doğum kontrol hapının leke yaptığını ilk defa duydum. hiç böyle bir yan etki yazmıyor prospektüste.Doğum kontrol hapı nedeniyle oluşan leke ve ağda sonrası oluşan bıyık lekesi
Canin sen birak bu eşşek sütünü bilmem neyi dermatologa gitAdını söylemem doğrumu nette cikiyo
bir bakayım merak ettim.Adını söylemem doğrumu nette cikiyo
Bıyık lekesi agdadan dolayı olusur bence iple alin dudak üstünü. Doktorunuza danisarak o bolgede expigmenti deneyebilirsiniz. Lekeleri aciyor ama once doktorunuza danisin eger cilt tipinize uygun degilse egzama falan yapabilir. Bir de soyle bir maske duymuştum link atiyim bakin isterseniz.Doğum kontrol hapı nedeniyle oluşan leke ve ağda sonrası oluşan bıyık lekesi
Herkeste soyma yapmiyor cilt tipine.gore.degisiyor. kleopatra eksimis sut ile banyo yapiyormus canimExpigntide denedim bu tur soyucu benimkini hiç soymadi
Eşek sütü teeee Mısırlılardan beri kozmetik ve tıbbi amaçla kullanılırmış. Sanırım Bursada çiftlik vardı. Ama tamamı yurt dışına gidiyorduO neymiş gııı? Havuç kürü iyi gelir... Çok güzel bişey olsa eşeklere yarardıŞaka bir yana böyle şeyler kullanma bence canım ne olur ne olmaz. Her gün yeni bişey çıkıyor. Şu kremi bu kremi onlara güvenmiyorum ben. Salyangoz kremi dediler fos çıktı. En iyisi havuç sabunu, havuç kürü yap. 50 faktör güneş kremi kullan. Günde 3-4 kez sürmeyi ihmal etme.
Valla bilmiyorum ki canım.Salyangoz kremini de şişirdiler şişirdiler bi özelliği çıkmadı. Onun gibi olmasın. İlk çıktığında o da bayağı pahalıydı. Arkadaşın dediği sütten hiç haberim yokEşek sütü teeee Mısırlılardan beri kozmetik ve tıbbi amaçla kullanılırmış. Sanırım Bursada çiftlik vardı. Ama tamamı yurt dışına gidiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?