selam,
bende şimdi görüştüm hastaneyle. 26 mayısa dilek hanıma randevu aldım. bakalım ne olacak. bende medipol mega ya gidiyorum. yarın 3. kontrol için gideceğim. sonrasında bu hastaneyi denemek istiyorum. daha önce arayıp her iki hastaneden de fiyat aldım.
mega medipol
normal doğum: 980
sezeryan 1900
kendi doktorun girerse doğuma: 600 tl ayrıca
esenler medipol
normal 480
sezeryan 900 ( küsür ama ne kadar unuttum :)
kendi doktorun girerse 350 tl ama bazı doktorlar gelmiyolarmış şansına gittiğinde hangi doktor olursa.
bu fiyatlara ilk muayneler topuk kanı oda ücreti kapı süsü ve nohusa şerbeti dahil. her iki hastanede de
ayrıca şuan ikili tarama testi yaptırmamız gerekicek. megada 500 tl olduğunu duydumfiyatlar uçuk
arada yarı yarıya fark var. her ikiside üniversite hastanesi diye geçiyor. esenler medipole aradığımda bu fiyat farkı neden diye sordum yeni hastaneyiz kampanya gibi düşünün filan dediler.
umarım memnun kalırızda esenler medipole devam ederiz.
umarım memnun kalırız...
dilek hanım çok tavsiye ediliyo diye istedim bende ama bu haftasonu gitmem lazım doktora.. medipol megada ki dr çağırmıştı. kısmet dr hazel hanımaymış :) iletişim istediğim gibi olmazsa dilek hanıma geçiş yaparım bende :)
valla bağcılardaki de medipol buda medipol , sistem , temizlik vs aynıdır diye düşünüyorum. hatta bunlar yeni açıldığı için daha bile hassas olabilirler. hazel hanımla ilgili yorumlarımı yazarım ...