danisarak o bolgede expigmenti deneyebilirsiniz. Lekeleri aciyor ama once doktorunuza danisin eger cilt tipinize uygun degilse egzama falan yapabilir. Bir de soyle bir maske duymuştum link atiyim bakin isterseniz.
Ha bir de tedaviyi yarida birakmayip cildiniz duzelene kadar sabretmeniz lazim sonuc almak icin.

Uzun zamandır cilt lekeleri için en etkili çözümü araştırıyorum. Biliyorsunuz çok fazla maske ya da kür paylaşmak yerine sadece etkili olanları paylaşmaya özen gösteriyorum. Şimdi bahsedeceğim maske hem etkili olması nedeniyle içime sinen hem de lekelerle birlikte siyah noktalara da çözüm getiren ve peeling etkisi ile cildi yenileyen bir maske.

Aslında birçoğunuzun daha önce duyduğu ve belki de denediği yoğurt-karbonat maskesinden bahsedeceğim fakat karşılaşılabilecek sorunları da dikkate alarak birkaç önemli detay ve düzenlemeyle birlikte.

Hazırlık aşaması:

1 tatlı kaşığı yoğurt (Çok sulu ise çay süzgeci kullanarak süzebilir ya da doğrudan süzme yoğurt kullanabilirsiniz.)

Yarım çay kaşığı karbonat (Tercihiniz, sadece eczaneden temin edebileceğiniz sodyum bi karbonat olmalı.)

buradan ulaşabilirsiniz.)
Uyarılar ve önlemler:

*Maskeyi ilk uygulamayı yapmadan önce bileğinizin iç kısmında test etmenizi öneririm.

*Test sonucunda kızarıklık vb. bir sorunla karşılaşmadıysanız yüzünüze, dekoltenize ya da ellerinize uygulayabilirsiniz. Fakat ilk uygulamanızda maskeyi cildinizde yarım saatten az tutarak sorun yaşamayacağınızdan emin olun.

*Uygulama sırasında anormal bir yanma hissederseniz hemen ılık suyla yıkayın ve nemlendirici krem sürün. (Her zaman uyguladığımız maskelerde bile çeşitli sebeplerle cilt bazen farklı tepkiler verebiliyor. Örneğin güneşe maruz kalma.)

*Cildinizde açık yara ya da sivilce bulunduğu dönemlerde kesinlikle uygulamayın!

Uyarılar bölümü gözünüzü korkutmasın, bunlar sadece olası sorunları yaşamamak ve gönül rahatlığıyla uygulamak için alınan tedbirler. Fakat yine de ihmal etmeyin! Hafif ve hemen kaybolan kızarıklıkları önemsemeyin, bunu hemen her maske sonrasında çoğumuz yaşıyoruz.

Başta güneş lekeleri olmak üzere birçok cilt probleminin kaynağı olan Güneş’in zararlı ışınlarına karşı güneş koruyucu kullanmaya da özen gösterin.

Bu maskenin cildinizde yarattığı değişimi muhtemelen ilk uygulamada göreceksiniz. Lekelerin ve/veya çillerin rengi her uygulamada biraz daha açılacak. Ayrıca düzenli uygulandığında koyu cilt rengini açacaktır. Bunların yanında gözenekleri temizleyen ve siyah noktaları uzaklaştıran bir maskedir. Zamanla sıkılaşmaya da şahit olmanız mümkün.

*siteden alinti. Baglantiyi kopyalayamadim ben de yaziyi aldim :))

baktım şimdi internetten. evet eşek sütü gerçekten aminoasit olarak çok zengin mineral vitamin içeriğide doğru hücre yenileyici özelliğide. kreminin nasıl üretildiğini yada geri kalan içeriğini yazmamışlar ama denenebilir.

Expigntide denedim bu tur soyucu benimkini hiç soymadi
Herkeste soyma yapmiyor cilt tipine.gore.degisiyor. kleopatra eksimis sut ile banyo yapiyormus canim
Bak sen deyince aklima geldi her gece eksimis suy surebilirsin yuzune. Lekeler gecmese.bile dogal nemlendirici olur. Ki lekeleri gecirme ozelligi var icindeki asitten dolayı idi sanirsam. Okumuştum uzun zaman once.

Eşek sütü teeee Mısırlılardan beri kozmetik ve tıbbi amaçla kullanılırmış. Sanırım Bursada çiftlik vardı. Ama tamamı yurt dışına gidiyordu

Eşek sütü teeee Mısırlılardan beri kozmetik ve tıbbi amaçla kullanılırmış. Sanırım Bursada çiftlik vardı. Ama tamamı yurt dışına gidiyordu
Valla bilmiyorum ki canım.Salyangoz kremini de şişirdiler şişirdiler bi özelliği çıkmadı. Onun gibi olmasın. İlk çıktığında o da bayağı pahalıydı. Arkadaşın dediği sütten hiç haberim yok

Arkadaşlar eşek sütü diye bi kaç arama yapın fiyatını duyunca şaşıracaksını. Bunun çiftlikleri bile var.
Ama biraz abartıyoruz sanırım biz. Ne bulsak sürüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…