Eşi 2.kez varikosel ameliyatı olan arkadaşlar yardım edebilir misiniz

varikoselll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
105
11
28
30
Kızlar merhaba benim eşim 2021 yılında normal yolla varikosel ameliyatı oldu fakat herhangi bir etkisini göremedik vitamin ve takviyeleri bıraktığımızda değerlerinin düştüğünü farkettik. Şimdilerde ise doktor murat mermerkaya ile tedavimize devam ediyoruz. Benim size sormak istediğim şey eşimin tekrardan ameliyat olma durumu var daha önceden böyle bir durumla karşılaşıp ta deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Ikıncı kez mı? daha once duymadım

Merhaba varikosel için eşiniz hangi vitaminleri kullandı yardımcı olur musunuz

Merhaba biz birçok vitamin kullandik ama en uzun süre kullandığımız thancss one isimli bir takviye ama bunun yaninda keçiboynuzu özü sabah akşam fındık ceviz badem incir gibi kuruyemislerde tükettik.

Merhaba biz birçok vitamin kullandik ama en uzun süre kullandığımız thancss one isimli bir takviye ama bunun yaninda keçiboynuzu özü sabah akşam fındık ceviz badem incir gibi kuruyemislerde tükettik.
Canım selam, thancss isimli vitamini beğendiniz mi size etkisi oldu mu

şöyle söyliyim biz bu ilacı ameliyatımızın il 3 ayında kullandık bu sonucunda yaptırdığımız tahlillerde değerler çok yükselmişti fakat ilacı kullanmayı bırakınca farkettik ki hiç bir işe yaramamış ama bizim ameliyatımızdan kaynaklı olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…