- Konu Sahibi azrambenim
arkadaşlar merhaba bir arkadaşım için yine burdayım eşi askere gidecek 10 gün sonra ve bebeği var 8 aylık acemilik izmir/foça siz düşünün artık o askerliği
( ama çook üzgün eşinin yanında deil ama benim yanımda çoooook ağlıyo çok içim gidiyo kendi annesi gilin yanında durucak ama eşi onun eli ayağı oda eşinin yani okadar bağlılar annesi de ters biraz bebeğide sürekli hasta oluyo nasıl başedicem tek başıma diyo annesi yardım etmez zaten hiç bakıma hep gezme tozma bende napması gerektiğini bilmiyorum yani nasıl dayanabileceğini nelere tutunabileceğini inanın bilmiyorum yıkıldı resmen bu arada arkadaşım 21 yaşında eşi açıköğretimden askerliği 1 yıl tecil ettirdi oda 21 yaşında askerlik bir yıla düşecek bi an önce gitsin gelsin bir yıl sabret diyorum oğlum olmasa tamamda diyo sürekli hasta oluyo diyo her gün aman diyemem babamda bişey yok ama annemin gezmesi kalırsa mazallah evi başımıza yıkar diyo banada uzak arkadaşlar bana bi yol gösterin bende onu söyliyim arkadaşıma tecrübeli olanlar varsa yol göstersin