Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani biri sosyal medya da çokca kendi gösteren biri iyi geldiklerinde vardır kötü geldikleri de elbet ama Acıbadem zaten normaldede çok pahalı maliyetli biryer. Bence konuşun karşilastirin ben Semih Zekiye gittim ama aaa çok iyidir filan diyemem gidin gorusun tartın ölçün biçin teknik olarak çoğu şeyi gereksiz gorur Semih zeki ama sizin durumunuza göre yine.
Canım bnm bugün lekelenmem oldu transfer günü hariç 8.gündeyim doktorum beta vermemi söyledi progesteron iğne yaptır dedi beta pozitif geldi çok şükür umarım sağlıkla ilerler ve sana da nasip olur
İnşallah pozitifi görürüsünüz sağlıkla da kucağınıza alırsınız kaç embriyo transfer edildi? Özel olmazsa tüm süreçte ne kadar harcadınız güncel olarak?
Amin… tek embriyo transfer edildi. Tabiki cevaplayayım zamanında ben de çok araştırmıştım çünkü. 97.500 tedavi ücreti. Yumurta toplama vs içinde olarak yani. İlaçlarım da 20.400 tuttu. Transfer sonrası başka ilaçlar iğneler aldım onlar da 1.100 lira tuttu. Düşündüğüm kadar yüksek bir ücretle karşılaşmadık neyse ki. Dondurma ücreti olarak da 15 bin verdik 1 embriyom donduruldu.
Canım bnm bugün lekelenmem oldu transfer günü hariç 8.gündeyim doktorum beta vermemi söyledi progesteron iğne yaptır dedi beta pozitif geldi çok şükür umarım sağlıkla ilerler ve sana da nasip olur
Bı sikinti yaşamadım ama ben doktor ovmeyi pek sevmem yani aklıma daha çok yatmıştı yaptıkları filan ben orada 4ncu denemem de ikiz doğum yaptım. Acıbademi tercih etmedim