Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bi hesap yaptım...şimdi 3-4 ekim adetimle başlıyorum tedaviye yani son adetim 4 ekim olursa rabbim izin verir sperm çıkar ve herşey yolunda giderse 10 temmuzda bebiş geliyoooo bide sezeryan olursa 1 temmuzda dünyaya gözlerini açıyo.....yani offf ne kadar ileri hayallr değilmi kafayı yedim galiba.....allahım yaza hepimizin kucaklarını doldur yarabbim....
Adakcım Allah inşallah gönlünün muradını verir.seninde buradaki ve hatta bebek isteyen herkezin kucaklarını rabbim hayırlı evlatlarla doldursun. tabi banada versin.kendimi unuttum bu arada.bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine. :CüvCüv:

Allah'ın takdiri derim ama problemin kökeni neymiş? her ne olursa işe yarıyor mu? kadın kaynaklı mı erkek mi? her ikisi mi? sebepsiz mi? Forumun tam ismini verebilir misin canım.Ya da herşey tesadüfi de olabilir.

canım tüp bebek özel bölüm yazan yerde..bebek olması için dua diyordu..bir bak istersen..Herşey Allah'ın takdiri tabiki..

merhaba kızlar nasılsınız. biz yaklaşık bir ay önce öğrendik azospermi yi. kime gideceğimizi hangi doktara gideceğimizi bilemiyoruz. bir kaç sorum vardı cevaplarsanız sevinirim
1- ben adetliyken mi bi tüp bebek merkezine başvuracağız
2-eşim neden azolu henüz bilmiyoruz bunun için önce ünv. hastanesi tüb bebek bölümüne mi başvurmalıyız
3- yoksa direk emre bey den bahsediyorsunuz ona mı gidelim..
4- devlet henüz bzim tüp bebeği karşılamıyor pirim eksik ünv. hastanesi vakit kaybı mı olur?
5- emre beyin muayene ücretleri ne kadardır. hemen m. tese mi der yoksa ilaçla tedavi etmeyi dener mi?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...biraz çok oldu ama

adetim düzensiz ama 2 aydır desolet doğum kontrol hap kullanıyordum. ona göre 28 gün olması lazım.en son 9 ağustosda adet oldum 9undan başlayarak 14 gün saydım ayın 21i 22 si ve 23 ü nde ovulasyon testi yaptım hep tek çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anlamıyorum ya.bilmiyorumkismile
canım herkezde bir iki gün fark edebilir telaş etme.24 .25 .26 dene bakalım ne olacak.olumunekankayizsmile

DEMMİ...arkadaşım inan hiç anlamadım bende senin merak ettiklerinin aynısını bende merak ediyorum...embriyologla konuşan eşim olduğu için bu konulardan hiçte anlamadığı için ona söyleneni söylüyor bana...kafam çok karışık benimde.. eğer bu cumarteside gidersek spermiyogram yaptırmaya sorucam herşeyi detaylarına kadar öğrenicem emre beyden gerekirse embriyolgla konuşmak isticem...ozaman net bir cevap veririm...

önümüzdeki yaz allah hepimizin kucağını doldursun inşallah. ben yaz çocuğu olduğum için yazı çok severim isterim yani çocuğum da yaz çocuğu olsun;) sıcak falan of pof bile demicem vallahi;)))))) yeter ki allahım nasip etsin hayırlısıyla hepimize;)))

bu arada MERYEM SURESİ ni okumak gerçekten çocuk için faydalı. Benkendim 5 vakit kılmadığım için belki oşekilde yapamam ama okumak lazım bol bol. Türkçe mealini okuyorum bir yandan da allahım her seferinde ağlıyorum. Bi de hayırlısıyla tefriciyeye başlasam inşallah şu mübarek ramazan da içim daha da rahat edicek...

önümüzdeki yaz allah hepimizin kucağını doldursun inşallah. ben yaz çocuğu olduğum için yazı çok severim isterim yani çocuğum da yaz çocuğu olsun;) sıcak falan of pof bile demicem vallahi;)))))) yeter ki allahım nasip etsin hayırlısıyla hepimize;)))
İnşallah canım.:emir_bebek:

merhaba kızlar nasılsınız. biz yaklaşık bir ay önce öğrendik azospermi yi. kime gideceğimizi hangi doktara gideceğimizi bilemiyoruz. bir kaç sorum vardı cevaplarsanız sevinirim
1- ben adetliyken mi bi tüp bebek merkezine başvuracağız
2-eşim neden azolu henüz bilmiyoruz bunun için önce ünv. hastanesi tüb bebek bölümüne mi başvurmalıyız
3- yoksa direk emre bey den bahsediyorsunuz ona mı gidelim..
4- devlet henüz bzim tüp bebeği karşılamıyor pirim eksik ünv. hastanesi vakit kaybı mı olur?
5- emre beyin muayene ücretleri ne kadardır. hemen m. tese mi der yoksa ilaçla tedavi etmeyi dener mi?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...biraz çok oldu ama

hoşgeldin arkadaşım.kısa protokolde adetin ikinci günü uzun protokolde ise adetten önce başlanıyor tüpbebek tedavisine.yok canım bunu bazı testlerle emre beydede anlayabilirsiniz.neden karşılamıyorki devlet artık üç yıl evlilik şartı yokki kaldırıldı .emre bey mtese ücreti 1.450 olması lazım ilaç tedavisini eğer faydalı olacagıonı düşünürseki genelde hormon düşüklüğünde uyguluyorlar eğer böyle bir sorun yoksa mtese öneriyor umarım yardımcı olabilmişidir

herkese hayırlı ramazanlar kızlar ,hepınızden allah razı olsun benı merak etmısınız.hakkınızı helal edın.
nete gıremedım.sıze bılgı de vermedım.esım mıkrotese oldu 6 tane sperm bulundu sukurler olsun.benden de 8 yumurta toplandı.6 tane kalıtelı embrıyo olustu.2 sı kondu.4 tanesı nıde dondurduk.cok kısa yazmak durumundayım.cunku nete WINN la baglanıyorum .doktorum cep tel nunu vınnn yasak ettı.su an sonuc beklıyoruz aslında tuttu fakat ınsaalha devamı da gelır.acıkcası dusuk tehlıkem var.SIZDEN DUA BEKLIYORUM. kızlar hepınıze rabbım mubarek gunde yardım etsın!ERYASU CANIM sakın umıtsız olma.kızlar cok kısa yazdım ama gercekten cok zorlu zahmetlı bır yoldan gectık esım ve ben.hepınızı cok opyrm.dua edın ne olur.yarında doktora gtcez.bılıyrsunuz genetık bozukluk var esımde dusme rıskı tasyrm

herkese hayırlı ramazanlar kızlar ,hepınızden allah razı olsun benı merak etmısınız.hakkınızı helal edın.
nete gıremedım.sıze bılgı de vermedım.esım mıkrotese oldu 6 tane sperm bulundu sukurler olsun.benden de 8 yumurta toplandı.6 tane kalıtelı embrıyo olustu.2 sı kondu.4 tanesı nıde dondurduk.cok kısa yazmak durumundayım.cunku nete WINN la baglanıyorum .doktorum cep tel nunu vınnn yasak ettı.su an sonuc beklıyoruz aslında tuttu fakat ınsaalha devamı da gelır.acıkcası dusuk tehlıkem var.SIZDEN DUA BEKLIYORUM. kızlar hepınıze rabbım mubarek gunde yardım etsın!ERYASU CANIM sakın umıtsız olma.kızlar cok kısa yazdım ama gercekten cok zorlu zahmetlı bır yoldan gectık esım ve ben.hepınızı cok opyrm.dua edın ne olur.yarında doktora gtcez.bılıyrsunuz genetık bozukluk var esımde dusme rıskı tasyrm

canım ne kadar güzel bir haber bu bizde merakla bekledik senden gelecek haberi canım allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bebeklerini ayırmasın senden dualarım seninle canım herşey yoluna girince tekrar gel aramıza olurmu allah yardımcın olsun arkadaşım..eşin nerde olmuştu canım teseyi unuttum:teytey::teytey::teytey:

canım benim senin haberini merakla bekliyodum, bugün çok kötü bigün geçirdim bu haber valla çok iyi geldi valla çok umutlandım, bizde nasipse haftaya cuma ankarada kaan hocada olucaz, siz hala ankaradamısınız, dualarım seninle inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur :Saruboceq: ve rabbim banada burdaki arkadaşlarada nasip ederde etrafımızdaki dengesiz insanların çenesi kapanır :Saruboceq:

canım benim..seni tanımıyorum ama gerçekten çok sevindim senin adına..aman dikkat et kendine..Rabbim korusun seni ve bizede nasip etsin bu duyguları yaşamayı..çok sevindim yaa..bunları duydukça bizede umut oluyor..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..Allah yardımcınız olsun..:Saruboceq:

canımmmmm çok sevindim senin adına gözün aydın inşl bebeğin sana sımsıkı tutunur canım hayırlı uğurlu olsun darısı inşl hepimizin başına

Back
X