esenyurt özel doğa hospital mi yoksa avrupa cerrahi tıp merkezi mi lütfen yardım...

Yaseminus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
13
0
36
Merhabalar benim doğumuma 2 buçuk ay kaldı fakat hala hangi hastanede doğum yapıcam karar veremedim. özel doğa hospital ile avrupa cerrahi tıp merkezinin fiyatları bana uygun geldi fakat orada doğum yapanlardan bilgi almak istiyorum lütfen yardım edin. hangisinde doğum yapmalıyım ve hangi doktor iyidir?

Merhaba ben henüz doğum yapmadım ama iki hastanede de bebek yeni doğan üniteleri yok özellikle doğa hospital çok kalabalık oluyor ve pek temiz değil gibi geldi o yüzden Eledim.

ben doğa hospital e 3 defa kontrole gittim ve memnun kaldım açıkçası doğumuda Allah nasip ederse orada yapıcam. hayırlısı diyelim artık:)

Merhaba arkadaslar Doga hastanesi cok yakin ve uygun oldugu icin dogumu orda yapmak istedim ve bu gun sadece bilgi amacla gitdim bakdim banada pek tamiz gibi gelmedi bana H.Gulnur doktorari onerdiler normal dogumdan ysna diyede o hastanede ve doktorda dogum uapan varmi acaba varsa lutfen yazarmisiniz ilk dogum ve cok az kaldi 35 haftamdayim ve cok endiseliyim doktar nasil hastanede tamiz olmasa mikrop kapma durumu olurmu diye korukyorumm

Bu konuyu açalı epey oldu Bayadır uğramıyordum buraya. Ben doğumumu 3 sene önce doğa hospital de yaptım hatta 5 ay önce tekrar bir doğum yaptım ikiside sezaryan oldu. Doktorum faruk moin di. Hastane odaları temiz hemşireler ilgili doktorumda işinin uzmanıydı. Çok şükür 2 evladımıda sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım.

Back
X