- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
sikayet ettim canim simgesi sahte profil olduŞikayet edin bence en guzeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sikayet ettim canim simgesi sahte profil olduŞikayet edin bence en guzeli
Pembemarulcuğum sakın hemen microtese olmayın. İstanbulda tansel kaplancan veya emre bakırcıoğluna gelin çünkü bunlar önce tedavi uyguluyorlar ve sakın hemen tese olmayın çünkü tese yapacak olan kişinin çok deneyimli olması lazım, sonra pişman olursunuz. Bizim tedavide 8. Ayımız daha tese olmadık sakın diyorum bak bizimde fsh yüksekti . Ama önemli olan testesteron o kaç sizde.merhaba arkadaslar
durumlar nasıl gidiyor lütfen paylaşın bzde yeni öğrendık eşim azospermi. fsh 54 cıktı. genetik testimiz aralık sonu çıkıcak.kaan aydosa randevu aldık şubat ayına verdi. bzm durumumuzda olan varmı dokuz eylüldeki urolog genetik testi sonucuna göre direk mikrotese dedi. bn kaan aydosun sitesinde fsh yuksek olanlara tedavi yaptığını okudum ümitlendim.
paylaşımlarınızı bekliyorum
Pembemarulcuğum sakın hemen microtese olmayın. İstanbulda tansel kaplancan veya emre bakırcıoğluna gelin çünkü bunlar önce tedavi uyguluyorlar ve sakın hemen tese olmayın çünkü tese yapacak olan kişinin çok deneyimli olması lazım, sonra pişman olursunuz. Bizim tedavide 8. Ayımız daha tese olmadık sakın diyorum bak bizimde fsh yüksekti . Ama önemli olan testesteron o kaç sizde.
Evet canım bizim fsh düştü testesteron 1.6 idi 3.5 oldu, bu ay sonunda ameliyat olacak eşim. ama lütfen teseyi deneyimli birine olun bizim tedavimiz daha bitmedi ilaç kullanıyoruz doktorun en doğrusunu söyler zamanınız da yoksa istanbulda bu doktorlara gelin biran evvelTestesteron 2.8 cikmis dusuksizin nasildi durumunuzda duzelme varmi bzm fazla zamanimiz yok yani bnddede sorun var yumurta rezervim az
![]()
Insallah guzel haberler alirsiniz bekliyorum sonucunuzu.. genetik sonucumuz normal cikarsam bakalm emre bakircioglundanda alalim randevu. Bitkisel kur vs onerdimi sizeEvet canım bizim fsh düştü testesteron 1.6 idi 3.5 oldu, bu ay sonunda ameliyat olacak eşim. ama lütfen teseyi deneyimli birine olun bizim tedavimiz daha bitmedi ilaç kullanıyoruz doktorun en doğrusunu söyler zamanınız da yoksa istanbulda bu doktorlara gelin biran evvel
Biz de Emre beyin hastasıyız Emre Bey bitkisel kür önermez. Bizim de fsh 34 tü iğnelerle düştü . İyi bir doktor . Bence bir görüşün .Insallah guzel haberler alirsiniz bekliyorum sonucunuzu.. genetik sonucumuz normal cikarsam bakalm emre bakircioglundanda alalim randevu. Bitkisel kur vs onerdimi size
Tekrar merhaba canım, emre bey sigara ve alkol varsa onların bırakılmasını ister. Bitkisel kürlere karşı değil ama kendi özellikle tavsiye etmez. Çok saol güzel dileklerin için . Emre bakırcıoğlu na internet sitesinden ulaşabilirsiniz ön görüşmeden ücret almaz bilginiz olsun. Aynı şekilde tansel bey de almıyor. Sonra karar verin, inşallah genetik iyi çıkar.Insallah guzel haberler alirsiniz bekliyorum sonucunuzu.. genetik sonucumuz normal cikarsam bakalm emre bakircioglundanda alalim randevu. Bitkisel kur vs onerdimi size
Tekrar merhaba canım, emre bey sigara ve alkol varsa onların bırakılmasını ister. Bitkisel kürlere karşı değil ama kendi özellikle tavsiye etmez. Çok saol güzel dileklerin için . Emre bakırcıoğlu na internet sitesinden ulaşabilirsiniz ön görüşmeden ücret almaz bilginiz olsun. Aynı şekilde tansel bey de almıyor. Sonra karar verin, inşallah genetik iyi çıkar.
Biz de Emre beyin hastasıyız Emre Bey bitkisel kür önermez. Bizim de fsh 34 tü iğnelerle düştü . İyi bir doktor . Bence bir görüşün .
BiZ de genetik sonucu çıkmadan gitmiştik fsh 34 tü iğne verdi bize 3 haftada etki etti fsh düştü biz tese olmadık . Sperm çıkışı tek tük de olsa olmaya başladı . Emre Bey iyi bir doktor insana çok umut verici konuşmuyor neyse onu söylüyorrmerhabalar , randevumuzu aldık emre beyden şuan genetik sonucu için beklemedeyiz. size ne verdi emre bey fsh kaç ayda düştü mikro tese yapıldımı sperm bulundumu çok soru sordm kusura bkmayın![]()
BiZ de genetik sonucu çıkmadan gitmiştik fsh 34 tü iğne verdi bize 3 haftada etki etti fsh düştü biz tese olmadık . Sperm çıkışı tek tük de olsa olmaya başladı . Emre Bey iyi bir doktor insana çok umut verici konuşmuyor neyse onu söylüyor
amin inşallah . Bize önce azosperm teşhisi konuldu ancak daha sonra bu durum değişti . Her vücut farklı ilaçlara farklı tepkiler veriyor . Hakkımızda hayırlısı olsun . Siz bir ön görüşme yapın zaten aklınızdaki sorulara cevap bulduğunuzu düşünürseniz ona göre karar verirsiniz.Bunu duyduguma nasil sevindim anlatamam size insallah bizdede boyle olur cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin.allahim tum isteyenlere evlat nasip etsin bizlerin kucagini bos birakma yarabbim
Tekrar merhaba canım, emre bey sigara ve alkol varsa onların bırakılmasını ister. Bitkisel kürlere karşı değil ama kendi özellikle tavsiye etmez. Çok saol güzel dileklerin için . Emre bakırcıoğlu na internet sitesinden ulaşabilirsiniz ön görüşmeden ücret almaz bilginiz olsun. Aynı şekilde tansel bey de almıyor. Sonra karar verin, inşallah genetik iyi çıkar.
İnşallah karyotipte de sıkıntı çıkmaz ise sizin sebebi olmayan infertilite oluyo . Bizim tese bu ay sonu olacaktekrar merhaba tese oldunuzmu acaba durumunuz nasıl ?
bizim genetik te sorun cıkmadı emre beye mail attık görüştük bitakım testler istedi tiroid vs bakılmamış dedi birde karyotip analizi ni yaptırın öyle görüşelim ddi ddklerini yaptrdık karyotip analiz sonuçlarını bekliyoruz şimdide.. ona göre bi tedavi uygulayacakmış ama esasen bu işin tedavisi yok ddi...
canım tedavi ücretleri neymiş öğrendiniz mi bilgi verir misinizEşim azosperm ve tavsiye üzerine Kaan Aydostan eylul ayına randevu aldık bızım ılk sonucumuzdan 3 ay sonra yaptırdıgımız sonuclarda yıne azosperm ve sonuc yıne 0 lutfen yardımcı olurmusunuz tedavi sonucunda degerleri düzelen varmı
zeynep hanım emre beye gitmeyi bende düşünüyorum aslında fiyatlar nasıl bilgi verir misin canımTekrar merhaba canım, emre bey sigara ve alkol varsa onların bırakılmasını ister. Bitkisel kürlere karşı değil ama kendi özellikle tavsiye etmez. Çok saol güzel dileklerin için . Emre bakırcıoğlu na internet sitesinden ulaşabilirsiniz ön görüşmeden ücret almaz bilginiz olsun. Aynı şekilde tansel bey de almıyor. Sonra karar verin, inşallah genetik iyi çıkar.