• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi az konuşan ciddilerin topiği olsun

benim herüfte az konuşur ağzından cımbızla çekersin kelimeleri
bende konuşmk isterim bütün gün zaten evdeyim
3 ay önce aynı anda 2 telefonla konuşuyorum ve 3.sü çalıyor ağzım yoruluyo derdi
ama 3 aydır evde bu seferde bunalımdayım iş bulamıyorum diyo her şeye bahanesi var
yok konuşmuyo konuşmuyo
işle ilgili bi gelişme oldumu soruyorum bana 1 kelimelik cevaplar veriyo
ben gene bişe soruyorum gene 1 kelime
sonr a arkadaşları arıyo soruyo onlara kelime kelime rapor veriyo ve ben gıcık oluyorum bu duruma

ama onun dışında çok iyi ve yardımcı bi insandır
ne biliim benmi çok gevezeyim anlamadımki
ama yarın şu abdullah gül geldi kapıya esprisini yapıcam bakalım ne kadar dinliyo beni:)))

benim herüfte az konuşur ağzından cımbızla çekersin kelimeleri
bende konuşmk isterim bütün gün zaten evdeyim
3 ay önce aynı anda 2 telefonla konuşuyorum ve 3.sü çalıyor ağzım yoruluyo derdi
ama 3 aydır evde bu seferde bunalımdayım iş bulamıyorum diyo her şeye bahanesi var
yok konuşmuyo konuşmuyo
işle ilgili bi gelişme oldumu soruyorum bana 1 kelimelik cevaplar veriyo
ben gene bişe soruyorum gene 1 kelime
sonr a arkadaşları arıyo soruyo onlara kelime kelime rapor veriyo ve ben gıcık oluyorum bu duruma

ama onun dışında çok iyi ve yardımcı bi insandır
ne biliim benmi çok gevezeyim anlamadımki
ama yarın şu abdullah gül geldi kapıya esprisini yapıcam bakalım ne kadar dinliyo beni:)))

yap canım yap,en azından eğleniyorsun sonunda,ben dün akşam yine dedim,Abdullah Gül sürekli bizim zili çalıyo yaa ne bu böyle diye yakaladı hemen:52:

benim erkek arkadaşımda az konuşurdu benim çenemde maşallahı var
benimkide açıldı üzüm üzüme baka baka :9:

hatta geçen annesiyle konuştum telefonda demişki ne güzel konuşkan kız :9:
konuşmayı seviyorum :69: sıcak kanlıyım mutluyum :3:

benim sevgilim de tipik ikizler burcu pek konuskan pek cana yakındır. ama böyle olmasını kıskanıyorum. çünkü çevresine karsı da böyle. keske azıcık suskun olsaydı.

benim eşimde iyidir hoştur ama çok sakindir.sinirim pis olur der çok şükür görmedim bugüne kadar ama aşırı sakin sanırım yani konuşmuyor oda.bazen bir açılıyor ozaman süper yakaladınmı fırsatı sor sorabilirsen her şeyi.ama bazende çok sessiz.bende aksine okadar fazla konuşuyorum ki.birde tüm gün evdeyim konuşacak kimse yok o gelince susturamıyor beni.ama çenem çok olup habire bir şeyler sorunca oda açılıyor sanırım.kadınlar günde 23 bin kelime konuşma ihtiyacı hissedermiş erkekler ise yarısı kadar falan.ben o hakkımı işyerinde dolduruyorum napayım hal kalmıyor diyor.bana da sen limiti dolduramadın sanırım diyor.yattığımız zaman bile söyleyecek bir şeyler buluyorum tıp oynuyoruz artık bakalım kaç dk sabredebilicem ben diye :21: bende susuyorum ama o anda mutlaka önemli bir şey aklıma geliyor oda gülmekten çatlıyor tabi.yani ben itici kuvvetim burda adamı konuşmaya sevkediyorum.işin nasıldı bugün şu aradı bu geldi gitti.şu işi yaptım sen ne yaptın vsvs. :66:

Back
X