Eşi Azosperm Olanlar Burayaaaaaaaaaaa!!!!

Tatlişlerimmmmmmm tecrübelerinizi paylaşsanızaaa... koykuyooommm :KK43:
arkadaşım üstünden çok zaman geçmiş ama senin eşinde azosperm ve evlat yada evlatlar:) sahibi olmuşsun sanırım nasıl oldu eşin tesemi oldu bahsedersen çok sevinirim bizde aynı durumdayızda :(

arkadaşım üstünden çok zaman geçmiş ama senin eşinde azosperm ve evlat yada evlatlar:) sahibi olmuşsun sanırım nasıl oldu eşin tesemi oldu bahsedersen çok sevinirim bizde aynı durumdayızda :KK43:
Bir oglum var smdi kardes icin tekrar transferim gercklesti dun

arkadaşım üstünden çok zaman geçmiş ama senin eşinde azosperm ve evlat yada evlatlar:) sahibi olmuşsun sanırım nasıl oldu eşin tesemi oldu bahsedersen çok sevinirim bizde aynı durumdayızda :KK43:
Canım benim eşim amaliyat olmuştu. 5 tüp tese dokusu almışlardı. 1.deneme olumsuz. 2.denemeden 1 oğlum var. 3.deneme olumsuz. 4.deneme kardeş için pazartesi transferim oldu. Allah inşallah sana da nasip eder.

Canım benim eşim amaliyat olmuştu. 5 tüp tese dokusu almışlardı. 1.deneme olumsuz. 2.denemeden 1 oğlum var. 3.deneme olumsuz. 4.deneme kardeş için pazartesi transferim oldu. Allah inşallah sana da nasip eder.
sabah yazamıodum burdan msj ama şimdi yazılıo anlamadım :) senin 1.deneme olumsuz 2.olumlu 3. olumsuz bence bu 4.denemen olumlu olucak :)

Embriyolar herşey yolunda, bu defa stres var. Annem hasta ve yanımda. O nedenle endişeliyim :KK43:
lütfen bütün olumsuz düşünceleri vs kafandan atmaya bak annene geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyleşir. buarada sana kaç tane transfer edilmişti

Back
X