Eşi azosperm olup hamile kalan varmı lütfen yardımcı olun

Çok üzüldüm sizin adınıza Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah canım benim çok teşekkür ederim neler yaptığınızı bana anlatın olur mu pazartesi gidicez urologa sizleri haberdar ederim
Amin canim bende uzuldum sizin adiniza sende haberdar et umudumuzu kaybetmemeliyiz

Ben dün azospermili eşi olan arkadaşı etiketledim. O en bilinçcli olanlardan. Çok da güzel anlattı. Devlette raporun şartları var tüp bebek için. Ama şimdi siz ilaç tedavisi olmadan pat diye tese ameliyatı olursanız sperm bulunmazsa büyük depresyona girersiniz. Öncesinde ilaç tedavisi olmanız şansı çok çok arttırır. Tüp bebekten önce eşiniz için vitamin takviyesi araştırmanız gerekiyor.
Ben tüp bebek yaptırıcam araştırma hastanaseinde raporlu hastayım. O aşamaya gelince sana aşamaları anlatırım.
Ömce sakin ol. Eşini sakım strese sokma.
Bizde aynı olduk 😔 Eşime azosperm teşhisi konuldu ve ardından hemen mikro TESE ameliyatı olması gerekiyor dediler. Hiç ilaç kullanmadan mı dedik, ilaçla düzelmeyecek derecede dediler ve ameliyatta hiç bir sperm hücresi bulunmadı. Eşim 25 ben 24 yaşındayım. Doktor çocuğunuz olmaz bu defteri kapatın dedi. Ama ümidimizi kaybetmek istemiyorum Allah’tan Ümit kesilmez 😔😔😔😔😔

Bizde aynı olduk 😔 Eşime azosperm teşhisi konuldu ve ardından hemen mikro TESE ameliyatı olması gerekiyor dediler. Hiç ilaç kullanmadan mı dedik, ilaçla düzelmeyecek derecede dediler ve ameliyatta hiç bir sperm hücresi bulunmadı. Eşim 25 ben 24 yaşındayım. Doktor çocuğunuz olmaz bu defteri kapatın dedi. Ama ümidimizi kaybetmek istemiyorum Allah’tan Ümit kesilmez 😔😔😔😔😔
Ben bu konuda Madamoisellee Madamoisellee arkadaşımla konuşmuştum. Siz de onunla konuşun yardımcı olacaktır. Mücadelesini veriyor ve bu yolda ilerleyenlerin bunu yaşayıp hataya düştüğünü söylüyor. İnşallah Allah mucizenizi versin. 🤲🏻

Çok üzgünüm, duygularınızı paylaşıyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
Araştırıp ve bi süre tedavi olup Tese olsaydınız daha iyi olabilirdi, içerdeki hücreleri geliştirmek için veya varsa sperm kalitesini arttırmak için. Ama olmuşsunuz bikere hiç pes etmeyin.
6. Tesesini olan insanlar tanıyorum.
Çocuğunuz olmaz bu defter kapatın diyen doktor kim Allah aşkına..

En olmaz vakalar Rosi tekniği deneyerek en azından mücadele ederek devam ediyor yoluna.
Bir başarısız teseden sonra olmaz defter kapatın demek profesyonelce değil, üzgünüm.

Siz araştırın, iyi bi doktorda sıfırdan başlamak üzere randevu alın. Bütün testleri yaptırın, genetk kan detaylı Sperm analizi vs.
Azospermi sebebinizi bulduktan sonra doktorunuz doğru tedaviyi verir. 2. Tesede belki olgun sperm bulunur kim bilir, hiç olmazsa Rısiye uygun hücreler. Bu yüzden karaları bağlayıp asla pes etmiyoruz.
Sonuna kadar mücadele ediyoruz. Rabbimizden isteyelim ve Doktorlar vesilesiyle nasip etsin inşallah🙏✨

Selam kızlar dün eşimin azosperm olduğunu öğrendik daha 22 yaşındayım 1.5senelik evliyim eşim 25 yaşında bizi ürolojiye yönlendirdiler ne yapıcağımı bilmiyorum eşimede belli etmek istemiyorum bu yollardan geçenler hamile kalanlar nolur biraz aydınlatın beni bide tüp bebek yaşı kaç bana yaparlarmı devlet hastanesinde yapıyolar mı ankarada yaşıyorum özele gidilcek durum yok nolur aydınlatın beni
Canım eşin ameliyat olur mikro cerrahi ile yumurtaların da sperm bulunursa tüp bebek olur inş bulunur 🙏🏻 arkadaşım öleydi eşi 3 kez ameliyat oldu ama malesef bulunamadı

arkadaşlar merhaba
bir süredir çeşitli topikleri takip ediyorum, hepimiz gibi :) çok şeyler de öğrendim topiklerden.
bazen an geliyor umutsuzluğa düşüyor insan, yoruluyor. kullandığımız tüm o ilaçların yan etkisi bezdiriyor. o anlardan birindeyim :(
en yakınlarıma bile anlatmakta zorlandığım bu konuyu burada paylaşmak iyi geliyor.

eşim 45 yaşında klinefelter hastası , daha hiç mtese olmadı. 3 aydır impryl ve arimidex kullanıyor.
ben ise 39yaşımdayım, erken menopoz ve yumurta rezerv düşüklüğü var. 3 kere yumurta toplama işlemi yaptırdım, 4tane yumurtam donduruldu. geçen ay yumurtalarım hiç gelişmedi yumurta toplama tedavim iptal oldu. yine yumurta toplama tedavisine başladım, yarın ilk kontrolüm var 3günlük iğne kullanımım sonrası. endişeliyim , gerginim, modum düşük :(
kullandığım vitaminler & dhea hormonları & iğneler yüzünden aldığım kilolar & hantallaştım, bacak & ayak ağrılarım oluyor & hafif nefes darlığı yapıyor

tedavimize acıbadem maslakta devam ediyoruz, yaşımız & durumumuz sıkıntılı olunca kendimizce en emin ellere teslim etmek istedik kendimizi. hastanenin ödeme prosedürleri , vs zorlu. bülent bey güven verdi , umarım doğru karar vermişizdir.
eşim mtese olmadan mümkün olduğunca yumurta toplayalım denildi, ve onun için hala yumurta toplama için uğraşıyoruz.
malesef sperm olup olmadığını bilmeden bu süreci yaşamak ta ayrıca zor oluyor, maddi & manevi açıdan.

çok uzun bir yazı oldu , çok bunaldım. kusura bakmayın ltf.
umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alır ve kucaklarımızı doldururuz. bu da mübarek Cuma duası olsun, ve güzel dileklerimiz kabul olsun inşallah.

Benim eşimde azosperm mis 2 ay önce öğrendik bende senin gibi 22 eşimde 25 yaşında . Devletin tüp bebek ücretinin %30 unu ödediğini öğrendim ama 3 yıl evli olma ve kadının 23 yaşında olması şartıylaymış . Bizde şuan ilaç tedavisindeyiz doktor eşime klomen ve trental verdi 1 ay kullanıp tekrar test yaptiricaz bakalım.

Biz de sizin gibi tese olduk. Sifirdi sonuc simdi celalettin hocayla gorusecegiz. Prostatda bir kist gibi bisey gözüküyor. Tese zarar veriyor testislere keske yaptirmasaydoniz dediler. Bilemiyorsun. Bende sizin gibiyim ayni yastayiz. Allah yardimcimiz olsun. Cok genciz cok yipraniyoruz. Agliyorum surekli. Allah yardimcimiz olsun

Selam kızlar dün eşimin azosperm olduğunu öğrendik daha 22 yaşındayım 1.5senelik evliyim eşim 25 yaşında bizi ürolojiye yönlendirdiler ne yapıcağımı bilmiyorum eşimede belli etmek istemiyorum bu yollardan geçenler hamile kalanlar nolur biraz aydınlatın beni bide tüp bebek yaşı kaç bana yaparlarmı devlet hastanesinde yapıyolar mı ankarada yaşıyorum özele gidilcek durum yok nolur aydınlatın beni
Merhaba bu hafta eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve ankaradayız sizde 2020 yazmışsınız sonuç ne oldu acaba hangi dr gittiniz

Back
X