Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende semih beyde tedavi oldum sebebsiz infertilite vardı ikinci deneme de pozitifi gördük çok şükür kendisi son derece güvenilir ve işinin ehli mustafa taşla da gorusmustuk önce orası cok kalabalık ve bekledıgınız ilgi ve sıcaklığı bulamazsınız
Bende semih beyde tedavi oldum sebebsiz infertilite vardı ikinci deneme de pozitifi gördük çok şükür kendisi son derece güvenilir ve işinin ehli mustafa taşla da gorusmustuk önce orası cok kalabalık ve bekledıgınız ilgi ve sıcaklığı bulamazsınız
Evet biz de semih bey’de karar kıldık. Aralık’a kadar doğal deneyeceğiz çünkü bu ay rahim filmi çekimim var ondan sonra doğal gebelik çok artıyor dedi doktor, Aralık’a kadar deneyip sonra semih beye gideğiz olmazsa. İnşallah Aralık’a kadar hamile kalırım da