Erkek İnfertilitesi eşi azosperm olanlar gelin dertleşelimmm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hera1412

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
19
2
36
38
Eşim azosperm ve tavsiye üzerine Kaan Aydostan eylul ayına randevu aldık bızım ılk sonucumuzdan 3 ay sonra yaptırdıgımız sonuclarda yıne azosperm ve sonuc yıne 0 lutfen yardımcı olurmusunuz tedavi sonucunda degerleri düzelen varmı

Eşim azosperm ve tavsiye üzerine Kaan Aydostan eylul ayına randevu aldık bızım ılk sonucumuzdan 3 ay sonra yaptırdıgımız sonuclarda yıne azosperm ve sonuc yıne 0 lutfen yardımcı olurmusunuz tedavi sonucunda degerleri düzelen varmı
Bizde Kaan hocayla başladık bizde haploit hücre bile vardı ama 6 ayın sonunda tedavimizi bitirdi şimdi Emre bakırcıoğluna gidiyoruz o ümitli konuştu ayrıca ben teseyi araştırdım normalde 2 saat kadar sürmesi gerekirken Kaan bey yarım saatte bitirdi sadece bir bölgeden parça alıp kapatmış benim tavsiyem Emre bey

Bizde Kaan hocayla başladık bizde haploit hücre bile vardı ama 6 ayın sonunda tedavimizi bitirdi şimdi Emre bakırcıoğluna gidiyoruz o ümitli konuştu ayrıca ben teseyi araştırdım normalde 2 saat kadar sürmesi gerekirken Kaan bey yarım saatte bitirdi sadece bir bölgeden parça alıp kapatmış benim tavsiyem Emre bey
peki Kaan Hoca ameliyat yaptığında bişey bulamadımı bıde tedaviniz ne kadar suredır devam edıyor aslında kafam cok karısık dogru yerde baslayıp vakıt kaybetmeden olumlu sonuc almak ıstıyorum herkez gıbi

peki Kaan Hoca ameliyat yaptığında bişey bulamadımı bıde tedaviniz ne kadar suredır devam edıyor aslında kafam cok karısık dogru yerde baslayıp vakıt kaybetmeden olumlu sonuc almak ıstıyorum herkez gıbi
2 yıla yakın oldu biz öğreneli Kaan hoca hiç tedavisiz tese yaptı hiç bişey bulamadı. Daha sonra ilaç tedavisi verdi ilaçlar iyi geldi hormonlar düzelmişti eşim ilaçları düzenli kullanmadı panik atak vardı bunu söyledik hiç önemsemedi bir test istedi ona görede tedaviye yanıt vermiyor diyip bıraktı ama haploit yuvarlak hücrede vardı bizde ben bir kaç arkadaştan duydum 1 yıl tedavi veriyormuş biz o kadar kötüde değildik bitirmesini anlayamadım Emre bey kafama çok yattı ki zaten ben en başta ona gidecektim eşim uçak a binemem dedi Ankara'yı tercih ettik.

Kaan hocaya kötü diyemem sağolsun iyi bir İnsan ama tese olarak ben Emre beyi öneriyorum tesenizi ona yaptırın derim

Kaan hocaya kötü diyemem sağolsun iyi bir İnsan ama tese olarak ben Emre beyi öneriyorum tesenizi ona yaptırın derim
aslında bızım durumumuz 5 ay once ogrendık hormona baglı azosperm var bu tıp hastalarda normal cıkış olurmu yoksa ıllada tesemı bılemıyorum cok yenıyız onumuzde ne kadar surec var onuda bılemıyorum kaan hoca Eylulden once randevu veremedı oncesınde Emre hoca verebılırse bıde onla konusalım o zaman hangisi daha yakın gelırse bıze onunla devam ederız artık arastırdıkca kafa karısıklıklarıda artıyor

aslında bızım durumumuz 5 ay once ogrendık hormona baglı azosperm var bu tıp hastalarda normal cıkış olurmu yoksa ıllada tesemı bılemıyorum cok yenıyız onumuzde ne kadar surec var onuda bılemıyorum kaan hoca Eylulden once randevu veremedı oncesınde Emre hoca verebılırse bıde onla konusalım o zaman hangisi daha yakın gelırse bıze onunla devam ederız artık arastırdıkca kafa karısıklıklarıda artıyor
Kaan hocanın cevapları çok geç geliyor bizim WhatsApp grubumuz var azolularla oradaki arkadaşlarda yazmış sanki kopyala yapıştır yapıyor herkese aynı mesaj sanki Emre bey dün bizi kendisi Aradı sonuçlarımızı konuştuk bilmiyorum ben şimdilik memnun kaldım zaman ne gösterir bilemem

Merhaba. Benim eşimde de tahlil sonucunda sperm çıkmadı. Üretimde bozukluk dedi ürolog ve olması gerekenden küçük testisler dedi. Emre beyden randevu aldım, bahsettiğiniz emre bey emre bakırcıoğlu değil mi?kaan beyi de yazanlar var. İnşallah hepimiz çare buluruz

Merhaba. Benim eşimde de tahlil sonucunda sperm çıkmadı. Üretimde bozukluk dedi ürolog ve olması gerekenden küçük testisler dedi. Emre beyden randevu aldım, bahsettiğiniz emre bey emre bakırcıoğlu değil mi?kaan beyi de yazanlar var. İnşallah hepimiz çare buluruz
Evet Emre bakırcıoğlu

Teşekkürler ,siz microtese ameliyatı oldunuz mu sonuç nasıl
Olduk bir yıl oldu Kaan hoca yaptı ama ben araştırıp gittim 2 saat diye beklerken 20 dk da yaptı çıktı parça almış o yüzden şimdi Emre bey yapacak 2 ay sonra sanırım çünkü iki aylık iğne tedavisi verdi hormonlarımız yüksek

Merhaba tekrar, biz bu cuma gidicez ama saatler geçmiyor adeta ben biranönce görünmek istedim randevuları dolu. Benim eşimin fsh 25 . Testesteron düşük. İğne oldu testesteron iğnesi geçen ay. Sizin fshdeğeri kaç

Bizimki fsh 31 çok yüksek testesteron baya düşük ama choriomon bize iyi gelmişti iğne olduktan sonra düzeldi değerler ama Kaan hoca tese yapıp ilaç vermişti sonra tedaviyi bitirdi şimdi Emre beyde choriomon iyi geldiyse devam edelim dedi 2 ay sonrada duruma göre tese yapacak sanırım

Kaan bey Tedaviyi neden bitirdi. Kaan beyde çok olumlu şeyler okudum ama bir okadar daha başından atıyor vs yazmışlar. Microtese yi emre bey en iyisiymiş . Kendiliğinden de tedavi olanlar var sanırım bizim durumumuz benzer allah yardımcımız olsun

Kaan bey Tedaviyi neden bitirdi. Kaan beyde çok olumlu şeyler okudum ama bir okadar daha başından atıyor vs yazmışlar. Microtese yi emre bey en iyisiymiş . Kendiliğinden de tedavi olanlar var sanırım bizim durumumuz benzer allah yardımcımız olsun
Bizi basından attı halbuki haploit hücrede çıkmıştı tesede çok iyi bir insan bence ama iyi bir doktor değil ben memnun kalmadım teseyi Emrede olun

Back
X