- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
- Konu Sahibi mehlikaerva
Tatlişlerimmmmmmm tecrübelerinizi paylaşsanızaaa... koykuyooommm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlişlerimmmmmmm tecrübelerinizi paylaşsanızaaa... koykuyooommm![]()
kıyamam kuzum kimse cevap vermedimi sanaaşamaları noktasında yardımcı olsanıza a dostlaarr
kıyamam kuzum kimse cevap vermedimi sana![]()
kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmm:)nerden de buldun lan 2 ay oncesını :) meger boyle bı topık varmıss. . . Kımse ılgılenmedı benleee
arkadaşım üstünden çok zaman geçmiş ama senin eşinde azosperm ve evlat yada evlatlar:) sahibi olmuşsun sanırım nasıl oldu eşin tesemi oldu bahsedersen çok sevinirim bizde aynı durumdayızdaTatlişlerimmmmmmm tecrübelerinizi paylaşsanızaaa... koykuyooommm![]()
Bir oglum var smdi kardes icin tekrar transferim gercklesti dunarkadaşım üstünden çok zaman geçmiş ama senin eşinde azosperm ve evlat yada evlatlar:) sahibi olmuşsun sanırım nasıl oldu eşin tesemi oldu bahsedersen çok sevinirim bizde aynı durumdayızda![]()
Canım benim eşim amaliyat olmuştu. 5 tüp tese dokusu almışlardı. 1.deneme olumsuz. 2.denemeden 1 oğlum var. 3.deneme olumsuz. 4.deneme kardeş için pazartesi transferim oldu. Allah inşallah sana da nasip eder.arkadaşım üstünden çok zaman geçmiş ama senin eşinde azosperm ve evlat yada evlatlar:) sahibi olmuşsun sanırım nasıl oldu eşin tesemi oldu bahsedersen çok sevinirim bizde aynı durumdayızda![]()
sabah yazamıodum burdan msj ama şimdi yazılıo anlamadım :) senin 1.deneme olumsuz 2.olumlu 3. olumsuz bence bu 4.denemen olumlu olucak :)Canım benim eşim amaliyat olmuştu. 5 tüp tese dokusu almışlardı. 1.deneme olumsuz. 2.denemeden 1 oğlum var. 3.deneme olumsuz. 4.deneme kardeş için pazartesi transferim oldu. Allah inşallah sana da nasip eder.
Embriyolar herşey yolunda, bu defa stres var. Annem hasta ve yanımda. O nedenle endişeliyimsabah yazamıodum burdan msj ama şimdi yazılıo anlamadım :) senin 1.deneme olumsuz 2.olumlu 3. olumsuz bence bu 4.denemen olumlu olucak :)
lütfen bütün olumsuz düşünceleri vs kafandan atmaya bak annene geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyleşir. buarada sana kaç tane transfer edilmiştiEmbriyolar herşey yolunda, bu defa stres var. Annem hasta ve yanımda. O nedenle endişeliyim![]()
2 tane 5 günlüklütfen bütün olumsuz düşünceleri vs kafandan atmaya bak annene geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyleşir. buarada sana kaç tane transfer edilmişti