Eşi Azosperm Olanlar Burayaaaaaaaaaaa!!!!

Tatlişlerimmmmmmm tecrübelerinizi paylaşsanızaaa... koykuyooommm
arkadaşım üstünden çok zaman geçmiş ama senin eşinde azosperm ve evlat yada evlatlar:) sahibi olmuşsun sanırım nasıl oldu eşin tesemi oldu bahsedersen çok sevinirim bizde aynı durumdayızda

Canim kestane bali ve keciboynuzu suyu ile sayiyi artirdik şükür.. Tavsiye ederm

arkadaşım üstünden çok zaman geçmiş ama senin eşinde azosperm ve evlat yada evlatlar:) sahibi olmuşsun sanırım nasıl oldu eşin tesemi oldu bahsedersen çok sevinirim bizde aynı durumdayızda
Bir oglum var smdi kardes icin tekrar transferim gercklesti dun

Canım benim eşim amaliyat olmuştu. 5 tüp tese dokusu almışlardı. 1.deneme olumsuz. 2.denemeden 1 oğlum var. 3.deneme olumsuz. 4.deneme kardeş için pazartesi transferim oldu. Allah inşallah sana da nasip eder.

Canım benim eşim amaliyat olmuştu. 5 tüp tese dokusu almışlardı. 1.deneme olumsuz. 2.denemeden 1 oğlum var. 3.deneme olumsuz. 4.deneme kardeş için pazartesi transferim oldu. Allah inşallah sana da nasip eder.
sabah yazamıodum burdan msj ama şimdi yazılıo anlamadım :) senin 1.deneme olumsuz 2.olumlu 3. olumsuz bence bu 4.denemen olumlu olucak :)

Embriyolar herşey yolunda, bu defa stres var. Annem hasta ve yanımda. O nedenle endişeliyim
lütfen bütün olumsuz düşünceleri vs kafandan atmaya bak annene geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyleşir. buarada sana kaç tane transfer edilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…