ESENLER MEDİPOL HASTANESi

selam,

bende şimdi görüştüm hastaneyle. 26 mayısa dilek hanıma randevu aldım. bakalım ne olacak. bende medipol mega ya gidiyorum. yarın 3. kontrol için gideceğim. sonrasında bu hastaneyi denemek istiyorum. daha önce arayıp her iki hastaneden de fiyat aldım.

mega medipol
normal doğum: 980
sezeryan 1900
kendi doktorun girerse doğuma: 600 tl ayrıca

esenler medipol
normal 480
sezeryan 900 ( küsür ama ne kadar unuttum :)
kendi doktorun girerse 350 tl ama bazı doktorlar gelmiyolarmış şansına gittiğinde hangi doktor olursa.

bu fiyatlara ilk muayneler topuk kanı oda ücreti kapı süsü ve nohusa şerbeti dahil. her iki hastanede de

ayrıca şuan ikili tarama testi yaptırmamız gerekicek. megada 500 tl olduğunu duydum :KK51: fiyatlar uçuk

arada yarı yarıya fark var. her ikiside üniversite hastanesi diye geçiyor. esenler medipole aradığımda bu fiyat farkı neden diye sordum yeni hastaneyiz kampanya gibi düşünün filan dediler.

umarım memnun kalırızda esenler medipole devam ederiz.

umarım memnun kalırız...

dilek hanım çok tavsiye ediliyo diye istedim bende ama bu haftasonu gitmem lazım doktora.. medipol megada ki dr çağırmıştı. kısmet dr hazel hanımaymış :) iletişim istediğim gibi olmazsa dilek hanıma geçiş yaparım bende :)
valla bağcılardaki de medipol buda medipol , sistem , temizlik vs aynıdır diye düşünüyorum. hatta bunlar yeni açıldığı için daha bile hassas olabilirler. hazel hanımla ilgili yorumlarımı yazarım ...

Medipol mega da ilk acildiginda vok ucuzdu ve ucretsizdi muayeneler.
Esenler medipolde ayni sistemle ilerliyor.
Zamlanicak zamanla.
Bana sezerysn 780 demislerdi 2 ay once 900 olmus bile :( insalah daha fazla zamlanmadn dogururum :)
Bende haftaya carsamba gunu icin burcu aydin hanimdan rsndevu aldm.
Dilek hanim yok ama nst girmem gerekiyor.
Umarm memnun kalirim.

Ama hastanr gercekten cok temiz ve kalabalik degil.
Medipol mega da ilk zamanlar oleydi ama suan adim atilmiyo o kadar fiyat artisina rsgmen.
Yakinda burasida duyuldukca kalablillascs :)
Gebe danismani hanfendi cok tatliydi
Odalaro gezdirdi cok trmiz cok guzeldi
Sanci odalari da tek kisilik
Hoduma gitti yani
Hayirlisiyla dogurmak nasip etsn allahm

Medipol mega da ilk acildiginda vok ucuzdu ve ucretsizdi muayeneler.
Esenler medipolde ayni sistemle ilerliyor.
Zamlanicak zamanla.
Bana sezerysn 780 demislerdi 2 ay once 900 olmus bile :KK43: insalah daha fazla zamlanmadn dogururum :)
Bende haftaya carsamba gunu icin burcu aydin hanimdan rsndevu aldm.
Dilek hanim yok ama nst girmem gerekiyor.
Umarm memnun kalirim.

Ama hastanr gercekten cok temiz ve kalabalik degil.
Medipol mega da ilk zamanlar oleydi ama suan adim atilmiyo o kadar fiyat artisina rsgmen.
Yakinda burasida duyuldukca kalablillascs :)
Gebe danismani hanfendi cok tatliydi
Odalaro gezdirdi cok trmiz cok guzeldi
Sanci odalari da tek kisilik
Hoduma gitti yani
Hayirlisiyla dogurmak nasip etsn allahm

aaa gittimizde öyle sancı odası filan diye hasteneyi dolaştırıyolar mı ? kimi diycez onu bende çok merak ediyoruyorum. :rolleyes:

Slm arkadaşlar.Ben Medipol Megaya gidiyorum.3 boyutlu ultrason için 440tl fiyat verdiler.Esenler'deki 130 tl dedi.Bilgisi olan var mı?

Slm arkadaşlar.Ben Medipol Megaya gidiyorum.3 boyutlu ultrason için 440tl fiyat verdiler.Esenler'deki 130 tl dedi.Bilgisi olan var mı?

Selam,

bende dün megada ki doktoruma gittim. 20 - 25 tarihleri arasında 2 li tarama testi istedi. sorduk 370 tl. bizde dışardan yaptırıp getirsek olurmu dedik olur dedi doktor.

Bugun gittim hazel hanima.. Memnun kaldim.. İstedigim bilgileri alabildim.. Hastane guzel.. Cumartesi ve saat 5 diye bayaa bostu.. İkili test yapilcak 2 hafta sonra ucret 195 tl imis.. Ben bundan sonra buraya devam edecegim... Herkese hayirli olsun :)

Aklınız varsa mega da dogum yapmayın bin pişmanım, hiç ilgilenmediler, bebek Hemşireleri berbat, üstüne azar işittik.

Ca
Bugun gittim hazel hanima.. Memnun kaldim.. İstedigim bilgileri alabildim.. Hastane guzel.. Cumartesi ve saat 5 diye bayaa bostu.. İkili test yapilcak 2 hafta sonra ucret 195 tl imis.. Ben bundan sonra buraya devam edecegim... Herkese hayirli olsun :)
Canım merhaba bende hazel hanımın hastasıyım bugün gittim kontrolüm vardı kendisinden çok memnunum açıklayıcı konuşuyor cok tatlı ve güleryüzlü sezaryenimi yaptıracak Kısmetse sen memnunmusun devam edecekmisin ?

Ca

Canım merhaba bende hazel hanımın hastasıyım bugün gittim kontrolüm vardı kendisinden çok memnunum açıklayıcı konuşuyor cok tatlı ve güleryüzlü sezaryenimi yaptıracak Kısmetse sen memnunmusun devam edecekmisin ?
evet çok memnun kaldım.. çok tatlı bir doktor.. iyi bilgi veriyor... allah kısmet ederse bundan sonra ona gideceğim..
senin içinde hayırlı olur inşallah.. ben sana göre daha yolun çok başındayım... allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

merhaba,

benim de bu ayın 20-25 arasında 2li test yaptırmam gerekiyor. senin testini hazel hanım mı yapacak yoksa başka doktora mı yönlendiriyor ?

merhaba,

benim de bu ayın 20-25 arasında 2li test yaptırmam gerekiyor. senin testini hazel hanım mı yapacak yoksa başka doktora mı yönlendiriyor ?
merhaba
bende aynı tarihler arasında yaptıracağım ikili testimi. valla hazel hanım mı yapıyor onu sormadım açıkçası. ücret biraz yüksek bana. ben oyüzden devlette yaptırıp gideceğim hazel hanımın yanına. kendisine de danıştım. yaptırabilirsin dedi. şimdi bende onu araştırıyordum internette nereye gitsem diye. devlet hastanesinde de önce muayne olmak gerekiyormuş. bakalım hayırlısıyla ikiliyi yaptırıp olumlu sonuçlar alsak yeter.
bu arada ikimizin gebeliği de hemen hemen aynı seyrediyormuş :)

merhaba
bende aynı tarihler arasında yaptıracağım ikili testimi. valla hazel hanım mı yapıyor onu sormadım açıkçası. ücret biraz yüksek bana. ben oyüzden devlette yaptırıp gideceğim hazel hanımın yanına. kendisine de danıştım. yaptırabilirsin dedi. şimdi bende onu araştırıyordum internette nereye gitsem diye. devlet hastanesinde de önce muayne olmak gerekiyormuş. bakalım hayırlısıyla ikiliyi yaptırıp olumlu sonuçlar alsak yeter.
bu arada ikimizin gebeliği de hemen hemen aynı seyrediyormuş :)

Papatyacım merhaba canım,

bende senin yorumundan sonra bu cumartesi için hazel hanımdan randevu aldım. Gidip muayene olucam. ikili test içinde gün alıcam.

bende ikili testimi orada yaptırmaya karar verdim. bağcılar medipolde bizden 370 tl istedi bizim ordaki güney hastesine sordum orasıda 150 tl dedi. devlet hastanelerini araştırdım bende ama baya zaman alıyo. sana tavsiyem eğer devlet hastanesinde yaptıracaksan bir an önce randevu alıp muayene olmaya git seninde dediğin gibi önce muayene olup sonra bi daha gün alman gerekiyor ki baya uğraştıyor devlet hastaneleri. çalıştığım için sürekli izin almak sorun oluyo :KK51:o yüzden esenler medipole gitmeye karar verdim zaten bayadır gitmek istiyodum. umarım memnun kalırım bundan sonrası için orada devam ederim. çünkü bağcılar medipol en son sinir etti beni.

normalde bagcılar medipole kontrole gidip tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıp götürüyordum. ama en son gittiğimde doktor acil olarak benden tahlil istedi. eksik olan tahlillerim varmış. kızamıkçık filan o tarz şeyleri bakıcaklarmış. ertesin beni cepten ara sana sonuçlarını söyleyeceğim dedi. o gün iki tüp kana 200 tl para verdik. :KK57: ertesin gün doktoru cepten arıyorum açmadı. sonra bi daha aradım açtı asistanı çıktı hastası var dedi. bi aradım ameliyatta dediler en sonra saat 5 gibi aradım evdeymiş kocası açtı teli. çok acil olan tahlil sonuçlarını iki sonra zor öğrendik. bende eşimde sinir olduk anlayacağın. hem acil dedi yaptırdı hem ulaşamıyorum. madem öyle verme cep numaranı ben sana hastaneden de arar ulaşırım yani. daha önceden de bişey olusa whatsapdan yaz cevap veririm ben dedi. yazdık cevap yazmadı. :KK34:

hayırlısı ile işe şu testleride yaptırıp güzel sonuçlarız inşallah Allahın izniyle.
bu arada evet aynı tarihlerde hamile kalmışız :KK48: bakarsın esenler medipolde beraber gireriz doğuma :-)

destan yazmışım valla :KK70::KK70::KK70::KK70:

Papatyacım merhaba canım,

bende senin yorumundan sonra bu cumartesi için hazel hanımdan randevu aldım. Gidip muayene olucam. ikili test içinde gün alıcam.

bende ikili testimi orada yaptırmaya karar verdim. bağcılar medipolde bizden 370 tl istedi bizim ordaki güney hastesine sordum orasıda 150 tl dedi. devlet hastanelerini araştırdım bende ama baya zaman alıyo. sana tavsiyem eğer devlet hastanesinde yaptıracaksan bir an önce randevu alıp muayene olmaya git seninde dediğin gibi önce muayene olup sonra bi daha gün alman gerekiyor ki baya uğraştıyor devlet hastaneleri. çalıştığım için sürekli izin almak sorun oluyo :KK51:o yüzden esenler medipole gitmeye karar verdim zaten bayadır gitmek istiyodum. umarım memnun kalırım bundan sonrası için orada devam ederim. çünkü bağcılar medipol en son sinir etti beni.

normalde bagcılar medipole kontrole gidip tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıp götürüyordum. ama en son gittiğimde doktor acil olarak benden tahlil istedi. eksik olan tahlillerim varmış. kızamıkçık filan o tarz şeyleri bakıcaklarmış. ertesin beni cepten ara sana sonuçlarını söyleyeceğim dedi. o gün iki tüp kana 200 tl para verdik. :KK57: ertesin gün doktoru cepten arıyorum açmadı. sonra bi daha aradım açtı asistanı çıktı hastası var dedi. bi aradım ameliyatta dediler en sonra saat 5 gibi aradım evdeymiş kocası açtı teli. çok acil olan tahlil sonuçlarını iki sonra zor öğrendik. bende eşimde sinir olduk anlayacağın. hem acil dedi yaptırdı hem ulaşamıyorum. madem öyle verme cep numaranı ben sana hastaneden de arar ulaşırım yani. daha önceden de bişey olusa whatsapdan yaz cevap veririm ben dedi. yazdık cevap yazmadı. :KK34:

hayırlısı ile işe şu testleride yaptırıp güzel sonuçlarız inşallah Allahın izniyle.
bu arada evet aynı tarihlerde hamile kalmışız :KK48: bakarsın esenler medipolde beraber gireriz doğuma :-)

destan yazmışım valla :KK70::KK70::KK70::KK70:

:) güzel yazmışsın
evet bende devlet hastanesinden vazgeçtim... bütçeyi düşünüyo insan niye özelde dünyapara vereyim diye ama devlette burnundan getiriyo çoğu zaman...
bende bağcılar medipole gidiyordum... yalnız hazel hanımda bağcılardaki dr da ceplerini vermediler.. hazel hanım hastaneden ulaşırsın bana rahatlıkla dedi.. ee gece bişey olursa dedim... bizim isitemde seninle ilgili tüm bilgiler var.. burda 7 doktoruz... hergün birimiz nöbetteyiz... yani kim olursa olsun seninle ilgili tüm bilgileri görür... cep veremiyoruz dedi... bende daha üstüne bişey diyemedim... bi pazar aramak zorunda kaldım gerçekten hemen ulaştım... şansıma hazel hanım nöbetteydi :)

neyse artık ben hastaneyi de doktoruda değiştirmem... kısmet belki aynı gün doğum yapar orda tanışırız... ben muayneye hep cumartesi günleri gidiyorum... eşimde gelsin diye :) sen de cumartesileri mi gidiyosun.. kısmetse 23ünde gideceğim..

:) güzel yazmışsın
evet bende devlet hastanesinden vazgeçtim... bütçeyi düşünüyo insan niye özelde dünyapara vereyim diye ama devlette burnundan getiriyo çoğu zaman...
bende bağcılar medipole gidiyordum... yalnız hazel hanımda bağcılardaki dr da ceplerini vermediler.. hazel hanım hastaneden ulaşırsın bana rahatlıkla dedi.. ee gece bişey olursa dedim... bizim isitemde seninle ilgili tüm bilgiler var.. burda 7 doktoruz... hergün birimiz nöbetteyiz... yani kim olursa olsun seninle ilgili tüm bilgileri görür... cep veremiyoruz dedi... bende daha üstüne bişey diyemedim... bi pazar aramak zorunda kaldım gerçekten hemen ulaştım... şansıma hazel hanım nöbetteydi :)

neyse artık ben hastaneyi de doktoruda değiştirmem... kısmet belki aynı gün doğum yapar orda tanışırız... ben muayneye hep cumartesi günleri gidiyorum... eşimde gelsin diye :) sen de cumartesileri mi gidiyosun.. kısmetse 23ünde gideceğim..

Selam canım,

bende mümkün olduğunca cmt günlerine almaya çalışıyorum belki karşılaşırız orada bi gün :) şimdi bu cmt günü gidicem inşallah ama bu sefer tek :D amacım hem doktorla tanışmak hemde hasteneyi görmek. giderken de daha önce yaptırdığım tahlilleri de götürüp göstermeyi düşünüyorum.tabi doktor bakarsa :KK48: (senden istediler mi daha önceki tahlillerini ? ) daha sonrada ikili test için kime randevu almam gerek filan onları öğrenip sonra ayın 20sinde ikili test için gün almak istiyorum.

umarım bende memnun kalırımda burda devam ederim. bide dilek hanıma çok iyi demişler bi kerede ona muayene olmak istiyorum ben :KK64:

Selam canım,

bende mümkün olduğunca cmt günlerine almaya çalışıyorum belki karşılaşırız orada bi gün :) şimdi bu cmt günü gidicem inşallah ama bu sefer tek :KK70: amacım hem doktorla tanışmak hemde hasteneyi görmek. giderken de daha önce yaptırdığım tahlilleri de götürüp göstermeyi düşünüyorum.tabi doktor bakarsa :KK48: (senden istediler mi daha önceki tahlillerini ? ) daha sonrada ikili test için kime randevu almam gerek filan onları öğrenip sonra ayın 20sinde ikili test için gün almak istiyorum.

umarım bende memnun kalırımda burda devam ederim. bide dilek hanıma çok iyi demişler bi kerede ona muayene olmak istiyorum ben :KK64:

evet bende ilk başta herkes dilek hanımdan bahsediyo diye ona gidecektim ama ayın 25i ne kadar yokmuş. hazel hanımla iletişim kurdum diye dileği denemekten vazgeçtim. aynı hastanedeler ya ayıp olur diye düşündüm :KK48: gerçi memnun kalmasaydım dileğe transfer olacaktım :)
bu arada bende ilk giderken yapılan tahlilleri ve çekilen usg fotolarını götürdüm. zaten ilk kez gidiyosun senin bilgilerini alıyo. isterseniz göstereyim dedim. hepsine tek tek baktı. bence götür yanında ve getirdiğini söyle ozaman bakar. hadi bakalım hayırlısı. haberlerini burdan bekliyorum...

5.5 aylık Bezmialem Vakıf Gureba maceramın ardından çok ısrarlı bir tavsiye üzerine buraya karar verdim fakat kafam karman çorman.

Tam adresi verecek biri var mı acaba?
Esenler Medipol Mega dendi. Bağcılarda aslında dendi. Ama anladığım kadarıyla Esenler'dekinden bahsedildi bana. Anlatan kişide hatlar karıştı sanırım :)
Adresini bulamadım hatta bilgi de bulamadım burayla alakalı.

Ayşe (Bilgehan dediler soyadına da ama nette dahi kesinlikle böyle birinin varlığına dair kanıt bulamadım bırakın tavsiyeyi:))))) diye bir doktor tavsiye edildi ama ne adı geçiyor ne sanı burada...

Bezmialemde suratıma bile bakmamalarından yıldım artık... 5.5 ayımı doldurdum artık çok vaktim yok. Seçim yapmalıyım. Burası için detaylı bilgi verecek her yorumu bekliyorum...
Hayırlı ve keyifli gebelikler ve doğumlar tüm annelere ^^

5.5 aylık Bezmialem Vakıf Gureba maceramın ardından çok ısrarlı bir tavsiye üzerine buraya karar verdim fakat kafam karman çorman.

Tam adresi verecek biri var mı acaba?
Esenler Medipol Mega dendi. Bağcılarda aslında dendi. Ama anladığım kadarıyla Esenler'dekinden bahsedildi bana. Anlatan kişide hatlar karıştı sanırım :)
Adresini bulamadım hatta bilgi de bulamadım burayla alakalı.

Ayşe (Bilgehan dediler soyadına da ama nette dahi kesinlikle böyle birinin varlığına dair kanıt bulamadım bırakın tavsiyeyi:))))) diye bir doktor tavsiye edildi ama ne adı geçiyor ne sanı burada...

Bezmialemde suratıma bile bakmamalarından yıldım artık... 5.5 ayımı doldurdum artık çok vaktim yok. Seçim yapmalıyım. Burası için detaylı bilgi verecek her yorumu bekliyorum...
Hayırlı ve keyifli gebelikler ve doğumlar tüm annelere ^^
merhaba..
medipol mega ile esenler medipol farklı. ben medipol megadan esenler medipole geçtim.
medipol meganın internet sitesi var doktorları görebilirsin. ancak esenler medipolun henüz sitesi yok. 0212 440 10 00 numarayı arayarak doktorların adını öğrenebilirsin. 7 doktor var esenlerde. biri benim gittiğim hazel hanım. biri dilek hanım biri ayfer hanım geriye kalan 4 doktoru bilmiyorum. ben hazel hanımdan memnunum.
esenler kültür merkezi var tem yolunun üzerinde yol kenarından görünüyo. hastane onunla karşılıklı. zaten hastanede yol kenarından görünüyo.
esenler medipolde muayneler ücretsiz. mega da 45 tl (sgklı hastalar için)
ulaşım olarak esenler yada bağcılar hangisi sana yakınsa ona git. ben evime daha yakın diye esenlere gitmeye başladım. yoksa medipol mega da iyi. hadi hayırlısı senin için. hakkında hangisi iyiyse o olsun.

Selam canım,

bende mümkün olduğunca cmt günlerine almaya çalışıyorum belki karşılaşırız orada bi gün :) şimdi bu cmt günü gidicem inşallah ama bu sefer tek :KK70: amacım hem doktorla tanışmak hemde hasteneyi görmek. giderken de daha önce yaptırdığım tahlilleri de götürüp göstermeyi düşünüyorum.tabi doktor bakarsa :KK48: (senden istediler mi daha önceki tahlillerini ? ) daha sonrada ikili test için kime randevu almam gerek filan onları öğrenip sonra ayın 20sinde ikili test için gün almak istiyorum.

selam canım...
merak ettim. nasıl geçti hazel hanımla olan randevun?

selam canım...
merak ettim. nasıl geçti hazel hanımla olan randevun?

selam canımıniçi,

sorma valla hiç hoş değildi. kafam bi dünya şaun. cmt günü gittim. doktorun son randevusu bendim. saat 2 ye geliyodu. neyse girdim içeri doktorun surat on karış filan. neyse sonra işte tahlillerimi gösterdim. ikili testi söyledim. daha önce gittiğim doktor ayın 20-25 arasında yaptırman gerekiyor dedim oda olmaz öyle bişi, şuanda yaptırabilirsin dedi. illa 20 sini beklemene gerek yok dedi

sonra muayneye aldı beni o esnada bebegin ense ölçümünü yaptım ben sende bugün kan tahlilini ver dedi. bu arada muayne esnasında bebegimi zor gördüm yani. karşıdaki ekranı görmek için yerimden doğrulmam filan gerekti. daha önce gittiğim doktor gösteriyordu bana şurası eli başı filan die. yanımda kimi götürdüysem onuda çağırıp gösteriyodu.

neyse en can alıcı yere geldim. biz ordayken telefon geldi acil bir hastanız gelmiş alalım mı die oda işinin olduğunu belirtip almadı içeri. başka doktora sormasını istedi. sonra diğer hastalarda kabul etmemiş tekrar aradılar. asistanı yine işi var çıkıcak toplantısı var filan dedi. yani o hasta yerinde bizde olabilirdik. sonuçta kadın karnında can taşıyo yani. çok kafamı bozdu olay. sonra bana folik asidi bırakmamı söyledi ve bi tane vitamin verdi. sonra kan vermeye gittim. 60 tl ücret aldılar. telefonda 195 demişlerdi. sordum hatta ikili test ücreti dimi diye evet dediler. 60tl verdim bende kan verdim çıktım sonra.

daha bitmedi tabi. sonra eczaneye vitamini almaya gittim. eczacıdaki kızda hamileydi. sistemde doktoru filan gördü. bu doktoramı gidiyosun filan dedi oda o hastaneye gidiyomuş. bende burcu hanıma gidiyorum dedi. çok iyi dedi. bende dedim dilek hanımı duydum onuda çok tavsiye ediyolar dedim. ben kavga ettim onla dedi. niye dedim. bi akşam rahatsızlanmış akşam 12 de buraya gitmiş dilek nöbetçiymiş demiş muayneye kocanı alamam girmesin odaya sonra kıza bu saattemi gelinir gibisine bişiler demiş. oda muayne olmadan çıkmış şikayet etmişler hastaneye filan. ben burcu hanımı tavsiye ediyorum bi git bence dedi.

bilmiyorum şimdi napıcam çok kararsız kaldım. :KK51: bide daha önce gittiğim doktor ultarason resmi veriyodu 1 tane gayet net gözüküyodu. bu doktor 5 resim çekti hiç birinde bişi anlaşılmıyo. akşam çıkış saati diye baştan sağma mı baktı bilmiyorum. ki şuan bebeğin en ölçünümünü bile düzgün yaptından şüpeliyim yani. ufffff.....

Back
X