- 24 Aralık 2024
- 2.138
- 1.143
- 48
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Siz bana bakmayın ben pimpirikliyim çokBenim eşimde uzun zamandır kullanıyor. Hamile kalabildim çok şükür. mesajınızı okuyunca düşünmeye başladım acaba ilaç spermi etkileyip olumsuz birseye sebep olur mu diye...
Benim eşimde varikosel sorunu vardı o yüzden olmuyordu. Ameliyatını olduktan bir yıl sonra oldu. Yani hiç kullandığı ilaçla ilgili doktoru bişey demedi açıkçası bizde sormadık. Değerleri duzeldiginde çok şükür hemen olduSiz bana bakmayın ben pimpirikliyim çoksağlıkla gelir inşallah. Ne kadar zamandan sonra oldu peki. Sizin eşiniz hangş ilacı kullanıyor
MaşallahBenim eşimde varikosel sorunu vardı o yüzden olmuyordu. Ameliyatını olduktan bir yıl sonra oldu. Yani hiç kullandığı ilaçla ilgili doktoru bişey demedi açıkçası bizde sormadık. Değerleri duzeldiginde çok şükür hemen oldu
Sizde baktirdiniz mi eşinizin değerlerine. Sizin yazınızı okuduktan sonra biraz inceleme yaptım. Sanırım ilaçlar etkisi ile bişey olmuşsa DNA hasarına bakiliyormus spermler üzerindeki..yanlış bilgi olmasın ama sizde araştırıp bakabilirsiniz.Maşallah
Daha baktırmadık 8. Aydan sonra dank etti bendeSizde baktirdiniz mi eşinizin değerlerine. Sizin yazınızı okuduktan sonra biraz inceleme yaptım. Sanırım ilaçlar etkisi ile bişey olmuşsa DNA hasarına bakiliyormus spermler üzerindeki..yanlış bilgi olmasın ama sizde araştırıp bakabilirsiniz.
8 ay olduğu için dr gerekli görmedi. Tahlil fln yapmadık hiç bildigim reglim düzenli o kadareşinizle beraber genel testlerınız yapıldı mı ? Rahim filmi spremıogram gibi
Biran önce baktırın. Umarım güzel sonuçlar alırsınızDaha baktırmadık 8. Aydan sonra dank etti bendeyakın zamanda randevu bulursak baktırıcaz inşallah devlette şu DNA şeyine de bakıyorlardır
nie olmasın gecıktırmeyın ınanın zamanın ne kadar değerli olduğunu geç kaldığını düşününce anlıyor insan . Biz geçen sene ramazanda verdik iftar sonrası özel bir labaratuvarda8 ay olduğu için dr gerekli görmedi. Tahlil fln yapmadık hiç bildigim reglim düzenli o kadar
Ama şimdi antidepresan olayını söyleyince dr a sperm testi ysptırmamızı söyledi bakalım yaptorıcsz en yakın zamanda. Ramazan da olmaz tabi
İftar sonrasını düşünmedik hiç haklısınız. Tüp bebek kliniklerinde mi yapılabilir neresi açık olur pekinie olmasın gecıktırmeyın ınanın zamanın ne kadar değerli olduğunu geç kaldığını düşününce anlıyor insan . Biz geçen sene ramazanda verdik iftar sonrası özel bir labaratuvarda
Labaratuvarlar var bireysel çalışan .İftar sonrasını düşünmedik hiç haklısınız. Tüp bebek kliniklerinde mi yapılabilir neresi açık olur peki
Teşekkür ederim ☺Labaratuvarlar var bireysel çalışan .
Özel bi hastanenin tüp bebek bölümünde de verebilirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?