Doğuma Hazırlık Esenler Avicenna Hastanesi Sertan Aksuya giden var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zencefil16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
291
153
103
Bursa
Merhaba kızlar. Kontrollerim için esenlerdeki avicenna hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Bu hastaneye giden var mı aranızda. Sertan bey hakkında çok olumlu yorumlar var gidenler varsa memnun musunuz hastaneden ve doktorunuza yardımcı olur musunuz

Merhaba ben bugun esenlerdeki avicennaya gittim ama serkan beye degil . Sercin ordu ya gittim. Baya kisi bana önermisti gercekten cok memnun kaldm cok ilgili bir doktor herseyi en ince ayrintisina kadar soyluyr kafada soru isareti birakmiyr ve en onemlisi güleryuzlu biriydi.tavsiye ederim avicennaya gidiceksen sercin hanima git. Serkan beyi duymadim bilmiyorum canim . Sevgilerr

Tesekkür ederim ccavabın için. Geçen sene Ayfer hanımda doğum yapan arkadaşım var. Sanırım bütün doktorlarından hastaları memnun kalıyor. Bişey daha sormak isterim ultrason cihazları nasıldı görünyüleri 3 boyutlu muydu acaba

Rica ederim canim :) hayir canim 3 boyutlu degildi normal eski tip . Senin dedgin cihazlari ben hicbr yerde goremedm. Sadece 3 boyutlu tarama testinde gordum . Rutin kontrollerde renkli kullnmiyrlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…