Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar İstanbul şişli ok meydanı memorial hastanesinde acil üroloji arıyorum.eşim azosperm ve bizim gibi olup orada tavsiye edeceğiniz doktor lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.
Canım benim eşim de azosperm, biz şişli memorialde başladık. Eşimin dr. Murad başar. Androloji doktorudur. Az konuşur ama nettir. Eşimi ağustosun başında mikrotese yapacak ve Allahın izniyle bulunursa tüpbebekte kullanılacak.
Merhaba arkadaşım şuanda biz tatildeyiz istanbulda.size hangi tetkikler yapıldı.şimdi beni arayacaklar hastaneden.ne önerirsin.fish boyama yapıldımı neler yapıldı?orası özel olduğu için bazı tetkikleri çapada yaptıralım diyoruz.ne dersiniz?
bana yardımcı olur musun
Keyifli tatiller canım. Bize semen analizi(orada yaptırmak gerekiyor) ve hormon tahlilleri yapıldı. Semen analizi 120tl ydi sanırım, hormon tahlilleri de 700tl tuttu. Fish boyama nedir bilmiyorum. Eşimin semen analizi de olduğu gibi 0 çıktı(bazı kişilerde 5-6 tane de olsa bulunup donduruluyor, tedavi de kullanılıyormuş). Dr tese yapacağız dedi, şimdi temmuz sonu adetimi bekliyorum, bama tedavi başlanıp yumurta toplanacağı gün eşimi ameliyata alacaklar.
Bu arada tüp bebek bölümünden randevu alırsanız hen eşinizin hem sizin ilk görüşme ve muayeneniz ücretsiz.
Başka soracağın bir şey olursa, seve seve cevaplarım. Hakkınızda hayırlısı olsun![]()
tüp bebek bölümünün telini verirmisiniz?buarada şimdi aradılar 365 tl ymiş.yarına randevu verdiler.nasıl bana ücretsiz demediler ama.buarada dışardan kabul ederleri hormon tahlillerimizi yaptırsak?
buarada şimdi aradılar 365 tl ymiş.yarına randevu verdiler.nasıl bana ücretsiz demediler ama.buarada dışardan kabul ederleri hormon tahlillerimizi yaptırsak?
tüp bebek bölümünün telini verirmisiniz?
Merhaba arkadaşım.bizde mehmed murad bey le başladık.şubat ttailinde nasipse tese yapacak.uzun zamandır girmiyordum siteye yanlız merak ettim inş.bulunmuştur eşinizde.duurmunuz nasıl tedaviniz hangi aşamada acaba?Canım benim eşim de azosperm, biz şişli memorialde başladık. Eşimin dr. Murad başar. Androloji doktorudur. Az konuşur ama nettir. Eşimi ağustosun başında mikrotese yapacak ve Allahın izniyle bulunursa tüpbebekte kullanılacak.
merhaba reyhan hanımarkadaşlar İstanbul şişli ok meydanı memorial hastanesinde acil üroloji arıyorum.eşim azosperm ve bizim gibi olup orada tavsiye edeceğiniz doktor lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.
merhabaÜcretleri söylüyorlar lakin, oraya gidip tüp bebek için öngörüşme dediğinde ücret alınmıyor. ıvf müşteri ilişkileri sorumlusu zehra hanım var, gittiğinizde onunla görüşebilirsiniz.