arkadaşlar merhaba
bir süredir çeşitli topikleri takip ediyorum, hepimiz gibi :) çok şeyler de öğrendim topiklerden.
bazen an geliyor umutsuzluğa düşüyor insan, yoruluyor. kullandığımız tüm o ilaçların yan etkisi bezdiriyor. o anlardan birindeyim
en yakınlarıma bile anlatmakta zorlandığım bu konuyu burada paylaşmak iyi geliyor.
eşim 45 yaşında klinefelter hastası , daha hiç mtese olmadı. 3 aydır impryl ve arimidex kullanıyor.
ben ise 39yaşımdayım, erken menopoz ve yumurta rezerv düşüklüğü var. 3 kere yumurta toplama işlemi yaptırdım, 4tane yumurtam donduruldu. geçen ay yumurtalarım hiç gelişmedi yumurta toplama tedavim iptal oldu. yine yumurta toplama tedavisine başladım, yarın ilk kontrolüm var 3günlük iğne kullanımım sonrası. endişeliyim , gerginim, modum düşük

kullandığım vitaminler & dhea hormonları & iğneler yüzünden aldığım kilolar & hantallaştım, bacak & ayak ağrılarım oluyor & hafif nefes darlığı yapıyor
tedavimize acıbadem maslakta devam ediyoruz, yaşımız & durumumuz sıkıntılı olunca kendimizce en emin ellere teslim etmek istedik kendimizi. hastanenin ödeme prosedürleri , vs zorlu. bülent bey güven verdi , umarım doğru karar vermişizdir.
eşim mtese olmadan mümkün olduğunca yumurta toplayalım denildi, ve onun için hala yumurta toplama için uğraşıyoruz.
malesef sperm olup olmadığını bilmeden bu süreci yaşamak ta ayrıca zor oluyor, maddi & manevi açıdan.
çok uzun bir yazı oldu , çok bunaldım. kusura bakmayın ltf.
umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alır ve kucaklarımızı doldururuz. bu da mübarek Cuma duası olsun, ve güzel dileklerimiz kabul olsun inşallah.