ESI AZODPERM OLUP SPERMI ARTTIRANLAR ??SPERM SAYISINI ARTTIRICI YIYECEKLER??

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.571
3.949
333
29
Merhabalar
Esimde sperm hic yok
Sperm atttirici yiyecekler nelerdir?
Neler kullanip sonuc aldiniz ?
Simdilik sadece keci boynuzu kuru uyguluyoruz onerilerinizi bekliyorum..

Canim hiç sperm yoksa esin azosperm, kür kullanmadan önce bir doktora görünüp test filan yaptırın genetik mi neden diye.benim esim de azospermdi genetikte birsey çıkmadı 2 yıl igne ilaç tedavisi sonucu dogal yoldan sperm çıkışı oldu henüz bebegimiz yok ama bu aşamaya hic kolay gelmedik.ben de senin gibi araştırdım birsürü kurler denedik ama hangisi faydalı geldi bilemem.
Nohut küru,incir küru,balik yumurtasi,keciboynuzu küru,havuc suyu birçok sey denedik
Örneğin esimin hormonları yüksekti benim
Keçiboynuzu kür unu onermedi doktor
O yuzden ilk doktora danisin
Allah yardimciniz olsun canim

Amin canim insallah Allah hepimize nasio eder
Nedeni arastrmak icin test yaptilar o da bu hafta carsamba yada persembe cikacak bakalim nedenmus bn yinede bos gecmemek icin keci boy.kuru yapiyorum

Amin canim insallah Allah hepimize nasio eder
Nedeni arastrmak icin test yaptilar o da bu hafta carsamba yada persembe cikacak bakalim nedenmus bn yinede bos gecmemek icin keci boy.kuru yapiyorum
Slm canım bende bu ay tüp bebek ge başladık eşim sperm testi verdi doktor cok kötü dedi hemen tüp bebek ge başlamalıyız dedi 1 buçuk seneye bulunu bulamayaz bile dedi Bu benim 2 tüp bebek tedavim ilk denemede 7 haftalik kalpi atışını duymadık öyle şimdide

Insallah bu sefer kismet olur canim gercekten bu tedavi sureci cok zormus Allah isteyen herkese nasip etsin.bnim ilk olacak bakalim nasil olcak bizde hic sperm yok ameliyatla bulunursa

Insallah bu sefer kismet olur canim gercekten bu tedavi sureci cok zormus Allah isteyen herkese nasip etsin.bnim ilk olacak bakalim nasil olcak bizde hic sperm yok ameliyatla bulunursa
Merhaba İlk önce neden azospermi onun sebebi araştırmalı bir sonuçlarını çıksın burda Paylaş yardimci oluruz canım bizde bir yıl sifirdi spemr tüp bebek deneyemiyorduk variskosle çıktı doplerultrason cekildi ileri derece varsiksosel vardi cifta tarafli esimde ameliyat oldu alti ay bekledik çıkış başladı bende tüp yaptırdım degerim düşük çıktı kanamayla attı vucudum son gün nasip dedik yola devam bende keçiboynuzu özü pekmezi de öneririm aç karinla kana karisiyormus Rabbim şifa versin ins çıkışı başlar teseye gerek bile kalmazzz

Tedaviniz hayirli olsun canım,bende ilk tupbebekde 7 haftalikken kalp atisi durdu kurtaj oldum ,2. Yi denedik gecen ay tutmadi bu kez,simdi dondurulmuş vermemiz gerek,surec zor ALLAH yardimcimiz olsun

Canim ameliyat pek onerilmiyor ilacla tedaviye bakin bence ama tabi siz bilirsiniz

Amin canim insallah Allah hpimize nasip eder sonucalr cikinca paylasirim burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…