Eşi 47 kromozomlu yani klinifelter sendromu olupta hamile kalan varmı

umutolsun

umudum yine geride kaldı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.465
477
648
36
arkadaslar aranızda eşi 47 kromozomlu yani klinifelter sendromu olupta hamile kalanlar varmı lütfen sesimi duyun tedavi süreclerini paylaşalım

geçmiş olsun benım azosperm+pko problemımız vardı uygukanan tedavi sonucu ikizlere hamıleyım işallah en kısa zamnda sizlerinde haberlerini alırız.

mrb arkadaşım sanırım kimse yok bizle aynı sorunu paylaşan.keşke olsa bende senin gibi bi ümittir arıyorum ama yok.belki bizler oluruz ümit kaynağı kimbilir.

beni bi duyan yokmu kızlar lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi umut arıyorum

merhaba umutolsun, hiç duymadım bu sendromu nedir tam olarak.ne açıdan problem yaratıyor.çok geçmiş olsun elbetteki.bizde de fsh ve sperm sorunu var ama tabiki en büyük problem ayrı ülkelerde
olmamız:çok üzgünüm:

selam canimbenim esimdede ayni durum var,esime micro tese yapildi 2 sperm bulundu ama pek kaliteli degil yinede donduruldu,2aya bi sperm kontrolude yapiliyor neolcak bende bilmiyorum,tüp bebek icin dr randevü aldik artik tedaviye basliyacaz,rabbim sumübarek ayda hepimizin yardimcisi olsun

Bende hiç duymamıştım genetik bir problem sanırım...Umarım herşey yolunda gider...

denizia arkadasım sagol ilgilendigin için kromozom fazlalıgı bir rahatsızlık sorun ılarak normal yolla bebegimiz olma ihtimali yok yani

geçmiş olsun umutolsun.nicedir girmiyorum bloğa sinirim kaldırmıyor artık.millet pıtır pıtır doğuruyor.
reva mı bu tek dert buymuş gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…