Arkadaşlar iyi geceler öncelikle. Uçuşlarımız yine iptal oldu. Aktarmalı gittiğimiz için uçuş saatleri arasındaki uyuşmazlık dolayısıyla 2. uçusumuzu ertesi güne değiştirmek zorunda kaldım.
Yani 1 gece Ankara'da kalıp ertesi gün tekrar hava limanına gitmemiz gerek. Ben, oğlum ve annem için Esenboğa'ya yakın, güvenilir ve uygun fiyatlı otel önerisi verebilir misiniz?
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle. Uçuşlarımız yine iptal oldu. Aktarmalı gittiğimiz için uçuş saatleri arasındaki uyuşmazlık dolayısıyla 2. uçusumuzu ertesi güne değiştirmek zorunda kaldım.
Yani 1 gece Ankara'da kalıp ertesi gün tekrar hava limanına gitmemiz gerek. Ben, oğlum ve annem için Esenboğa'ya yakın, güvenilir ve uygun fiyatlı otel önerisi verebilir misiniz?
Eger otele git gel sureniz haricinde yatili kalma sureniz az ise otel yerine loungelar aciksa oraya para verip, oradan hizmet alin. Otele git gel taksi parasina ek bi de kazik otel fiyatlari oldukca maliyetli ve daha kosturmacali sanki.
Esenboganin kendi oteli var tam adindan emin degilim Esenboga Airport olabilir ama o biraz mesafeli bence 10 km civari Ibis Hotel var o daha yakin saniyorum.