Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ,
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Dediğiniz gibi hastane yeni de olduğu için temiz ve güzel. Bizim sorunumuz ilk aşamada doktorlar . Özellikle ilk anne olacak adaylar için bu daha da önemli .Tecrübe olmadığından doktordan beklentilerimizde haliyle biraz oluyor .Özellikle manevi olarak . Elbette doktorlarınız Uzman doktorlar lakin bize karşı tutum ve davranışları da bizim için çok önemli. Fatma Hanım gibi azarlayan doktorolur ise hastane nekadar temiz düzgün olursa olsun kim neden gitmek istesin ...
canım sen bağcılar medipole gittin heralde orasının öyle olduğunu duydum bağcılar medipolün ilerisine eseneler medipol açıldı burada bahsedilen o.esenler medipol hiç kalabalık değilkızlar bende daha önce gittim ama hastane tam bi keşmekeş çok kalabalık.ilk gittiğimde saat 11 e randevu aldım taa 2 hafta sonrasına randevu verdiler muayene gününe 1 gün kala doktorun doğumda olacağını saat 1 e alabilir miyiz diye sordular bende tamam olsun dedim. oraya gittim 12.45 de hastanedeydim insanlar doktorun kapısına yığılmış bekle allah bekle tam 3 saat 15 dakika beklemeden sonra muayene olabildim. hastane temiz doktor çok iyi ama çok kalabalık devlet hastanesi gibi benim kalabalıktan gözüm korktu o yüzden oraya devam etmeyi düşünmüyorum. doktorum nagehan hanımdı bu arada.
bende dün ona gittim bi sorun yaşamadım ama doğumu orda düşünüyorum sen ne sorun yaşadın arkadaşımda fatma hanımı önerdi doğumunu yaptırdı ama burda da fatma hanımdan şikeyetçi çok ne yapcam bilemedimAynen haklısınız, hiçbir bilgim yok, soru sorduğumda tersleyerek cevap veren bir doktor olduktan sonra on numara hastane olmuş ne yazar ? Ayten O. hanıma gidiyordum, bugün bıraktım :/ Dün sinirden tansiyonum 15 e çıktı![]()
Sizin adınıza sevindim. Hastane yönetimiyle görüşmem oldu, bundan kaynaklanmış olabilir karnımın ağrıdığını söyledim. Ben dahiliyeci değilim car car car. Sağlık ocağı tansiyonumu yüksek buldu doktoruna söyle dedi. Yine aynı cevap dahiliyeye git. Dahiliyeye gidiyorum kadın doktorun neden böyle diyor diye şaşırıyor.bende dün ona gittim bi sorun yaşamadım ama doğumu orda düşünüyorum sen ne sorun yaşadın arkadaşımda fatma hanımı önerdi doğumunu yaptırdı ama burda da fatma hanımdan şikeyetçi çok ne yapcam bilemedim
Sizin adınıza sevindim. Hastane yönetimiyle görüşmem oldu, bundan kaynaklanmış olabilir karnımın ağrıdığını söyledim. Ben dahiliyeci değilim car car car. Sağlık ocağı tansiyonumu yüksek buldu doktoruna söyle dedi. Yine aynı cevap dahiliyeye git. Dahiliyeye gidiyorum kadın doktorun neden böyle diyor diye şaşırıyor. Esenler kadın doğum a gidiyorum şu an testler bitene kadar. Sonrasında özel gop hastanesine başlıyacağım.
. Anladim mega medipoldede aynisi cnm. Ben oraya gidiyorumm orda da kendi doktorun icin extra para oduyorsun.ve sezeryan 2000 tl normal dogum 1000 tlEsenler mdipole göre evet pahali ama gece ve tatil günlerinde dilek hn doğumlarda yok diğer 3 Dr nasil bilmiyorum. Birde sadece nobete gelen iki dr oluyormuş her geceaska bi Drnnöbetçi buda bana güven vermedi acikcasi. Bu nedenle mecburen megaya gitmekistiyprum
. Anladim mega medipoldede aynisi cnm. Ben oraya gidiyorumm orda da kendi doktorun icin extra para oduyorsun.ve sezeryan 2000 tl normal dogum 1000 tl
Ewet gittim dilek hanımdan memnun kaldım. Azarlıyor falan dediler ama gayt iyiydi. Doğuma girceği halde beni bekletmedi. Sevdim bn muayeneydr para vermedim.artik oraya gidiyorumHazır son haftalara gelmemişken bence burayada bi gidin bende mega da elif hanıma gidiyorum doktorumu seviyorum ama gerçekten çok pahallı
Ewet gittim dilek hanımdan memnun kaldım. Azarlıyor falan dediler ama gayt iyiydi. Doğuma girceği halde beni bekletmedi. Sevdim bn muayeneydr para vermedim.artik oraya gidiyorum
Merhabalar;
Esenler Medipol Üniversitesi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Esenler Hastanesi 'nin Gebe Danışmanıyım.
Yazışmalarınızı okudum ve aklınızdaki soru işaretlerini bir nebze olsun cevaplamak istedim.
Kadın Doğum Polikliniğinde bütün hekimlerimiz bayan, doğumhane ve travay ( sancı odası ) odaları tek kişiliktir.
Dallarında uzman hekim ve ebelerle çalışmaktayız.Daha detaylı bilgiler için hastanemize gelip benimle irtibata geçebilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.